Aihe: Hyvä ohje - Golfpiste.com

18.–25.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][6]
KilpailuaSuomalaista

Hyvä ohje

Etusivu Foorumit Yleistä Hyvä ohje

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190872 Ilmoita asiaton viesti

  Paras ohje, jonka minä olen saanut golfissa oli se, kun suoritin greencard-koetta joskus -89. Silloin vielä koe oli kuin inssiajo ja lyöntikokeen jälkeen kierrettiin pron kanssa 9 reikää kentällä ja katsottiin tuleeko siitä pelistä mitään. Olin käynyt ennen koetta jo HUOM. 2 kesää rangella harjoittelemassa, joten en ollut enää ihan keltanokka. Kaksi ensimmäistä reikää pelasin pron kanssa tasan (par), kolmannella reiällä tuli sitten se ensimmäinen pakollinen epäonnistuminen. Kirosin tietenkin epäonnistumistani, niin tämä pro sanoi, että on turha ihmetellä ja kirota epäonnistuneita lyöntejä ennenkuin on lyönyt 20 000 harjoituspalloa rangella ! Olen aina muistanut sen ohjeen, vaikka nyt harjoituslyöntejä taitaa olla jo 100 000. Silloin saakin kirota, vai mitä?

  #524765 Ilmoita asiaton viesti

  se on hyvä ohje, jos tarvitsee hyviä ohjeita lyötyään 20 000 harjoituspalloa oppimatta mitään.
  siinä ajassa kyllä pitäisi oppia, että huonoja lyöntejä tulee aika ajoin, aivan riippumatta siitä, miten paljon niitä kiroaa

  #524766 Ilmoita asiaton viesti

  Jos tasoitus on nykyään 0, niin olen varmaan jotain oppinutkin, vaikka joskus tulee kirottua.

  #524767 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kyllä se on niin kuten golifssa sanotaan, että pelaa palloa siitä missä se sattuu olemaan. Tämähän pätee tähänkin, että jos lyönti epäonnistuu niin pelataan seuraava lyänti sieltä mihin se pallo meni, jos tilanne ei satu olemaan se että se on pelaamattomassa paikassa.. Kuitenkin huonoja lyöntejä tulee ja menee, mutta pääasia on se että ei turhaan ala jupisemaan vaikka se lyönti lähteekin aivan jonnekin muualle kuin oli tarkoitus.. se oli se lyönti ja seuraava on edessä.

  #524768 Ilmoita asiaton viesti

  Pro on varmasti oikeassa, mutta unohti mainita että ei se määrä vaan se laatu…Usein näkee rangella pelkkää huiskimista mitä ei voi kyllä luokitella harjoitteluksi.Eikös se niin ole että rangella harjoitellaan, analysoidaan ja korjataan puutteita.Kentällä lyödään sitten selkäytimestä.
  Moni tuntuu tekevän asiat toisin päin…

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Hyvä ohje