23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Jalkojen eripituisuus, iskias jne

Etusivu Foorumit Yleistä Jalkojen eripituisuus, iskias jne

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nämä ongelmat on hoidettavissa kun etsit käsiisi kalevalaisen jäsenkorjaajan. Selkävaivat johtuu usein jalkojen pituuserosta, joka on yleensä seurausta jostain pienestä tai isosta loukkaantumisesta. Pituusero on poistettavissa – tukipohjallisia EI pitäisi turhaan käyttää. silloin ongelma vain jatkuu ja ennen pitkää selkä pamahtaa tosi kipeäksi. Kokeilkaapa seisoa toinen jalka kirjan päällä ja katsokaa mitä lantion alueella tapahtuu: kieroon menee – ja sitä selkä ei kestä. Kansanlääkintäseuran sivuilta löydät koulutetut auttajat.

    Mä kävin eräällä. Mulla oli toinen jalka 2cm lyhyempi. Lisäks toinen olkapää oli subluksaatiossa. Kalevalainen parantaja ei osannu kummallekaan tehdä mitään. Se kyl mobilisoi mun ristiluuta tosi mageesti ja rentoutti myös selän lihakset hyvin, jolloin olkapääkin muutamaks päiväks rentoutu hyvin, mut kivut palas pian.

    Ja kun kaveri kävi samalla kalevalaisella kovien selkäkipujen takia, ni hänelle tuo parantaja totesi si-nivelen olevan lukossa, mutta hän ei sille osaa mitään tehdä. Onneksi oli tiedossa eräs joka osas…

    Kalevala-jutska on auttamatta passé, voodoota sen olla pitää.

    Ja näin se tapahtuu: noitatohtori tulee paikalle. Sinä menet alasti saunanlauteille köllöttämään. Noitatohtori uhraa saunan takana vuohen ja pari kanaa, lukee muutaman armottoman loitsun ja katso: toinenkin jalkasi on lyhentynyt, mutta arvaa mikä on kasvanut? No tietenkin kyr…

    Joku vieny sun kanat? 😉

    Eikös tuo lääketiedekin ole todistettu olevan suureksi osaksi taikauskoa… 😉

    Ties mitä voodoota ne lääkärit tekee ku potilaat on nukutuksessa… 😉

    Leikkaavat vääriä lonkkia ja olkapäitä, poistavat luita ja katkovat lihaksia…

    Joo, kanat meni mutta vuohi on vielä parvekkeella. Ja arvaa mikä on kasvanut? No tietenkin kyr… Alkaa jo haitata puttaamista mutta vaimo tykkää!

    Ja sitäpaitsi, jos vääriä jäseniä operoidaan, niin minä ainakin haluan olla nukutettuna. Varsinkin jos poppamies itse on syönyt sieniä tahi muuten on virittäytynyt parannussessioon metodein joita koululääketiede ei tunnusta!

    Nimetön

    Oletpa todellisen valaistuksen kokenut, kun et malta olla julistamasta sanomaasi edes täällä golfkeskusteluissa – et sitten millään.

    Eipä tuo muutoin haittaisi, mutta kun tämä tosiaan on golfkeskustelupalsta ja nyt soketin, slaissin, topin ja duffin pelkojen lisäksi, kiitos teidän otsikointinne, takaraivoon on iskeytynyt oikea viimeisen ajan vitsaus.

    Ei kai siihen palloon vaan osu kunnolla, kun nuo jalat ovat eri mittaiset. Jos oikea jalka on 3 senttiä pidempi, ei pallon alle meinaa päästä millään, jos taas se on lyhyempi kuin vasen toppihan siitä tulee (Huom! Oikealta puolelta lyövällä). Jos taas tätä alkaa kompensoimaan lantion taivutuksella, alkaa maila tulla taas ulkoa sisään, ja slaissipelko palaa pinnalle. Eiköhän tämä golf ole muutoinkin tarpeeksi vaikeaa – ilman teidän jorinoitanne kansanparantajista ja muista puoskareista eri pituisine raajoineen ja lukkiutuneine nivelineen.

    Mulla ylettää jalat maahan niin tasaisella kuin kaltevallakin pinnalla. Jopa niin, että toinen jalka on portaikossa yhtä aikaa ylemmällä rapulla ja toinen alemmalla. Olen luullut, että se riittää!

    Onneksi on golfloma varattu ja pääsee etelän lämpöön pakoon totuuksianne, hyvästi kaamos.

    Jalkojen erimittaisuudestahan on tosiaan jopa hyötyä golfissa välillä… 😉

    Ei tästä sen enemepää…

    Nimetön

    Kansanparantajien plussapuolelle voi laskea, että he tosiaan onnistuvat korjaamaan joskus jonkin vaivan.

    Miinuspuolelle menee se, että parannettu vitsaus aiheuttaa yleensä toisen, vielä vakavamman vaurion, johon tarvitaan koululääketiedettä (opiskelua noin 7 vuotta) ja kirurgia.

    Tämän päivän lehdessä Kansanterveyslaitoksen pääjohtaja Pekka Puska tyrmää esimerkiksi kuppauksen hyödyt, koska kaikkinaiset näytöt asiasta puuttuvat tyystin.

    Moni ihminen on sanonut kaikenmoista, joka on myöhemmin todistettu täysin vääräksi.

    Olen kuitenkin pitkälti samaa mieltä… yllätys? 😉

    Nimetön

    Yks äijä kävi yhellä jäsenkorjaajalla niin monta kertaa, että sen nikamat oli niin sikin sokin, että aina kun se avas suunsa, ulos tuli pelkkää skeidaa. Liekö urbaanilekendaa?

    Eikös tuommosia nyt ole aika paljon, mm. siellä Arkadianmäellä..? 😉

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Vastaa aiheeseen: Jalkojen eripituisuus, iskias jne

Etusivu Foorumit Yleistä Jalkojen eripituisuus, iskias jne