5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Ilonen aloitti 2:lla birkulla!

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ilonen aloitti 2:lla birkulla!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 51)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Loistava alku kierrokselle, toivottavasti pysyy hyvä tahti loppuun asti. Ensimmäinen reikä ei ole kuitenkaan sieltä helpoimmasta päästä, joten nyt hyvällä itseluottamuksella birkkuja tehtailemaan. Mitenkäs veikkaatte Mikon pärjäävän tällä kertaa? Takana on muutama misssattu cut’ti… olisiko nyt vuorossa se todellinen huippusuoritus??? Lue lisää: Mikon kortti

  Nimetön

  Juu hieno alku. Toivottavasti Mikolle ei tule näissä kisoissa niitä paria tyypillistä katastrofireikää, tyyliin tupla/tripla. Nyt vaan tasasesti eteenpäin, niin ei hätää. Cutinkin saavuttamiseen voi olla tyytyväinen viime aikojen otteilla.

  Tsemiä Mikolle!

  Nimetön

  Ei pärjää, koska on synnynnäinen luuseri.

  Nimetön

  Takaisin bogey linjalle – eli Mikon ’taso’ alkaa nousta esiin.

  Ja sitten tupla ruutuun!

  Kyllä Suomi -poika taas osaa. Aivan kuin Pariisin MM -kisoissa.

  Nimetön

  Kun telakkamiehelle kerrotaan, että hänen työpaikkansa säilyy vielä ainakin vuoden eteen päin, ei media hihku innosta. AMMATTIurheilu on merkillisessä erikoisasemassa eikä sitä monen urheilijan pää kestä.

  Nimetön

  Ei, ei, ei.

  Ei tule kesää, Mikko, suomen ainut ns. huippu, (ei voi kyllä hänestä sanoa), ei hänkään osaa pelata, suomesta ei tule golfmaata, lähiaikoina, eikä koskaan..!

  DP-22,3

  Birkku tulee tosta kutosesta…

  Nimetön

  Mikko teki jokaisella par femmalla birkun…Harmi kun tuli tuo yksi katastrofi, kuten vähän pelkäsinkin.

  Muutenkin täyttä vuoristorataa…

  Jos ei yllä viidellä birkulla kuin tasan par-tulokseen, ei peli ole ihan uomissaan.

  Jos teillä ei oo mitään positiivista sanottavaa miehestä, joka tienaa yli miljoona vanhaa markkaa kaudessa, niin jättäkää sanomatta.Suomen kansan perusongelma on negatiivisuus, höystettynä katkeruudella!Ollaan ILOSIA siitä,että meillä on 23 vuotias kaveri,joka pelaa ET:llä.Antakaa Mikolle aikaa.Mikko on Helv.. hyvä jätkä !

  On se per………. jos ei Suomi voita jäkiksen MM ens keväänä 😉

  herätkää nyt marisijat, Mikko on kehittynyt taas viimevuodesta ja on kovaa vauhtia vakiinnuttamassa paikkaansa Euroopan tourilla, ja pelivuosia on aikas monta jäljellä. Älkää Mikkoa haukkuko, ei se ole Mikon vika ettei Suomessa ole todellista huippupelaajaa. Minkä hän voi sille, että on Suomen paras? Onkai se hyvä, että joku tosissaan yrittää? Itse uskon Mikon nousuun yhä paremmaksi….

  Luulisi, ettei Euroopan tourille ensimmäisenä suomalaisen paikan vakinnuttavaa British Amateurin voittajaa kutsuta täällä netissä luuseriksi, ei ainakaan beginner tasoisin (yli 20) händarein…. hei edes jotain itsekritiikkiä edes please… Jos puskee yli bogitahtia menemään koko kierroksen, ei kannattais paljon ammatipelaajia luusereiksi haukkua…

  Morjensta.

