Aihe: I M BACK! - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

I M BACK!

Etusivu Foorumit Yleistä I M BACK!

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #183506 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Heh heh…. Kiitti kun ymmärsitte ainakin tai siis ainakin osa ymmärsi? Kysymys ei suinkaan ollut siitä, ettenkö tajua saako amatööri ottaa rahaa vai ei. Jos joku väittää niin niin silloin kannattaa katsoa peiliin, että onko itse ihan messissä? A: Amatööreillä on oma pelaajien maajouokkue, jota tukee golfliitto eli liiton jokainen pelaaja! B: Golfliitto ei ole missään määrin kiinnostunut Long Driving asioista. C: Mutta ei anna Long Driving pelaajien ottaa rahaa Long Driving kilpailuissa, paitsi menettämällä omat pelioikeutensa SUOMESSA, ja täten eväämällä oman menestyksensä pärjätä ehkä joskus tavallisissa kisoissa. D: Long Driving pelaaja ei voi siirtyä Pro:ksi ellei ole jollain tourilla 30 parhaan joukossa? Siis pitäisi treenata puttia jotta voin siirtyä Long Driving Pro:ksi HALOO!!! E:Ainoa vaihtoehto on maksaa itsesnä kipeäksi liitolle siirtymällä opettavaksi pro:ksi, ja mitähän yhteistä on long driving kilpailulla ja golfin opettamisella. Kukin pysyköön lestissään! Siis kyl, mulle sopii että en tosiaan edusta Suomen Golfliittoa mailmalla. LAVIKSELLE! Tänks! Antaa poikien tulla, täällä meinaan on voitontahtoa ja mä suorastaan nauttisin muistella, vanhoja jabi kuvioita…..tip tap tipa tap kun tikka kiertää pipoa…Heh heh. Mika Hekkaselle? Ihan totta se oli pelkkää faktaa, siihen vinkki että ei pitäisi ikinä käyttäytyä, niin etteikö sitä kestä kuulla uudestaa myöhemmin, tai sitten pitää seistä omien tekojensa takana kuin mies, ei kaikesta voi syyttää cadia. Mikä parasta, mä en sittenkään ollut yksin sietä mieltä että jossain on mätää. Ja tietenkin O. S:lle Mulle on okei kunhan muutat käytös tapojasi, niin kauan kun olet MEIDÄN HOMMISSA. Ja se on varmaa että, sensuuri tulee ja menee mut asiat jotka on tehty tai on tekemättä tulee säilymään ikuisesti. Sitä edes sinä et voi estää, ja minun ihmistuntemuksella tiedän että sinua sattu kun tällänen ääliö kakara antaa sinulle jo elämän vinkkejä. Mut minkäs teet, kun on nopeet kädet vahva dro ja supliikki jätkä. jatkuu taas myähemmi.

  #366013 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Jos susta tuntuu että voit pärjää noissa Long Drive kisoissa rahoille asti niin anna mennä vaan. Turha haaskaa energiaa kinaamalla liiton urpojen kanssa, ei se viisaus siellä piile.

  Antaa tulosten puhua puolestaan…

  #366014 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Terve Janos!

  Hyvä että nostat kissan pöydälle. Olet avoimesti ja rakentavasti kritisoinut epäasiallisuuksia, vieläpä omalla nimelläsi. Hatun noston arvoinen suoritus!

  Jääkiekkoliitosta erotettiin viime viikolla Raimo Summanen, hänen asiattoman KÄYTÖKSENSÄ vuoksi. Erottamisen syynä eivät olleet URHEILULLISET näkemyserot. Samaa linjaa voisi vetää golfpuolellakin..

  Urheilupäälliköiltä ja toimihenkilöiltä voidaan vaatia asiallista käytöstä ja inhimillistä kohtelua, se ei ole liikaa pyydetty ja pientä kritiikkiä heidän pitää viransa puolesta kestää.

  Janos jatka samaa rataa ja toivottavasti viet edelleen suomalaista golfia eteenpäin omalla tavallasi! Ps. Miten se Espanjan kilpailusi meni? Saitko yhtään nappisuoritusta tehtyä?

  #366015 Ilmoita asiaton viesti

  Mites pärjäsit kisoissa? Heitin kyssärin ennen kun lähdin googlettamaan 😀

  #366016 Ilmoita asiaton viesti

  Janos profiili LDE sivuilla. Sool!!!

