23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Jokaisen golfarin pitää hallita perusasiat!

Etusivu Foorumit Yleistä Jokaisen golfarin pitää hallita perusasiat!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Suurin osa kentällä tapahtuvista aloittelijoiden ongelmista, johtuu pääsääntöisesti tietämättömyydestä.Toivoisin, että tulevaisuudessa kiinitettäisiin ENEMMÄN huomiota green card kurssien tasoon. Suurin osa kouluttajista käy varmasti opetuksessaan läpi kaiken olennaisen ja heidän oppilaansa ovat valmiita kentälle riittävillä perustaidoilla, mutta ikävä kyllä on edellen taho/tahoja, joiden kautta tulee lajin pariin satoja golfareita per kausi ja heidän kurssinsa läpäisseillä ei aikuisten oikeasti ole mitään peruskäsitystä koko lajista. Vika ei ole näissä kurssilaisissa, vaan jossain ihan muualla.. Ilkeästi voisi todeta, että liukuhihnatehdas mainostaa ja myy näyttävästi kahden päivän green card kursseja ja oppilaat saavat ’Green card kortin’ toisena kurssipäivänä käteen. Ongelmia syntyy erityisesti, kun nämä aloittelijat pääsevät muille kentille sähläämään’nimeämättömällä’ pelioikeudella, kuten vieraskentän omat pelaajat. Toivottavaa olisi, että nämä uudet kurssilaiset pelaisivat ainoastaan omalla kotikentällään, kunnes hallitsevat perusasiat, joilla pärjää vieraskentillä.

    Tämäkin aihe on täällä jo aika lailla perusteellisesti kaluttu. Anyway, tehtiin niin tai näin, aloittelijat ovat aina alkuun pihalla kentille tullessaan. Ei siitä pitäisi kenenkään ottaa hernettä nenäänsä ja retostella omalla osaamisellaan. Oikea asenne on kärsivällisyys, ymmärrys ja suvaitsevaisuus.

    Totta on, että green cardeja myönnetään etupainotteisesti rahalla ja takapainotteisesti golftaitojen hallinnalla, mutta kentillä tämäkin asia korjaantuu aina aika pian. Ollaan suvaitsevaisia eikä tiukkapipoisia, se osoittaa suuresti arvostettavaa luonteen jaloutta.

    Kyllä se niin on että ei voi omaksua perusasioita jollei pääse pelaamaan. Toki valmiuksien hiominenkaan ei liene pahasta. Kuin myös edelleen totta on se että liuhihnamainen alkeiskurssitus on samaa sorttia kuin katteeton korttikauppa, harrastajan alkua siinä vaan viedään kuin pässiä narussa.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Jokaisen golfarin pitää hallita perusasiat!

Etusivu Foorumit Yleistä Jokaisen golfarin pitää hallita perusasiat!