23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Ilonen/Lähde

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ilonen/Lähde

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Tässähän on vuosi vierähtänyt jo niin pitkälle, että lienee korkein aika nostaa Mikko pöydälle. Miehen muutto Sveitsiin vähentää ilmeisesti visiittejä niin Hämeenlinnassa kuin Kytäjälläkin. Toivottavasti Mikko ei telo ranteitaan siellä alpeilla. Mikon asioista tiedottaa jatkossa Jussi Lähde, jolla on tuntunut olevan kultainen kosketus monissa hommissa, mihin vain on ryhtynyt. Hieman kuitenkin huolestuttaa miehen nykyinen tehtävänkuva Vanajanlinnan kehitysjohtajan pallina. Lue lisää: Mikko Sveitsiin

    Näin Mikko Ilosen viime viikolla urheilu- tai tulosruudussa. Tavoite kaudelle on 60. sija rahalistalla sekä muutaman kerran kolmen sakkiin.

    Tuo listasijoitus vaikuttaa aivan realistiselta, mutta vaatiiko se ’palkintopallisijoja’? Nimittäin muutaman kerran kolmen sakkiin on jo tosi kova tavoite. Sydämestäni kyllä toivon Mikolle menestystä, on nääs jonkuvverran kivempi katsella ET:n kisoja telkusta, kun mies pärjää. Ei mulla muuta panosta asiaan ole.

    Mä ymmärsin Mikon puheesta etä tuo kolmas sija rittää. Mutta tsemppiä Mikolle ihan sinne korkeimmalle korokkeelle asti:)

    Niin mikäs siinä Vanajanlinnassa huolestuttaa?

    Ei siinä mikään, mutta tuo titteli.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Ilonen/Lähde

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ilonen/Lähde