28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista

Jenkkien hauskoja viritelmiä

Etusivu Foorumit Säännöt Jenkkien hauskoja viritelmiä

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • KL

  Näin eurooppalaisesta sekä R&A:n ja EGA:n juttuihin tottuneen näkökulmasta tuolla rapakon takana on ihan villejä juttuja käytössä tasoituskierroksilla ja kilpailuissa. Ensinnäkin, jos pelaaja joutuu vaikkapa ukkosen takia keskeyttämään kierroksensa, mutta on jo ehtinyt pelata vähintään 13 reikää, niin kierrokselle lasketaan tulos merkkaamalla korttiin lopuille rei’ille oma par. Aika näppärää! Toiseksi, myös lyöntipelissä voi antaa putin, ainakin jos on kyse joukkuepelistä. Lisäksi vaikkapa kahden hengen joukkueilla pelattavassa best of two -pelimuodossa A:n putattua pallonsa reikään ja saatua paremman tuloksen kuin mitä B voi enää saada, tälle lasketaan tulos lisäämällä tasoitustaulukon mukaiset putit. En tosin ymmärrä miten tuo käytännössä tapahtuu, mutta näin siellä toimitaan, ja ihan USGA:n siunauksella. Jenkeille tuo on arkipäivää, meikäläisen korviin kuulostaa ihan pelleilyltä.

  KL kirjoitti: (24.7.2009 8:47:43)
  Näin eurooppalaisesta sekä R&A:n ja EGA:n juttuihin tottuneen näkökulmasta tuolla rapakon takana on ihan villejä juttuja käytössä tasoituskierroksilla ja kilpailuissa.

  Ensinnäkin, jos pelaaja joutuu vaikkapa ukkosen takia keskeyttämään kierroksensa, mutta on jo ehtinyt pelata vähintään 13 reikää, niin kierrokselle lasketaan tulos merkkaamalla korttiin lopuille rei’ille oma par. Aika näppärää!

  Jenkeille tuo on arkipäivää, meikäläisen korviin kuulostaa ihan pelleilyltä.

  Eikös tuo ole jenkeissä aika helppo toteuttaa: Haaste USGA:lle, että hermot menee ja 100 miljoonan dollarin korvausvaade, jonka jälkeen USGA päättää itsenäisesti, että ukkosen keskeyttäessä pelin loppuihin väyliin merkitään oma par. Eihän asiakas voi mitenkään säätää ilmoja, joten sääntöjen on joustettava, asiakkaan mielenterveyden näkökulmasta.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Jenkkien hauskoja viritelmiä

Etusivu Foorumit Säännöt Jenkkien hauskoja viritelmiä