23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Ilonen Italiassa

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ilonen Italiassa

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 26)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Voi kössi – oon tässä duunipäivän iloksi katellu live scoringia Italiasta. Ihan OK tohon tupla boksuun asti (väylällä 2 eli iloselle 11. reikä). Nyt +3 ja vielä 7 reikää jäljellä. Toivottavasti ei putoo enää enempää, mutta kyllä mä ainakin ihmettelen tota meininkii. Ei taida olla peli uomissaan vai onko yläpäästä kiinni, mitä ootte mieltä???

    ….ja seuraavalla taas boksu (väylä 3). Noin se homma etenee!!

    No, onhan kisassa vielä yhdeksän Ilostakin huonompaa. Iloitkaamme siitä.

    15 väylä par 4 / 9 lyöntiä

    Voe , voe + ysissä .

    Ei kun treenaamaan !

    Kylläpä koettelee Mikkoa: kutosreiälle (par 4) ysi!

    Mikähän mahtaa ko. reiässä olla koukkuna, kun Mikon kanssa peräpäätä valvova isäntämaan Massimo tekaisi siinä kasin?

    Nimetön

    mikko on 15 pelatun jälkeen 9 yli

    no tooivottavasti naiset pelaa hyvin et ois jotain iloittavaa vappuna.

    Nimetön

    oskari kerkesi ekaks pahus..

    Mikon todellista läpimurtoa odotellessa lienee tarpeen ottaa aikalisä ja odottaa jonkun muun läpimurtoa.

    Yksi on pelannut vielä huonommin kuin Mikko.

    Fairwayt 2 osumaa, scrambling 5/10, greeniosumat 8. Tällä pelillä vois olla jossakin klubikisassa kympin joukossa scratch`ssä

    Sanon vain niin kuin eräs on sanonut:’ Tasaisuus on tylsää’.

    Ei ole tylsää, ei. Toivon että olisi jatkossa vähän tylsempää…

    Ei taida kaverilla korvien väli riittää tähän juttuun. Kuukauden takaista peliään telkusta (tosin vain pätkittäin) katsellessa oli vaikea löytää flegmaattisemman oloista pelaajaa. Ei mitään merkkejä määrätietoisuudesta tai taistelutahdosta. Parturissa käyntikin oli jo 3 kk ajan unohtunut. Perkele, ryhdistäydy!

    heh heh 8 yli eka kierros ja sijoitus jaettu 154:s (toiseksi viimeinen!!!) 🙂

    Ei taida Mikko uusia korttiaan ET:lle, ainakaan näillä esityksillä. Tässä tilanteessa kannattaisi palata treenauksen pariin, kun pelisuoritukset ovat noinkin heikolla tasolla. Harmi vaan Mikon puolesta.

    No jatkossa kun selailee noita leaderboardeja, niin on varmaan paras alkaa selata sijoituksia lopusta alkuun päin, kun Mike näyttää majailevan pääosin tuolla loppupuolella 🙁

    Ei muuta kuin Mikolle ryhdistäytymistä ja vähän ’verta pakkiin’ -asennetta!

    Miten olisi jos arvostelun sijaan kannustaisimme Mikkoa. Tehtäisiinkö tällä kerralla poikkeus meidän suomalaisten suhtautumisessa urheiluun. Yleensähän, kun kaikki urheilijalla onnistuu, niin selkään taputtajia löytyy

    jos tulee epäonnistumisia, niin haukutaan kuin ’vierasta sikaa’.

    Golf on niin pienistä asiosta kiinni ja kyllä Mikko sieltä nousee. Pää pystyyn vaan ja peli-iloa.

    Kannustusta tarvitaan ja positiivisuuttakin, mutta ennen kaikkea realismia. Mikko on nyt vaipunut niin alas, ettei siitä nousta pelkillä vanhoilla metodeilla. Esimerkiksi valmentajan ja caddien vaihto ei ainakaan huonontaisi peliä. Näillä keinoilla ne tosi ammattilaisetkin ovat tulleet takaisin. Paitsi Faldo, joka vaihtaa vaimoja. Mutta Mikolle tämä keino ei tiettävästi ole vielä mahdollinen.

    Tsemppiä Mikolle myös vaikeina aikoina!

    Tällä hetkellä mua kiinnostaa, mikä tuollaisessa tilanteessa on ammattilaisen pelitaktiikka. Yritetään pelata ’puhdas’ kierros jotta jää hyvä mieli…ehkä. Vai otetaanko aggressiivinen ’ei mitään hävittävää’ asenne ja yritetään tehdä mahdottomasta mahdollinen.

