Aihe: jälleenmyyjistä ja maahantuojista - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

jälleenmyyjistä ja maahantuojista

Etusivu Foorumit Yleistä jälleenmyyjistä ja maahantuojista

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 34)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #189168 Ilmoita asiaton viesti

  miten on, mihin ja keihin kannattaa luottaa ja keneltä löytyy hyvää palvelua (tuotteiden lisäksi) ja mihin suuntaan taas kannattaa pitää varoväliä? kaikki välineet pitäisi uusia / hankkia ja lähdetäämpä purkamaan aluksi kontaktipinnat läpi

  #503546 Ilmoita asiaton viesti

  Maahantuojista en osaa sanoa, mutta jos jälleenmyyjillä tarkoitat esim liikkeitä, itse olen ollut erittäin tyytyväinen Golf Centerin palveluun, sekä Niittykummussa että Haagassa. Hinnatkin on saatu aina suht kohdalleen.

  #503547 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Haagan Golf Centerissä olen käynyt vuosikaudet ja siellä todellakin palvelu pelaa niin kuin mainostavatkin.

  Joskus kävin myös eräässä toisessa liikkeessä, mutta kun siellä suurin anti oli kilpailijoiden tuotteiden haukkuminen ja omien ylistäminen, minulle riitti. Useimmat varmaan arvaavat mistä liikkeestä on kyse, mutta ei liene syytä ruveta täällä ihan nimeltä ’kehumaan’ huonon palvelun golfliikettä.

  Mene siis Haagaan katsomaan onko palvelu sinun mielestäsi. Ainakin sieltä löytyy kaikki mailamarkkinoiden isoimmat merkit.

  Maahantuojista sen verran, että vaihdoin kenkämerkkiä tänä kesänä nimenomaan edellisen suosikkimerkkini (viidet eri kengät) maahantuojan kyseenalaisen palvelun johdosta.

  Niin ja kyllä muuten Nevada Bob’skin ihan asiallinen myymälä on ja sieltäkin löytyy kaikki valtamerkit.

  #503548 Ilmoita asiaton viesti

  Helsingissä pitäytyä golfcenterin liikkeissä ja ehkä nevadassa. Kaikki on useampaankin kertaan kierretty ja nämä ovat jääneet jäljelle.

  #503549 Ilmoita asiaton viesti

  Yhdyn apinaan (vain kirjaimellisesti), mutta päinvastaisessa järjestyksessä (juuri ja juuri). Nevada menee valikoiman määrällä ohi. Pistä myyjät tekemään työtään ja kysele mahdollisimman paljon.

  Joku viittasi johonkin liikkeeseen, joka keskittyy haukkumaan kilpailijoita. Itselläni on vähän samoja kokemuksia pääasiassa laadukkaita japsimailoja myyvästä liikkeestä Vallillassa.

  #503550 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Vallilaan päin juu viittasin… Jos omaa varmastikin laadukasta tavaraa ei muuten saa myytyä, niin ei se myynti ainakaan kilpailijoiden parjaamisella kasva.

  Mutta kukin tehköön bisnestään niin kuin haluaa ja asiakkaana menen sinne minne haluan mennä.

  #503551 Ilmoita asiaton viesti

  Hassu homma – en voi väittää kiertäneeni kovinkaan kattavasti läpi pääkaupunkiseudun golfliikkeitä, mutta ongelman kuvauksen perusteella päättelin että kyseessä on täsmällee sama itäisen kantakaupungin pohjoisosassa sijaitseva kauppa. Olen käynyt ko kaupassa kahdesti ja molemmilla kerroilla palvelu on ollut äärimmäisen luotaan työntävää. (Molemmilla kerroilla ’asiakaspalvelijaksi’ osui sama myyjä.) Kävin paikassa viimeksi viime kesänä ollessani driveria ostamassa – eivät suostuneet antamaan demo-mailaa vaan virveli olisi pitänyt ostaa sokkona. Oma lempparimyymäläni on nykyisellään pitskun Classic Golf. Palvelu on aina ollut erittäin ystävällistä – myös silloin kun kauppoihin ei syystä tai toisesta ole päädytty…

  #503552 Ilmoita asiaton viesti

  Hmm,

  eikö ole uskomatonta, että pitää vaihtaa liikettä sen takia, että myyjä alkaa haukkua kilpailijaansa.

  Toisaalta, antaahan se (tällä kerralla) paremman kuvan asiakkaasta kuin myyjästä.