  Enpä jaksa kommentoida edellisiä viestejä muuten kuin laitan tohon alas Mikon tilastot koottuna vuosilta 2003 ja 2002 (ja tietenkin muutoksen)

  Category 2003 2002 muutos

  Stroke Average 71,84 72,49 -0,65

  Driving Distance (yards) 289 293,1 -4,1

  Longest Drive (yards) 349 385 -36

  Driving Accuracy (%) 61,3 54,9 6,4

  Fairways per Round (FPR) 8,6 7,7 0,9

  Greens In Regulation (%) 68,8 62,1 6,7

  Greens Per Round (GPR) 12,4 11,2 1,2

  Putts per GIR 1,784 1,841 -0,057

  Putts per Round 30,2 29,5 0,7

  Putts per Hole 1,68 1,64 0,04

  Sand Saves ( Total Sand Saves from Total Bunkers ) 40 / 80 22 / 48

  Number of Tour Rounds 62 49

  Number of Tour Holes 1,116 882

  Round 1 Average Strokes 72,11 73 -0,89

  Round 2 Average Strokes 70,95 72,76 -1,81

  Round 3 Average Strokes 72,17 71,12 1,05

  Round 4 Average Strokes 72,5 72,14 0,36

  Nimetön

  Vai ei ole Mikon vika, vaan koko Suomen vika, että hän on täysin onneton pelaaja, joka on syntynyt häviämään. Jos on ammattilainen – kestää kyllä arvostelua.

  Jos Mikko on niin onneton pelaaja, voisitko ystävällisesti kirjoittaa omalla nimelläsi niin päästään tutkimaan omia saavutuksiasi, olethan sinäkin ammattilainen-valittamisessa…

  Mikko on hyvä pelaaja, mutta totuuden nimissä hän on ollut jo pari kuukautta huonossa kunnossa. Se ei ole golfissa harvinaista, kunhan käänne tulisi. Nyt tarvittaisiin sitä supervalmentajaa. Onkohan Mikolla sellaista vai riittävätkö filosofin neuvot…

  Olisi kiva tietää, minkälaista tulostasoa nämä, jotka haukkuvat Mikkoa huonoksi pelaajaksi, pystyisivät pitämään jollain ET kentällä.

  Golfissa peli välillä kulkee ja välillä ei. Luulisi sen kaikkien lajia harrastavien jo tietävän. Muistakaa, että Mikko on vasta hyvin varhaisessa vaiheessa ammattilaisen uralla ja ensimmäistä varsinaista kautta ET:llä. Huonosti menee, jos ei voita rahalistaa, vai?

  Par näimmä ykkösellä. Mä en oikein löydä tuota kenttää tuolta sivuilta, osaisko joku auttaa?

  Tulokset: http://www.europeantour.com, etusivulla on linkki skabaan ja Live Scoring.

  Kenttä: http://www.gc-eichenried.de/

  Niin en kirjoittanut, että on koko Suomen vika, että Mikko on huono pelaaja (omasta mielestäni hän ei ole), niin kuin vastasit. Kirjoitin, että ei ole Mikon vika, ettei Suomesta löydy häntä parempaa pelaajaa.

  Kuten jo aikaisemmin johonkin ketjuun kirjoitin, niin eikö golfia saa pelata ammatikseen, ellei heti ensimmäisten pelivuosien aikana nouse world rankingillä top teniin?

  Varmasti Mikko osaakin suhtautua tämän tyyppiseen kritiikkiin sen vaatimalla painoarvolla, mutta silti vois jonkun asiallisuuden säilyttää. Oudoltahan se tuntuu, kun Suomen kaikkien aikojen parasta golfaria täytyy lyödä kuin vierasta sikaa. Saavutuksia Mikolla on kuitenkin melkoisen mukavasti hänen ikäiselleen pelurille.

  Ei ole saksan kieli tuttu 🙁 Kenttäkarttaa en löytä ollenkaan…

  Nimetön

  Asiallista kritiikkiä (joskus kovaakin) pitää ammattiurheilijalle antaa mutta myös kannustaa tarvittaessa. Synnynnäiseksi luuseriksi sanominen mentaliteetilla ’mitäs minä sanoin’ ei ole kritiikkiä, vaan lausonnonantajan itsensä korostamista erittäin kyseenalaisella tavalla. Ihmisiä me kaikki olemme.

  Lopetetaan tämä jankuttaminen ja annetaan Mikon pelata, Mikaelan heittää ja Jarkon lyödä palloa.

  Hauskaa alkavaa golf-syksyä kaikille!

  Kentät A+B. Pohjat löytyy Golfplatz-painikkeen alta.

  Lue lisää: Pohjat

  Do dih, johan alkoi löytymään 😉

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 51)
Vastaa aiheeseen: Ilonen aloitti 2:lla birkulla!

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ilonen aloitti 2:lla birkulla!