28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista

Jamppa

Etusivu Foorumit Yleistä Jamppa

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Tietokoneeseen pesiytynyt pöpö pakotti poistamaan sähköpostiohjelmani jo pari kuukautta sitten, enkä ole saanut aikaiseksi asentaa uutta, puhumattakaan pöpön poistamisesta. Näinollen kaikki yhteystietosi ovat bittiavaruudessa, joten: Otatkos yhteyttä numeroon 040 – 503 4005 kunhan kerkiät. Kysehän on tietysti Sinun golfkauden alkamisajankohdan arvauskilpailun palkintoklierroksestasi. Leikin useasti aika vaikeasti tavoitettavaa, joten mikäli et saa minua kiinni, jättänethän yhteystietosi vastaajaan.

  Suloinen pari

  Olipa hyvä että päätit ottaa osaa keskusteluun. Enpä usko että olisin voinut elää ilman tuota tärkeää tietoa.

  Kyllä golffari on sitten viisas, kun tuollaisenkin noin hupaisasti osaa ilmaista.

  Nimetön

  when a man loves a man ……

  ts

  Nyt on näköjään kommenteissa tälä palstalla pohja todella saavutettu.

  Nooh, itselle ei vastaavasta asiasta ihan heti olisi tuollaista tullut mieleen, joten eiköhän se liene selvää mikä Dozilla ja Silolla pyörii mielessä, kun vetävät keskustelua tuohon suuntaan.

  Eipä se minua tosin häiritse, hienoahan se on että löytyy elämässä mielenkiintoisia vaihtoehtoja ja tavallisuudesta poikkevia valintoja.

  Thumb Up !

  Kuten todettu jo aiemmin, taalla on yllattavan paljon kaapeissa edelleen kyykkivia homo’fobeja’. Tassakin ketjussa tuli taas kaksi ulos…

  ollaanx sitä nyt taas niin golffaria se hcp-kisast voitettu tiltleistin lippa ja ruutubyysat jalas ja pallo-onki bägis,ja niin touhukkaana pelataan GOLFFIA.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Jamppa

Etusivu Foorumit Yleistä Jamppa