16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

Janneniska Championship tulokset

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Janneniska Championship tulokset

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Oli urheaa Facebook-videota kisasta, jota kovast hehkutettiin ennalta. Kärkijoukkueiden tulostietoa löytyy jutusta, mutta mistään ei löydy kunnon tulosluetteloa. Ei mairittele Rinkun eikä GameBookin toimintaa.

    Moikka!

    Juu koko tulokset jääneet julkaisematta. Tässä tulee nyt ensijulkaisuna 🙂 Iski vähän päin kasvoja kisan ensimmäisen kierroksen loppuvaiheella ja uusia lähtöaikoja tehdessä kun GameBook ei ottanut enää tuloksia vastaan ja heitti pelaajat ulos pelistä. Ilmeisesti johtui siitä kun lähtöaikoja alettiin jo muodostaa kun ensimmäinen kierros oli vielä kesken. Antoi ne tehdä ihan kauniisti, mutta samaan aikaan laittoi totaalisen tiltin päälle.

    Tämän jälkeen yritettiin tehdä vielä ihan normaalia peliä omalla profiililla, jolla olisi saatu edes itsellemme ja GameBook seuraajille tulospalvelu käyttöön, mutta sekään ei enää onnistunut. Tai pelin luominen onnistui, mutta pelaajat eivät päässeet siihen sisään saati syöttämään tuloksia.

    Lopulta aina luotettava lyijykynä ja paperi oli ainoa tulospalvelu sekä kiertävä golfauto kertomassa ja keräämässä niitä. Vähän harmi homma että meni näin reisille tulospalvelun osalta, ilmeisen uusi tämä tournament manager, eikä tällainen formaatti ja uudet käyttäjät + pienet bugit vielä ihan tunnu olevan täydellinen yhtälö.

    Sellainen positiivinen sana, että tuo sovellus toimii ilmeisesti oikein hyvin kun pelataan ihan perus 18 reiän kisaa, mutta tämä kahden kierroksen syöttäminen, samalle päivälle uusien lähtöjen tekeminen jne tuntui olevan vielä liian suuri pala purtavaksi.

    Ja pakko siitä on myös itseensä ottaa, en vain tiennyt että sovellus vetää totaalitiltin jos alkaa syöttää uusia lähtöjä ennen kuin avauskierros on valmis. Olisi ehkä ollut hyvä jos se olisi siinä vaiheessa kieltänyt tämän toiminnon eikä ottanut niitä vastaan ja lopettanut. Who knows. Ehkä ensi kerralla. Turha selitellä, tulospalvelu meni tällä kertaa huonosti ja se jäi harmittamaan erityisesti itseäni.

    Tässä kuitenkin tulokset joita on keräilty lopulta tekstiviestein, puheluin ja kirjekyyhkyin.

    Kakko & Pulkkanen -9
    Erofejeff & Salminen -7
    Gulin & Bakker -7
    Eckhardt & Jusslin -6
    Välimäki & Myllymäki -5
    Lindell & Koivu -5
    Ruuska & Simberg -5
    Hinkkanen & Lahti -4
    Talusen & Rantala -3
    Peltomäki & Meriläinen -2
    Saulo & Tuohimaa -2
    Tyry & Plukka +1

    MC:
    Simola & Virta -2
    Määttä & Kaunismäki -1
    Tyry & Kaske -1
    Putkonen & Puhakka -1
    Isometsä & Lintunen -1
    Hietala & Honkala -1
    Nuutinen & Komulainen -1
    Leppo & Bakker par
    Lagerblom & Palosuo par
    Raski & Ervasti par
    Pollari & Pernaa par
    Jokinen & Pirinen +1
    Kostensalo & Ahokas +2
    Rantala & Mönkkönen +3
    Huttunen & Särkisilta +5
    Alasaari & Nylander +13

    Kahden parin tulos puuttuu vielä listalta

    Kulokorpi & Kuronen: -3
    Myllymäki & Jalkanen: -3

    Kuka enää voi luottaa tähän GameBookiin? Yhtiön taloudellista tulosta katsellessa ei voi kuin ihmetellä kuin sen, että miten se yleensä pysyy hengissä. Valtavia tappioita tekee vuosi toisensa jälkeen.

    Uno

    Olemme vuosia pelannut GameBookilla useamman kierroksen kilpailuja ( 2-4 kierroksen) ulkomaan reissuilla, pienellä panoksella. Samoihin ongelmiin törmätty, tietokoneella etukäteen määritetyt ja yhteenlaskujen tarkistus Excelillä
    Ongelmista viestitetty eteenpäin, ehkä tällä kertaa viestin tuojat ovat arvovaltaisempia.
    Ongelmista huolimatta, parempaa sovellusta emme ole löytäneet.

    Ystävien kanssa pidettävät pienet kilpailut ja reaaliaikaiset tuloksien seuranta ovat GameBookin vahvuus. Kilpailun aikaiseen viestittelyyn on kehittyneempiä sovelluksia, joita voi käyttää golf kierrosten ulkopuolella.

    Kuten tässäkin leikkimielisessä kilpailussa hyvä tunnelma on tärkein.

    Toivottavasti saatte kilpailulle jatkoa, vaikka kerran vuodessa.

    Tuli meiliä Gamebookilta:

    Dear users,

    We faced a technical issue while laughing a new updated version of the Golf GameBook app. Because of this, we’re having a short 30-60min maintenance break. We apologise the inconvenience, and hope to see you back at the app shortly.

    Kind regards,
    Team Golf GameBook

    Älkää nyt naurattako..

    Joo, tuo gamebook meni tilttiin noin 2 tuntia sitten kesken kierroksen ja yllä oleva viesti tuli sitten…. Ja nyt klo 17.17 en ainakaan minä pääse vielä sisään kännykällä enkä tietokoneella.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Janneniska Championship tulokset

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Janneniska Championship tulokset