  Mutta yhdyn tuohon Nevadan kehumiseen. Ekun lisäksi siellä on sellainen pitkätukkainen mies, joka kyllä osaa selittää monestakin asiasta aika paljon.

  Hyvä kauppa on myös monella clubilla proshopia pitävän Vaalaksen Antin kauppa. Varsinkin, jos itse Antin saa kertomaan asioita.

  Ja kuten Hörhö sanoi, laita myyjä töihin.

  Jos palvelu ja tietojen antaminen ei kiinnosta, vaihda kauppaa.

  #503553 Ilmoita asiaton viesti

  Mielenkiintoista kuulla kommentteja siitä nimeltä mainitsemattomasta kaupasta johon ei enää mennä.

  Ihan samoilla kokemuksilla päätin reilu vuosi sitten että ovat niin viisaita myyjiä että meikäläisen älykkyysosamäärä ei riitä heidän kanssaan asiointiin. Senverran tyhmäksi itseni tunsin.

  Pitäisi laittaa oveen lappu ’Tyhmät klubituupparit älkää vaivautuko’.

  Colfcenter on asiallinen kauppa.

  Amerin kyky hoitaa Wilsonin maahantuojan after sales asioita on surkea. Tappelin puoli vuotta RM:ien ferrulirenkaiden saatavuuden kanssa. Vaihdoin mailamerkkiä.

  #503554 Ilmoita asiaton viesti

  Hc’n kanssa samaa mieltä – Rolle on hyvä jätkä 🙂

  #503555 Ilmoita asiaton viesti

  Aloin funtsia itsekin asiaa puhtaasti fiilispohjalta. Jos huvittaisi (ja aika usein huvittaa) ihan vaan mennä pällistelemään kamaa ja juttelemaan myyjien kanssa, niin Nevadaan ja Haagan+Niittykummun GolfCenteriin matka kyllä veisi useimmin. Ja sinne Sturenkadun kauppaan ehkä ei niin mielellään.

  Jos taas olisi ylimääriänen tonni taskussa ja pitäisi mennä ostamaan vaikkapa uudet raudat tositarkoituksella, niin silloin kyllä äskeisen listan viimeinen hyppää ylimmäksi. Mutta sehän onkin sitten toinen juttu…

  #503556 Ilmoita asiaton viesti

  Kommentti tästä eräästä nimeltä mainitsemattomasta golfliikkeestä:

  Muutama vuosi sitten etsimme vaimolle tämän ensimmäistä settiä. Saimme demomailoja lähes kaikista liikkeistä, joissa vierailimme (jopa erään suuren helsinkiläisen tavaratalon kuudennesta kerroksesta!).

  Ainoastaan kyseisessä Vallilan liikkeessä meitä katsottiin kuin halpaa källiä: ’Ottakaa tästä nämä, ne on riittävän hyvät!’ (Rivien välistä: …mitään demoja mokomalle vasta-alkajalle…)

  Ei tullut kauppoja.

  Viimeisen vuoden aikana olemme vaimon kanssa panneet kumpikin koko kaluston uusiksi ja kantaneet euromme Haagaan, Viherlaaksoon ja Lauttasaareen.

  Kuinka ollakkaan, meille ei ole edes tullut mieleen, että piipahtaisimme Sturenkadulle tutkimaan mitä siellä olisi tarjolla.

  Sitä se palvelu – ja varsinkin sen puute – teettää, vaikka itse tavara olisikin laadukasta ja kohtuuhintaista.

  #503557 Ilmoita asiaton viesti

  Korjaus edelliseen viestiini: Viherlaakso pitää tietenkin olla Niittykumpu.

  Jotenkin nuo Espoon paikannimet kuulostavat ulkopaikkakuntalaisen korvaan kaikki samanlaisilta.

  #503558 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Asun itse Vallilassa ja tykkäisin käydä naapuriliikkeessä, mutta on kyllä kummallisia Elviksiä töissä siellä. Ostin pari vuotta sitten arvokkaat kengät sieltä ja silti jäi sellainen olo, että tässäkö kaikki. Sellainen kauppaan astelu ja vehkeitten katselu ja mittailu mahdollisten heräteostosten tekekemiseksi ei tule tässä tapauksessa ollenkaan kysymykseen. Olen käynyt kyllä myöhemminkin siellä kattelemassa kun piti vaihtaa raudat ja siellä oli joku vanhempi herra (ehkä omistaja) joka olikin yllättäen ihan normaali ihminen. Höpöteltiin niitä näitä eikä tullut sellainen tyrkytysmeininki sillä kertaa ainakaan. Muutenhan siellä olisi kai ihan hyvää tavaraa myynnissä. Nevadasta on vain hyviä kokemuksia.

