Aihe: Irlanti/Skotlanti syksyllä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

Irlanti/Skotlanti syksyllä

Etusivu Foorumit Matkailu Irlanti/Skotlanti syksyllä

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632156 Ilmoita asiaton viesti

  HEi

  Nyt olisi ajatus lähteä vielä syksylä Irlannin tai Skotlannin suuntaan hakemaan oikea golfkokemuksia. Muistelen että täällä olisi joskus ollut hyviä kokemuksia ja matkakertomuksia alueista, kentistä, majoituksesta yms., mutta en nyt tähän hätään haulla löytänyt. Eli pyytäisin näkemyksiä/ideoita mhin mennä ja erityisesti, miltä tuolla pelaaminen näyttää tuossa lokakuussa.

  Lentojen edullisuuden johdosta matka ehkä suuntautuisi mieluummin Irlantiin, eli onko Dublinin suunnan kentistä hyviä kokemuksia. Pääasiassa luulisin että haussa olisi suht edullisia kenttiä, ja ainakin jonkun olisi hyvä edustaa kunnon links-golfia. Toki yhtä vahva ehdokas Skotlanti, Edinburghin suunta.

  Matkasuunnitelma löyhästi noin 4-5 päivää, joissa ainakin 3 pelipäivää. Liikkuminen vuokra-autolla ja majoitus joko yhdessä paikassa tai sitten vaihto kenttien sijainnin mukaan.

  Mutta siis kokemuksia/näkemyksiä pyytäisin, jotta saisimme tuosta kenttäpaljoudesta jotain valintoja tehtyä ja reissun toteutettua.

  #636853 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä sieltä löytyy vaikka sun mitä…laitappa viestin ikä kohtaan 180 sijaan esim. 1800 niin alkaa tulemaan.

  Tuossa esim. vähän reissukertomusta Irlannista, viesti 5/5
  https://golfpiste.com/forum/posts.asp?cid=7&tid=115121&searchterm=irlanti&lang=fi

  #636854 Ilmoita asiaton viesti

  Jees, tulihan tuota Dublinissa jonkin aikaa asuttua, tosin liian vähän tuona aikana kerkes pelaileen. Links tyyppinen halpa kenttä on Corballis, joka tosiaan sijaitsee The Island golf klubin vieressä, mutta hinta on vain 25 € kierros (muistaakseni). Tosin kenttä ei ole täysimittainen (par taitaa olla jotain 65).

  Ja lisää halpaa, mutta mielestäni varsin hienoa kenttää on Grange Castle Golf club. Kierroksen hinta noin 35 €. Tosin puistokenttä, eli Links oloja tuolla ei saa koettua.

  Itse ei missään vaiheessa tullut lähdettyä, mutta ihan hieno links kenttä (ja huomattavasti halvempi kuin Dublinissa olevat) on Laytown & Bettystown golf links. Täällä muistaakseni greenfee hinta oli n. 60 – 70 € (verrattuna Dublinissa sijaitseviin, joissa greenfee n. 100 – 170 €). Sijaitsee tosin n. 40 -50 km Dublinista, mutta kuitenkin varsin lähellä.

  Tuossapa muutama kenttä joilla itse viihdyin.

  Linkistä löytyy aika hyvin Dublinin alueen kentät: Dublin golf

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Irlanti/Skotlanti syksyllä