28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista

Ilkivaltaa kentällä

Etusivu Foorumit Yleistä Ilkivaltaa kentällä

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Tuusulassa iskettiin taas. Jo toisen kerran parin kuukauden sisällä seiskagriini on tuhottu. Tällä kertaa oikein kunnolla. Miten muilla kentillä on tilanne? Käykö pikkup***aiset tai isommat kolopallon vihaajat tuhoamassa kenttää? Lue lisää: Kuvia

  Nimetön

  Todella rumaa jälkeä. Mitähän tekijät ovat teostaan hyötyneet. Toivottavasti syylliset saadaan kiinni ja hirtetään mu**sta !

  Nimetön

  HYi helvatti ku tekee pahaa katsoa.
  Eipä voi kun tuosta klubin uutisesta päätellä että joku/jotkut oikeasti vihaa golfia, tai sitten ko. klubia?

  Toivotaan että tekijä(t) saadaan kiinni, ennenkuin kylvävät lisää tuolla amatöörin viljelyllä.

  Ja tälläisten elämiset muu yhteiskunta maksaa, on se niin kivaa.

  Ruukissa oli vastaavaa alkukesästä. Siis mopolla paskarinkiä parilla griinillä… Ja Hyvinkäällä melkein jokakesäistä. Viimeisin viime kesältä.

  Mut tuo griinin kaivaminen lapiolla ei ole enää teinipoikien päähänpistoa vaan jotakin vakavampaa…

  tuosta ei aivan griinihaarukalla selviä, ehkä jollakin on kaunaa kyseistä griiniä kohtaan..

  Hyvinkaalta ei oo tullu mitaan hyvaa paitsi Raptori, eika sekaan tullu sielta.

  Synkka mesta.

  Ruukissa tekijät saatiin heti kiinni. Teko oli pikkupoikien päähänpistoja, mutta toivottavasti poliisin kanssa asioimaan joutuminen hillitsee tuhoamishalut jatkossa.

  Sä olet, Golfinn heikoilla jäillä, jos sä,ulkosuomalaisena, suomalaisella keskustelupalstalla, joka toisessa ketjussa solvaat Suomea tai suomalaisia.

  Sinulla on asiat ilmeisen hyvin, koska olet päässyt unelmiesi kultamaahan, mutta usko tai älä, niin meitä on tuhansia täällä, jotka eivät mistään hinnasta muuttaisi täältä pois.

  Ei vaikka vaimo pääsisi Nikelle töihin.

  No itse tänne halusin muuttaa muutama vuosi sitten. Suomen paras paikka mun harrastuksiini ja työhöni nähden. 😉

  EFC

  Nikeä ei saa arvostella, mutta sinä kuitenkin arvostelet esim. Hyvinkäätä. Miksi?? Mistä se Raptori muuten sitten tuli??

  Mikäs se Raptori on? Ja eikös Hyvinkää ole Sveitsissä vai oliko se Sveitsi Hyvinkäällä, hmmnnnn. Huumori kunniaan

  Lue lisää: This is a humor

  EFC

  lue linkistä lisää

  Lue lisää: Raptori

  Aaah, arvasin, etta herneethan tosta lentaa.

  Heitin kommentin entisena rajamakelaisena, ja joka tuntee alueen meiningin ymmartaa mita tarkoitin. Hyvinkaalla on tullut ajettua p-rallia, inssiajo ja muutenkin kohelleltua 😉 Myos se golf-kentta on tullut pelattua. Sielta hyva muisto: 18 reika ja avaus 5m metrin paahan griinista vasemmalle. Chippi, putti ja birkku. Siita oluelle! Kiva kentta.