  #503559 Ilmoita asiaton viesti

  Oma settini on draiveria ja putteria lukuunottamatta kokonaan Nevadasta ja en voi heidän palvelujaan muuta kuin kehua ja hinnatkin on suht kohdallaan. Putteri on Haagan Golf Centeristä ja draiveri http://www.onlinegolf.co.uk:sta.

  Jos nyt lähtisin mailoja uusimaan niin kävisin liikkeet läpi seuraavassa järjestyksessä; Nevada Bob’s, Golf Center ja Diswest Golf, listaan voisi vielä lisätä jo aiemmin mainitun Antin ProShopin.

  #503560 Ilmoita asiaton viesti

  Jos uusia keppejä tarttis niin meikäläinen painelis suoraan Flow Golfiin, muuta ei tarvii. Tosin Nevada on kanssa hyvä paikka josta on useita positiivisia kokemuksia.

  #503561 Ilmoita asiaton viesti

  Kumman yhteneviä ovat mielipiteet Sturenkadun kaupasta. Pakko yhtyä edellisiin. Siellä on tosi vaivautunut olo, jos aikoo vain katsella, tai jos tarvitsisi demomailaa. Kerran tein niin pöyristyttävän teon, että sain demomailan, enkä silti ostanut sitä! Sen jälkeen en ole siellä käynyt.

  Kaikesta päätellen ko. liikkeessä on jäänyt aika monta kauppaa tekemättä huonon palvelun takia. Omituista, että kellään on nykyisessä kilpailutilanteessa siihen varaa.

  #503562 Ilmoita asiaton viesti

  Mä oon aina saanut erittäin hyvää palvelua tästä Vallilan liikkeestä. Tuotteet on aivan huippuluokka ja niitä saa testata eikä hinnatkaan ole mitään apteekin hintoja.

  Palvelukin on ollut aina ripeetä ja ystävällistä.

  Suosittelen jos olet aikomassa ostaa setin jonka laatuun voit aina luottaa (tätä lausetta en voi antaa kovin monesta mailasta vaikka kokemusta kyllä löytyy)ja kaiketi Mizzunoilla on hauska pelata.

  Golf Company ja Nevada ovat parhaat kauppiaat Hesan alueella.

  #503563 Ilmoita asiaton viesti

  Toimiiko muilla toi viereinen Golf Companyn ale-linkki? Mulla nimittäin ei.

  #503564 Ilmoita asiaton viesti

  Ei mulla ainakaan toimi. Se toimi vielä viimeviikolla.

  Muutenkin on kaupungilla liikkunut huhua, että ko. liike olisi panemassa pillejä pussiin. Aika näyttää onko huhu pelkkä huhu.

  #503565 Ilmoita asiaton viesti

  Löytyykö Tampereelta varteenotettavia liikkeitä? Työmatka olisi piakkoin Tampereelle ja ajattelin käydä heräteostoksilla, jos jotain mielenkiintoista löytyisi.

  #503566 Ilmoita asiaton viesti

  Jos Helssingistä tuut, niin eipä maksa vaivaa shoppailla Tampereella. Demoja käyn testaamassa ja asioin sitten nettikaupoissa.

  #503567 Ilmoita asiaton viesti

  kyllä täytyy sanoa että olet varsinainen JUNTTI.. jos tietäisin kuka olet niin korville saisit ja kunnolla….

  #503568 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Hesan kaupoista näköjään vallitsee melkoinen yksimielisyys. Nevada B tai Classic C. Nevadassa on sellainen hyvä puoli että jos et jaksa käydä kääntymässä ja haluat tarkistaa hintoja niin puhelinpalveluakin sieltä saa.

  Golf Companystä sen verran että kyllä se on ok kauppa josjo tiedat kenen kanssa asioit – eli etsi käsiisi se vanhempi herra (omistaja) tai hänen vaimonsa josko rättejä ostelet.

  Varteenotettava kauppa pääkaupungin ulkopuolella on Katinkullan pro shop. Mailoja saa surutta testailla, hinnat aika kohdallaan ja voivat jopa ottaa vanhat vaihdossa. nimimerkillä ’omat titut on sieltä’

  #503569 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Vai että yksimielisyyden nimissä Classic Golf… Miten mahdoit tehdä tämän ’tilastollisen’ yhteenvedon?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 34)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä jälleenmyyjistä ja maahantuojista