12.–19.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][16]
KilpailuaSuomalaista

Jäsenseuran vaihto

Etusivu Foorumit Yleistä Jäsenseuran vaihto

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190919 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kuinka tapahtuu jäsenseuran vaihto? onko se niin yksinkertaista, että ei vain enää maksa jäsenmaksua vanhaan seuraan ja sitten hankkii jäsenyyden toisesta? vai onko enemmän mutkia? onnistuuko se kesken kauden vai vasta seuraavan kalenterivuoden alussa? onko kokemuksia?

  #525101 Ilmoita asiaton viesti

  Moro,

  saman homman edessä itsekin. Itse sain seuraavanlaisen ohjeen: ei maksa vanhan seuran maksua vaan maksaa vain uuden seuran liittymis/jäsenmaksun. Eikä tarvitse edes ilmoittaa vanhaan seuraan eroamisestaan, MUTTA se olisi erittäin suotavaa jotta heidän työnsä helpottuisi tuon jäsenrekisterin ylläpitämiseksi.

  #525102 Ilmoita asiaton viesti

  Miksi et voi yksinkertaisesti ilmoittaa erostasi, vaan haluat tehdä asiat vaikeimman mukaan?

  Golfseura on yhdistys siinä kuin muutkin yhdistykset, yhdistyslaissa ja/tai yhdistyksen säännöissä on kerrottu, miten jäsenyydestä voi luopua. Mahdollisesti asia on selvä puhelinsoitolla seuran sihteerille.

  Yleensä eroamisesta on kuitenkin ilmoitettava yhdistykselle kirjallisesti, pelkkä jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei riitä. Jäsen on yleensä velvollinen suorittamaan jäsenmaksun siltäkin vuodelta, jonka aikana eroaa, ja jäsenmaksu voidaan jopa periä oikeusteitse, vaikka niin ei yleensä tehdäkään.

  Jos tarkoituksesi on erota mutta et ilmoita mitään kenellekään, siitä seuraa kuluja ja tarpeetonta työtä seuralle. Jäsenmaksusta lähetetään sinulle lasku, jota luultavasti peritään ehkä parikin kertaa, ja mikäli seurassanne on uusille jäsenille jonotuslista, tilallesi tulevan uuden jäsen joutuu turhaan odottamaan jäseneksi pääsyä.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Jäsenseuran vaihto