30.4.–7.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][9]
KilpailuaSuomalaista

Järjen käyttö vähentää vaaratilanteita!!!

Etusivu Foorumit Yleistä Järjen käyttö vähentää vaaratilanteita!!!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Neljä kertaa tällä kaudella on syntynyt vaaratilanne, jonka edessä pelaava ryhmä olisi voinut välttää jättämällä bägin sopivasti näkyville kun ryhmä etsiskelee palloa griinin takana metsässä tai doglekin ulkomutkassa metsässä tai ylöspäin lyötävän alhaalta näkymättömissä olevan griinin takana. Kiva tunne huomata avauksen jälkeen, että jostakin kummasta griinille on ilmestynyt porukka puttailemaan. Jonkun bägi mäkeen griinin eteen niin, että se näkyy väylälle tai tiiauspaikalle tai lippu pois reijästä, jos mennään griinin taakse viideksi minuutiksi kykkimään näkymättömiin!!

    Puhut asiaa. Kuvailemiasi tilanteita syntyy valitettavan paljon. Kantobägit vielä pahentavat tilannetta. Kysymyshän on kokemuksen puutteesta uusilla pelaajilla, hölmöilystä kokeneemilla. Valvojilla voisi olla joku rooli valistuksessa. Ne paikat on kullakin kentällä tiedossa missä tämä tilanne on mahdollinen. Valistus menee parhaiten perille silloin kun saadaan ryhmä ’rysän päältä ’ puhutteluun.

    Onhan se noin, mutta kun pelaa ensimmäistä kertaa jollain kentällä, tuollaisia tilanteita voi syntyä tahattomasti. Erityisesti väylät joilla lyödään sokkolyöntejä.

    Mielestäni väylille voisi laittaa kelloja ja ei kait ohje tai muistutus taululle ole kustannuksena kohtuuton.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Järjen käyttö vähentää vaaratilanteita!!!

Etusivu Foorumit Yleistä Järjen käyttö vähentää vaaratilanteita!!!