    No tuossa yhdessä viestissä asiasta mainittiinkin.

    Panin merkille samoin tämän tukan pituuden ja tietyn liian välinpitämättömältä vaikuttavan otteen.

    Vijay Singh on yksi rentoudessaan kävelytyyliltään hivenen ylimenevä, mutta Ilosen otteessa oli kyllä jotain perin outoa.

    Nimetön

    Ei rentoudessa sinänsä mitään pahaa; Bob Beamonin hyppy Meksikon olympialaisissa näytti suorastaan veltolta ja laiskalta, mutta mittaa kertyi 890. Singh on vähän samantyyppinen oman rotunsa jalo edustaja.

    Melkein ainoat tv-kuvat Ilosesta sen sijaan ovat sellaisia, joissa hän nojaa greenillä putteriinsa taustalla kun näytetään jonkun ryhmän kärkimiehen peliä.

    Sitä vain en käsitä miksi nähdä kaikki se vaiva ammattilaiseksi päästäkseen kun voi nauttia ja pelailla ihan amatöörinäkin.

    ts

    Niin tuota että miksi nähdä se vaiva

    Noin 3.000.000 syytä (tosin vanhassa rahassa) tähän mennessä, eikä muuten taida riittääkään.

    Se vaan saattaa suurimman nälän viedä hetkeksi.

    Kyllä Mikko sieltä vielä tulee kunhan palaset asettuu kohdalleen. Tällä hetkellä en niin suuria odotuksia elättelis, mutta josko tuossa heinäkuussa viimeistään

    Nimetön

    Minä olen tienannut tavallisilla kirjoituspöytähommilla paljon enemmän kuin 3 miljoonaa mummoa.

    Jos pysyttäisiin tässä ajassa: neljä kuukautta = 28 000 euroa = 7000 euroa kk.

    Tuossa Mikko jää jo kynänpyörittäjälle toiseksi kun ilmainen asunto ja auto otetaan huomioon.

    Olen kuitenkin Mikko-fani aina vain.

    Taitaa olla tietotekniikka vielä italiaanoille hieman vierasta, kun eivät saa live scoringia toimimaan. Ensimmäiset löivät ulos klo 8.30 Suomen aikaa, eikä vieläkään ole tuloksen tulosta tälle päivälle.

    Lue lisää: Live scoring

    Livescoressa lukee pienellä yläreunassa:

    There will be no play on friday due to a waterlogged course. The 2nd round will now take place on saturday. Starting times remain as published.

    Mikko pystyy kuitenkin tekemään (arvatenkin) juuri sitä, mitä haluaa elääksensä tehdäkin. Toisin kuin eräät (kyllä, puhun vain ja ainoastaan omasta puolestani). Lisäksi Mikon tulot eivät synny pelkästään palkintorahoista ja nykyisen asuinpaikkansakin oletan vaikuttavan tuloverotukseen jollakin tavalla.

    Ei se nyt varmaan ihan vierasta ole, ovat saaneet sinne näkyviin tekstin, että tämän päivän kierros on peruutettu märän kentän takia.

    Aina kannattaa lukea pienellä painettu teksti..

    Jos luet sieltä LiveScoringin otsikosta, niin tänään ei pelata kun kenttä sai ’vähän’ vettä. Huomenna vasta 2. kierros.

    Nimetön

    Vaihtoehtona tulee klo 17.10 (tv 1) alkaen Ruotsi – Suomi, joten jospa siinä olisi enempi meininkiä (siis ’kiakossa’ kuten tamperelaiset sanovat).

    ts

    Hienoa on, että olet tuollaiset rahat kynäilemällä ansainnut.

    Normaali duunari kuitenkin joutuu tuohon rahaan tekemään töitä n. 25 vuotta ja usein vielä hommia joita ei haluaisi tehdä enää päivääkään.

    Mikko on sen hankkinut vuodessa, että kyllä siinä saa lyijykynää aika tiuhaan terottaa samaan päästäkseen. Mikko on vielä saanut tehdä työtä josta varmasti pitää, mutta kuten sanoin, tuo summa saattaa hetkeksi rentouttaa vähän liikaakin, kun ei ole pakko leivän perään rehkiä.

    uskon, että nälkä kuitenkin herää ja nähdään vahva nousu vielä jatkossa. (tosin toivoisin hieman panostusta tuohon tekniikkapuoleen)

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 26)
Vastaa aiheeseen: Ilonen Italiassa

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ilonen Italiassa