Aihe: Hyvien ja huonojen työntökärryjen erot - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

Hyvien ja huonojen työntökärryjen erot

Etusivu Foorumit Välineet Hyvien ja huonojen työntökärryjen erot

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #338915 Ilmoita asiaton viesti

  Bongasin tuossa tarjouksesta työntökärryn, jolla oli hintaa 50 €. Koska tuollaisen kolmipyöräisen kärryn hankkiminen on jo jonkin aikaa ollut harkinnassa, herätti tuo kieltämättä kiinnostukseni. Mutta koska halpaa ja hyvää ei usein saa samassa paketissa, ajattelinkin kysyä vielä kokeneemmilta mielipiteitä. Mitkä siis ovat suurimmat edut näissä kalliimmissa ’merkkikärryissä’ verrattuna tuollaisiin hinnat alkaen -vaihtoehtoihin? Ja kannattaako niistä teidän mielestänne maksaa sellaiset 100-150 € extraa? Linkki kyseiseen halpisvaihtoehtoon

  #304431 Ilmoita asiaton viesti
  KL

  Noistahan oli jossain lehdessä testi viime vuoden puolella ja ainakin sen perusteella erot eri mallien välillä ovat merkittäviä niin käytettävyys-, kokoontaitettavuus- kuin kestävyyspuolellakin.

  Ilmalla täytetyt renkaat ovat ihan ykkösasia, niillä kärry kulkee kuin pumpulissa. Tuon halpismallin muovipyörät toimivat paljon huonommin, mm. siksi se on niin halpa. Työntökitka on varmasti kertaluokkaa suurempi kuin hyvissä kärryissä.

  #304432 Ilmoita asiaton viesti

  Itsellä on clickgearin kolmonen ja se ainakin tuntuu hyvältä. Kaikki kannelliset boksit ja verkkokorit joihin saa kamaa helpolla on iso plussa niissä. Tärkein itselle on se että ne ovat kevyet ja menevät kaljakorin kokoiseen tilaan 10 sekunnissa. Käsijarru on helppokäyttöinen ja laite on tosi tukeva, viimeksikin oli juniorin kantobägi oman sivussa kiinni eikä ekstra painoa edes huomaa toisella sivulla. Plussaa on myös että kärryissä on säilytyspaikka sateenvarjolle ja hyvä teline jossa se pysyy pystyssä tuulellakin. Pyörät on kovat ja mukavat kun etupyörä ’slaidaa’ käännöksissä eikä tarvitse kevittää kokonaan pyörää ilmaan. Tukevuuteen ja bägin kiinnitykseen kannattaa kiinnittää huomiota kunnollisen käsijarrun lisäksi. Painoa noissa on tietenkin enemmän kuin klubikärryssä mutta se ei haittaa kuin tiukassa ylämäessä.

  Itsellä ainakin oli niin että jollei olisi heti ostanut kunnollista olisi kohta ollut niitä kaksi

  #304433 Ilmoita asiaton viesti
  #304434 Ilmoita asiaton viesti
  KL

  juza21 kirjoitti: (6.5.2011 16:00:07)
  aikaisempi keskustelu aiheesta:
  https://golfpiste.com/forum/posts.asp?cid=2&tid=121657&searchterm=k%E4rry&lang=fi

  Ja sama käyttäjäystävällisenä linkkinä.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Välineet Hyvien ja huonojen työntökärryjen erot