  Bulls Hit: ma en ole solvannut Suomea enka suomalaisia yhtaan missaan taalla. Olen hyvin suomalainen itsekin ja sina myos pysyn. Ainoa mita olen kritisoinut, on suomalainen golf ja sen ymparilla vellovaa ihmeellista tunkkaista ilmapiiria, jossa tuijotetaan enemman muiden kuin omaa tekemista ja viilataan pilkkua niin, etta koko hupi on hommasta poissa. Ja sitakin teen kovasti yleistaen, sen tiedostan. Kylla taalla muutkin sita kritisoi ihan yhta lailla, ei taida vaan osua samalla tavalla silmaan, kun sen joka asuu ulkomailla. – Mulle ei myoskaan ulkomailla asumisessa ole mitaan ihmeellista (etta se siita ’kultamaasta’), silla taa on mulle jo kuudes maa, jossa asun. En myoskaan ole mikaan USA-fani millaan muotoa. Vahiten sen ulko ja sisapolitiikan. En olisi ikina tanne muuttanut, ellei paikkana olisi nimenomaan ollut Oregon mahtavine ulkoilmaharratusmahdollisuuksineen (siisti sana!). Lisaksi jengi on taalla hyvin tietoista esim Suomesta (taalla on paljon entisia suomalaisia) ja Euroopasta. Entisessa asuinmaassani asiat oli ihan hyvin. Ei sielta olis tarttenut mihinkaan valttamatta lahtea.

  Mita jalleen kerran Nikeen tulee (PUUH!), niin Nikea saa toki arvostella (itsekin tein niin ennen kun tutustuin siihen ja sen toimiin) totta kai. Mutta siina pitaa olla jotain myos takana, ei vaan tuulesta temmattuja juttuja, joita on isoilta pojilta kuullut. Objektivisuutta subjektivisuuden sijaan… Ja kun joku on sita arvostellut, niin itse olen siihen tuonut mukaan oman mielipiteeni ja tietoni asiasta, ei sen kummempaa. Henkilokohtaisuuksiin on mennyt ihan muut kuin mina, pidetaan se mielessa 😉

  Lopuksi Raptorista. Jatkat sanoi, etta ne on Hyvinkaalta, vaikka vain yksi niista oli sielta. Se oli sita niitten huumoria. Terveisia vaan kundeille!

  EFC

  Jaahas,

  Saattaapi olla että ollaan oltu niissä rallihommissa samoihin aikoihin (80-luvulla). Jos kerran olet Rajamäeltä niin ymmärrän paremmin ;).

  tää on jo ihan off topic mut ei se mitään =P

  nyt päästiin asiaan ku puhutaan rajamäestä! tyttöystävä asuu nimittäin rajamäes ja on tosi läheiset välit kyseisen paikan kanss.. mut sen verran pitää pelaa kotiin päin et kyll kirkonkylä on parempi mesta!! 😉

  Onks teil jo Alko siella?

  Meil oli/on kaks. 😉

  joo kyll meil on kirkol alko 😉 mut rajamäel ei oo enää ku tehdas, sieltä joutuu tulee aina tänne big cityyn hakee viinaksia.. taino ellei sit lähe hyvinkäälle.. mut se onki vähän kyseenalanen mesta! 😉

  Eikös päivän lööpeis ollu joku viuhahtajajuttu: Itsensäpaljastaja nähty golfkentällä. Missäpäin se oli?

  Tuusulassa, onkohan siellä Järvenpää-Tuusula -suunnassa ollut poikkeuksellisen kuumaa?

  Avohoitopotilaita liikkuu kaikissa kunnissa ja sanon tässäkin asiassa appiukon sanoin, että ’vahinko ei ole paha, jos sen rahalla voi korjata!’

  Golf tai golfin pelaaminen ei ole elämää suurempi asia, hauskaa ajanvietettä vain.

  Paljon karmaisevampaa lukea päivittäisiä uutisia rekkojen törmäilyistä, kuin muutaman neliön viheriön tuhoamisesta.

  Jäin miettimään vain, että asian nostaminen mediaan voi aiheuttaa vastaavia iskuja muuallakin. Kentät ovat käytännössä täysin suojattomia. Aktivoitiinko lehtijutulla idiootit liikkeelle?

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
Vastaa aiheeseen: Ilkivaltaa kentällä

Etusivu Foorumit Yleistä Ilkivaltaa kentällä