16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Hyvä palvelu vieraskentillä?

Etusivu Foorumit Yleistä Hyvä palvelu vieraskentillä?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kun tässä ollaan jo pariin kertaan koluttu huonosta palvelusta, niin kysytään missä olette saannet hyvää palvelua. Itselläni paras kokemus on Golf Talmasta. Olin menossa Talmaan kilpailuun ja huomasin Bägiä nostaessa autosta, että perhana putteri oli jäännyt himaan. Ei muuta kun piti mennä cädäriltä kysyy et olisko putteria lainaa, ja hyvän putterin lainas, pelasin nääs bufferiin. Eli kiitos vaan Talman cädäreille. Tästä on kumminkin muutama vuosi kulunut tapahtuneesta

    Minä olen syystä tai toisesta viehättynyt Siikajoella sijaitsevaan Raahentienoon Golfin (RtG) kenttään ja ilmapiiriin.

    Porukka tuolla, niin cm:t kuin pelaajatkin ovat Ihan Oikeasti kuin yhtä perhettä, peliseurueen järkkääminen yllätysvierailuilla on aina onnistunut ja oloni on ollut hyvinkin tervetullut tuolla.

    Ehkä asiaan vaikuttaa suuresti kentän puitteet. Kenttä on 9-reikäinen, ei trimmattu viimeisen päälle, suunniteltu klubepelaajia varten (=helppo). Klubitalo on kentän varressa sijaitseva parakkirakennus (uusi klubi on rakenteilla). Kaikki vaikuttaa siltä, että innokkaat pelaajat ovat tehneet kentän omaan käyttöönsä ja GOLF on tuolla pääasia, ei golfbusiness.

    Hyviä muistoja on myös Kalajoelta – tuo toisaalta on kuin ’yksi kotikentistäni’.

    Minun täytyy kyllä sanoa, että olen saanut kaikilla kentillä hyvää palvelua. Johtuu varmaan siitä, että itse on positiivisella mielellä eikä ala kitisemään jokaisesta pikkuseikasta joka ei juuri silloin satu miellyttämään sua. Joskus vaan sattuu olemaan ruuhkaa ja joutuu muutaman minuutin odottamaan cädärin tiskillä. Nämä kitisijät narisevat sitten kentällä hitaasta pelistä, korjaamattomista jäljistä jne. Ei mua haittaa jos griinillä korjaan muutaman jäljen….se ei vie aikaa enkä uhraa sille sen enempää ajatuksia. Koko ajan mietin kuitenkin omaa puttilinjaa.

    Klubin ravintoloissa on sitten tasoeroa. Palvelu niissäkin on hyvää, mutta ruokien tasoissa valtava ero. Ainakin muutama vuosi sitten söin usein Kurk-golffin todella maistuvaa ruokaa ja taas vastapainona tänä vuonna Kotkan kentällä ruoka loppui……ja samalla huomas ravintolan kassankin pinnan kiristyvän samaa tahtia. No – ’pitkä’ maistui kuitenkin erittäin hyvältä ja ansaitulta!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Hyvä palvelu vieraskentillä?

Etusivu Foorumit Yleistä Hyvä palvelu vieraskentillä?