  Lue lisää: http://www.longdrivers-eu.com/janos_uotila.html

  #366017 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  kotisivujen perusteella vaikuttaa aika pienen porukan puuhastelulta…

  #366018 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  toi oli aika kumma että siellä jätkien meriiteissä oli jotain harkkarundien draivien pituuksia. Eiks ne pitäis olla kisoista otettuja mittoja ?

  Se on vähän sama kun PGATourin pelaajien meriiteissä on jotain harkkarundien scoreja.

  #366019 Ilmoita asiaton viesti
  tmv

  Ei kait tuossa mitään kummaa ole, että LD:n profiileista löytyy harkkarundien mittoja.

  Koko lajissahan on kyse pallon lyömisestä niin pitkälle kuin mahdollista. Tässähän kaverit vain psyykkaavat toisiaan ja kertovat maailmalle viestiä maksimimitoista joihin kisoissa voivat päästä.

  #366020 Ilmoita asiaton viesti

  Htt:n (hevosmiesten tietotsto) mukaan pärjäsit hyvin ? Pitääkö paikkansa, että olit 2. samalla tuloksella voittajan kanssa, 345m.

  #366021 Ilmoita asiaton viesti

  Varmaankin LD-kilpailijan ja amatöörigolfarin dilemma on tullut esiin muuallakin kuin Suomessa. Kuinkahan se on muualla ratkaistu? Tietääkö Janos tai muut? Jotenkin luulisi että Suomen Golfliitto ei ole yksin tämän asian kanssa eikä voi sen vuoksi ehkä tehdäkään erilaista päätöstä.

  #366022 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Jep kakkonen!!

  Hevosmiesten tietotoimisto ei ole huono….

  Mut kakkossija ei maistu meikäläiselle.

  Se miten ongelma on ratkaistu muualla on mielestäni ihan ok vaihtoehto, siellä useat kilpakumpanini ovat siirtyneet ammattilaisiksi.

  Ja pelaavat normaalia golfia muiden ihmisten joukossa. Eli homma toimii hieman samoin kuten taksiluvat jos töistä on lomaa ja tekee mieli tienata, niin ei muuta ku homiin…

  Mä huomasin juuri että tilanteen täällä esille ottaminen ei ole jatkossa minulle mielekästä, koska tunnen/tiedän yläpidon henkilöitä. Enkä millään muotoa halua sotkea heitä kyseiseen sotkuun, tilanne sattui vain olemaan niin kovin houkutteleva.

  Tosiaan Markkaselle, Tyrylle ja koko Golfpisteen väelle suuret pahoittelut, toivon että heitä ei sotketa enempää kyseillä asialla.

  Ps. Ilman heitä ei olisi tätäkään paikka missä purnata asioista.

  Eli pallaillaan.

  #366023 Ilmoita asiaton viesti

  Onnittelut Janos!

  Mutta allos huoli, se lasi missa tama ’myrsky’ on, ei ole kovinkaan iso. Ei missaan mittakaavassa.

  #366024 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kiitti d;-)

  #366025 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Janos, miten on tämän ketjun avauksessa esitettyjen asioiden laita nykyisin? Joko suomen liittoa kiinnostaa vai vieläkö se on jarruttava osapuoli?

  #366026 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  En tiedä kiinnostaako?

  Valitettavasti pakko myöntää ettei enään kiinnosta, kiinnostaako heitä.

  Ja olen luvannut ettei asiaa GP:ssä enään vatvota, koska se saattaa asettaa ylläpitäjät huonoon valoon. Eikä se suinnkaan ole tavoitteeni.

  Mutta jatkossa asiasta voi tietysti kysellä omien nettisivujeni kautta, kyllä minä sieltä vastaan kaikkiin kysymyksiin.

  Kiittäen.

  #366027 Ilmoita asiaton viesti

  Tais alkuperäisessä viestissä lipsahtaa ilmoille uusi kuolematon sanonta:

  ’Ja se on varmaa että, sensuuri tulee ja menee mut asiat jotka on tehty tai on tekemättä tulee säilymään ikuisesti.’

  Tuolla pärjää jo Matti Nykäsellekin!

  Tsemppiä LD-miehille. Pistäkää oma lajiliitto pystyyn ja pian!

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä I M BACK!