16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][17]
KilpailuaSuomalaista

Japanilaiset Rönnäsissä – Tyry Juontaa

Etusivu Foorumit Yleistä Japanilaiset Rönnäsissä – Tyry Juontaa

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Hienoa, että saadaan Suomi näkyviin Japanissa! Huhun mukaan Tyry tulee esiintymään avausseremonioissa, ja juontaa tilaisuuden japaniksi, jota hän on viime vuodet opiskellut ahkerasti. Tilaisuudessa tullaan myös pitämään pituuslyöntikilpailu – vaan ei aivan tavallinen, nimittäin mailoina käytetään samurai-miekkoja. Kaikki mukaan katsomaan!

    EFC

    Kuulin että samurai miekkojan käsittelytaidosta on apua myös golfpallojen halkaisukilpailussa joka pidetään itse golfkisan jälkeen.
    Tapahtuman yhteydessä yleisöllä on mahdollisuus kokeilla mökkikylän tenniskentille tehdyllä radalla curlingia. Lajia on esittelemässä Wille Mäkelä.

    Ja saunaillassa on kuulemma selänpesijänä itse Greg Norman, jolla on suomalaiset sukujuuret äitinsä puolelta. Myös Tiger Woods on vaivautunut paikalle näyttämään, kuinka ykkösväylä avataan suoraan greenille. Ensimmäisten peliseuraksi ilmoittautuneiden joukossa oli M.Vanhanen, joka ilmoittautui tietysti tekstiviestillä.

    Miten on, toteutuuko suunnitelmissa myös olleet samanaikaiset pilkkikilpailut ja avantouinti? Kuulemani mukaan pillkivapana saa käyttää ainoastaan mailoja P-SW ja pilkkinä griinihaarukkaa. Avantouinti sallitaan ainoastaan asianmukaisessa kauluspaidassa.

    1.4 = aprillipäivä

    Ohikulkija kirjoitti: (1.4.2006 20:10:03)
    1.4 = aprillipäivä

    OURAIT ohikulkija
    Sähän oot nero!!!!!!!!!!

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Japanilaiset Rönnäsissä – Tyry Juontaa

Etusivu Foorumit Yleistä Japanilaiset Rönnäsissä – Tyry Juontaa