28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista

Ilonen Palasi Omalle Tasolleen…

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ilonen Palasi Omalle Tasolleen…

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Kauanhan se mikon hurmos kestikin..nyt on palattu takaisin omalle tasolle.tulos tällä hetkellä +3 ja lopputulos tulee lähentelemään +10….

  Noh, noh. Tuo on aika epäreilusti sanottu Mikkoa kohtaan. ’ Palaa omalle tasolleen’, Niggah what? Golf on hassu peli, joskus pelaa paremmin, joskus vähän heikommin. On törkeää kahlita Mikko ’Omalle tasolleen’. Mikko on erittäin hyvä golfinpelaaja ja urheilija ja varmasti kykenevä nostamaan itseään maailmanlistalla ja voittamaan jotain hieman suurempaakin.

  Tämä viestiketju kuuluu niihin negatiivisuus-ketjuihin, joista on puhuttu…

  Bjarne taitaa sitten itse olla ammattilainen kun pystyy noin muita arvostelemaan!!tuskin peli jätkältä itseltäkään sujuu kovinkaan hyvin,kun on tuollainen ASENNE!!go mikko!

  +10 ja + 2 on hieman eri tulos herra asiantuntija

  CUT taitaa olla jälleen kerran voitettu kanta.

  HYVÄ Mikko!

  Bjarne

  Ehkä tarkoituksesi on avata palsta keskustelulle maamme huippugolfareiden tasosta, muutoin en tekstiäsi ymmärrä, vai onko sittenkin taas kerran suomalaisia golfareita vaivaava ikuinen ja syvällä kytevä kateus.

  Omassa tarinanassasi on kyllä paljon muutakin, ehkä kutistuneet tai kehittymättömät pääkoppasi sisällöt eivät muuta tuota, eli vaikea kauhalla ammentaa, kun on lusikalla annettu.

  edelleenkin suomalaisiin ja itseäni parempiin golfareihin luottaen

  Jörne

  Niin palasi, eli pelasi takaysin alle parin ja selvitti cutin.

  Tämmöiset Bjarnet ja heidän motiivinsa eivät koskaan lakkaa ihmetyttämästä.

  Bjarne !

  Toi sun heitto oli vähintään tripla ! Hame päälle!!!

  Taidat olla näitä kavereita kun jollain menee hyvin niin kuulut samaan leiriin ja ylistät menestyjää.

  Välittömästi jos ei olla kärjen tuntumassa vaihdat leiriä ja esiinnyt asiantuntijana ’ mähän tiesin !

  Mikko on osoittanut ammattitaitonsa ja hänellä on parhaat saavutukset vasta tulossa joista voimme nauttia ja olla ylpeitä .

  Doz

  Käypäs katsomassa noita eurotourin sivuja. Uusimpien artikkeleiden perusteella on kaksi ET:n nuorista pelaajista nostettu lupaavimpien pelaajien joukkoon. Toinen niistä on muuan Mikko Ilonen!!!

  Tämä edustaa taas vanhaa suomalaista kantaa, joka näki päivän valon Keke Rosbergin aikaan!

  Eli kun Keke voitti, niin Suomi voitti. Mutta jos Keke ei voittanut, Keke mokasi…

  Miksi tästä Bjarnen mielipiteestä pitää nyt ottaa herne nenään ?

  Jokainen meistä tietää, että kierrostulokset vaihtelevat ja siellä huipulla, missä Mikkokin pelaa ei tarvita montaa huonoa reikää, kun sijoitus putoaa paljon.

  Mikko on nuori kaveri, suunta on varmasti ylöspäin.

  Nimetön

  missas cutin….harmi. No seuraavalla kerralla paremmin. Ilonen on silti vielä maailman eliittiä ja paremmaks vielä tulee, mahtavaa Mikko!

  sv

  Onko Tourilla siis oikeus muuttaa cut-rajaa yllättäen? Ensin ilmoitetaan että se on normaali 70, ja sitten se muutetaan kesken kisan 50:een.En muista moista tapahtuneen ennen. Ensin siis ilmoitettiin, että cut on +3, sitten se muutettiin +1:een (Ilonen +2).

  EFC

  Syynä lienee aikataulu. 50 miestä ehtii pelata paremmin kaks finaalikierrosta (perjantain hiekkamyrsky sekoitti aikataulun). Palkintorahalistassa on ainakin edelleen 70 ’summaa’. Voipi olla että +2 pelanneet saavat jonkun euron.

  Just niin. Val di Fiemmen selostuksia Yleltä katsoessa tuli valillä oikein paha olo. Selostajille ei ole minkään moista lajituntemusta ja ainoa mitä hoetaan, on että ’nyt tulee SUOMELLE vihdoin kultaa’ tai että ’vielä on mahdollisuudet Hiihtoliiton asettamaan viralliseen mitallitavoiteeseen’. YYYÄÄÄÄKK.

  Hei! Aavistus on jo olemassa, mutta voisiko joku selventää muutamalla lauseella termin ’ cut ’ .

  Cut tarkoittaa karsintarajaa. Tyypillisissä ammattilaiskisoissa pelataan neljä kierrosta; kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen karsitaan esim. 70 parasta, jotka pääsevät jatkamaan kahdelle viimeiselle kierrokselle. Cut-raja, josta tuossa edellä puhuttiin, voi olla esim. -1, ja tämä määräytyy sen mukaan miten esim. nuo 70 parasta ovat pelanneet. Esim. tuo -1 tarkoittaa sitä että päästäksesi jatkamaan kahdelle viimeiselle kierrokselle, kahden ensimmäisen kierroksen tulosten summan pitää olla yksi alle kentän par’in x 2.

  koittakaa ihmmiset ymmärtää bjarnea..hän on luultavasti yli 40 vuotias mies,joka on pelannut golfia muutaman vuoden..pelaamisen aloitettuaan hän kuvittelia lennättävän palloa major kisoissa jo parin vuoden kuluttua..

  valitettavasti kuitenkin bjarnen ura ei lähtenytkään hurjaan nousuun..tällä hetkellä hän pelaa tasoituksella 21 ja lennättelee putteriaan kinkku-kisoissa…tästä tämä kateus suomalaista huippugolfia kohtaan!!

  Niin näytti palanneen Madeiralla tasolleen 🙂 Vai mitä -Bjarne-???

  Minusta Mikko on aina omalla tasollaan. Vaikka vertailu on vaikeaa, kyllä Mikko on paremmalla tasolla golfissa kuin monet tällä foorumilla kirjoittavat tekstiviestinnässä.

  Tietysti voisihan tuota kykyä pelata ja arvioida muiden peliä myös verrata Mikon kanssa, mutta tehköön sen jokainen itse.

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
Vastaa aiheeseen: Ilonen Palasi Omalle Tasolleen…

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ilonen Palasi Omalle Tasolleen…