23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Iltapala

Etusivu Foorumit Yleistä Iltapala

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #1375735 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hei,

    Kiitos että liiityitte seuraani iltapalalle. Minut oli vaiennettu foorumilla aivan vääristä syistä. Tahtoisin puhdistaa tällä iltapalalla maineeni ja tutustuttaa itseni paremmin teihin. Olen 38 vuotias mies Hämeestä ja pelannut golfia noin 8 vuotta. Käynyt sinä aikana myös Tourilla joten tiedän kisaamisesta jos toisestakin. Olen myös vastkään eronnut sivistynyt seuramies joka on lempeä mutta vahva. Odotan mukavia keskusteluja foorumilla.

    Osa saattaa muistaa, että olin foorumin jäsen jo vuodesta 2020 lähtien mutta minut bannattiin jostain syystä? Mielestäni tämä on absurdia parhaimmillaan sillä olen asiassa pitäytyvä kaveri, toisin kuin nämä säännöistä ja hitleristä väkertäjät. En myös lyö muita pelaajia pallolla kuten eräs jäsen täällä, enkä hauku entisiä toimitusjohtajia kuten muutamat

    #1375764 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kieltämättä erikoista että tämä GolfMörtjööni on spämmännyt etusivun täyteen trolliviestejään ja sitten Liddellille ei sallita samaa. On myös myynyt olemattomia pelilippuja tuolla pörssin puolella esim. Tapiola golfiin.

    #1375766 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Noniin repeemistä odotellessa.

    #1375802 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Olen kirjoitellut 30 vuotta netissä. Ensin News ryhmissä ja sitten siellä ja täällä. Tällä kokemuksella sanoisin ettei huikka ja nettikirjoittelu sovi yhteen. Viittaamatta nyt kehenkään erityisesti. Vain selvin päin.

    #1375814 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ja, kun ymmärtää jättää solvaamasta muita kirjoittajia niin selviää yleensä aika pitkälle ilman pännejä. Eikös näistä ole ohjeet kaikkien tiedossa?

    #1375817 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Minullekin jäi varoituksen ja sensuroinnin kohteeksi joutumisesta epäselväksi, että oliko syynä se, että kirjoitin, että mitähän joulupukkikin ja hänen tonttunsa ajattelevat
    silloisen Forumin kommentoijan kirjoittelusta. Vai se, että ehdotin tälle värikkäälle kielenkäyttäjälle päivittäisen pilleriannoksen ottamista.

    Huomenta!
    Kiitokset vertaistuesta, en mää tiiä siis että mikä tilanne on foorumin johdossa, mutta ainakin nyt voin elää ja hengittää täällä. Ja herra Möllikkä, en ole mitään ottanut, iha asiamielessä täällä olen. Toivottakoon siis että bannit ratkeavat ja foorumille voi taas kontribuiouda, kunhan viisaita kirjoittelee eikä mitään scheißea.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Iltapala

Etusivu Foorumit Yleistä Iltapala