Aihe: Junnugolfia mualimalla - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

Junnugolfia mualimalla

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Junnugolfia mualimalla

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #165038 Ilmoita asiaton viesti

  En tiedä kiinnostaako ketään, mutta ajattelin jakaa. Thaimaassa suht isoissa kisoissa (n. 120 junioria), neljä kisakiekkaa ja aikamoisen pelivelhon otteita myös sivusilmällä seuraten. Poika on 14 v ja hintelä, ehkä n. 160 cm pitkä. Kenttä puolikovassa kisavirityksessä, pituutta 7150 yards. Lippujen paikat keskivaikeita, mutta greenit nopeat, kallistuksia vähän sinne sun tänne ja eivät kovin helppoja lukea, sen totesin itsekin kun pelasin harjoitusrundin junnujen kanssa. Ja parina ekana päivänä aika tuulista. Tää velho pelaa yhteensä – 15, joka kiekka alle 70. Viimeisenä päivänä 4 birdiä, ei yhtään bogia. Mitähän pinaattia on syönny, vois olla mahdollisuus tulla joskus ammattilaiseksikin, jos jaksaa samaan tahtiin kehittyä.

  #199761 Ilmoita asiaton viesti

  Kiinnostaa kovasti, jos vielä laitat sijoituksen niin osaa paremmin arvioida, mutta huikea tulos joka tapauksessa ja ainesta tuon ikäisenä pelattuna vaikka mihin. Ainahan vähän vaikutta tietty se että millaisia ne kentän laidat olivat, pääsikö sieltä hyvin peliin mukaan vai oliko hankalat raffit yms, miten esim noi väyläosumat?

  #199762 Ilmoita asiaton viesti

  Kaverin koko nimi Atiruj Winaicharonechai, kutsumanimi Dragon. Ei ollut kovin vaikea kenttä, raffit helppoja. Pitkälle piti kuitenkin lyödä, mm 473 ja kinkkinen 450 yds par 4. Vettä jonkun verran, puut peittivät vinoon menneitä draiveja, greenit muhkuraiset, mutta pitävät.
  Täällä oltiin
  Lopburi, täältä on Thongchai Jaideekin kotoisin, aloitti golfin armeijan kentällä. Totta tai tarua, mutta kertoivat että Tongchai pelaa päivässä 36 reikää ja lyö 600 palloa rangella, kun harjoittelee.

  Dragon voitti sarjansa (13 – 14 v) tulos -15, kakkonen oli – 6 ja muita alle parin scoreja siinä sarjassa ei ollutkaan. Sarja 15 -18 v, viitisenkymmentä pelaajaa, voittotulos -12 ja parin alituksia 6 kpl.
  Siis lahjakas kaveri, eikä mistään puskasta tullut. Voitti pari vuotta sitten Optimist Junior Golf kisoissa USAssa sarjansa (12 – 13 v). Toivotaan että saa rauhassa kehittyä ja ei pilata mahdollisuuksia liiallisilla paineilla rahan suhteen. Olen muutaman tapauksen nähnyt, joissa vanhemmat jo laskevat miljoonia vaikka penniäkään ei ole tienattu. Junnu jaksaa treenata, mutta jätetään retuperälle ne muut asiat jotka ovat jatkossa tärkeitä, jos haluat golfista ammatin. Fysiikka, ruokavalio, lepo, mentaalipuoli, kielitaito etc.
  Mun mielestä lahjakkailla junioreilla tulee suurin kynnys, kun on voitettu kaikki kisat ja siirrytään seuraavalle portaalle. Huomataan ettei tää olekaan niin helppoa ja oma pelikin alkaa takkuamaan syystä tai toisesta. Ei onnistu kaikilta se suuremmalle vaihteelle vaihtaminen ja motivaatio lopahtaa kun pitäisi tosityöhön ryhtyä.

  #199763 Ilmoita asiaton viesti

  Ei oo edit nappulaa, joten lisäyksenä edelliseen. Molemmat sarjat pelasivat samalta tiiltä.

  #199764 Ilmoita asiaton viesti

  Tongchain vaatimaton pallojen määrä ( 600 ) voi johtua siitä että 1500 pallolla joutui Greg Norman lonkkaoperatioon.

  #199765 Ilmoita asiaton viesti
  EFC

  -no eagle- kirjoitti: (22.10.2014 10:40:10)
  Tongchain vaatimaton pallojen määrä ( 600 ) voi johtua siitä että 1500 pallolla joutui Greg Norman lonkkaoperatioon.

  Juuri näin.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Junnugolfia mualimalla