Aihe: HYVÄ NELONEN!!! - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

HYVÄ NELONEN!!!

Etusivu Foorumit Yleistä HYVÄ NELONEN!!!

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #189462 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Loistavaa.Ratkaisun hetket käsillä ja samalla lähetys katkaistaan uutisten takia.HALOOO!!!

  #507130 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Eikä muuten ollut ensimmäinen kerta!!! joka ainoassa majorissa on tehty sama temppu! Tuntuu uskomattomalta etteivät ne mitään opi vai eikö niitä vaan yksinkertaisesti kiinnosta!!

  #507131 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Tulikiven katkuinen palaute lähti neloselle! Kaikki sinne kirjoittamaan haukut.

  Lue lisää: Nelonen Palaute

  #507132 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Eikun joukolla vaan antamaan palautetta neloselle!Mikä h-e-l-v-e-t-t-i nyt uutisissa oli niin tärkeää ettei se hetkeä olis voinut odottaa???

  #507133 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Palautteen voi antaa myös puhelimella tai sähköpostilla. Alla tiedot:

  Nelosen katsojapalaute numerossa

  0600-1-44 44, pvm/mpm

  palaute@nelonen.fi

  #507134 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Palautetta voi lähettää myös suoraan

  kanavajohtaja Pirjo Airaksiselle

  pirjo.airaksinen@nelonen.fi

  tai toimitusjohtaja Juha-Pekka Louhelaiselle

  juha-pekka.louhelainen@nelonen.fi

  #507135 Ilmoita asiaton viesti
  sv

  Tämä touhu on aivan kestämätöntä! Ensin lähetys katkaistaan ja kun se sitten jatkuu, höläytetään voittaja heti kärkeen ja sitten aletaan tuijotella nauhoitusta ja jännittää meneeköhän putti sisään!!!

  Hirvittävää ääliöiden puuhastelua!

  Ja tietenkin voittopuheen päälle pitää vielä alkaa höpöttää.

  #507136 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Joo, viimeinen niitti oli tuo voittopuheen päälle höpöttäminen… Olis ollu kiva kuulla mitä yllätysvoittaja sanoi. ’Voittopuhe kuuluu hieman huonosti..’ sanoi toinen, NO KYLLÄ KAI SE KUULUU HUONOSTI KUN JOKU MÖLISEE PÄÄLLE!!

  Vaikeneminenkin on joskus kultaa, Assi ja Lasko.

  #507137 Ilmoita asiaton viesti

  Niinpä niin, sinänsä hienoo että nelonen yleensä näyttää golfia, mutta jotenkin osaavat aina latistaa jännityksen ja saavat hirveen v.tutuksen päälle!!! Palautetta neloselle lähtee…

  #507138 Ilmoita asiaton viesti

  Joo palautteen kirjoittaminen alkoi jo heti kun nauhoite vielä ruudussa vilisti.

  On kyllä jotenkin ihme tosiaan tuo nelosen toiminta varsinkin, kun ei niitä nelosen uutisia oikeesti kukaan katso.

  Yleensä tuollaisten suorien lähetysten mennessä ainakin selostajat kokoajan yrittävät saada jatkoaikaa ja yleensä sitä saavatkin, mutta tässä nelosen tapauksessa pistetään kylmästi poikki vaan.

  Viiden minuutin lisäaikakin olisi ja riittänyt sillä nyt ne pisti se lähetyksen poikki jo 19:56. Olisivat jatkaneet lähetystä esim tuohon 20:05 saakka ja sitten esittäneet ne uutiset siihen perään _ilman_ mainoksia. Uutisten jälkeen olisi sitten voitu näyttää vielä vaikka tuplamainokset joiden jälkeen sitten golffin pariin joko loppuhöpinöihin nauhalta tai sitten livenä viimeisiin jatkoraikiin mikäli niitä olisi tullut.

  Nyt on sentään jo tunti kulunut tästä tapauksesta, mutta ei tää *******us oo kyllä yhtään laantunut.

  #507139 Ilmoita asiaton viesti

  Minultakin lähtee kiitokset neloselle nimittäin positiiviset sellaiset. Katsoin NELONEN PLUSsalta kaikki 40 tuntia lähetystä. Loistavaa toimintaa! Ei turhia mainoksia vaan kestotykitystä livenä. Ostakaa jo se digiboxi.

  #507140 Ilmoita asiaton viesti

  Olen sen ikäinen ihminen, että kotikasvatus kieltää ’kiroamisen’ tai vahvojen/voimasanojen käytön julkisella paikalla, mutta… mutta …. En tiedä voiko konkreettisesti ketään tv4:lla motata päin naamaa, mutta nyt on todella lähellä 🙁

  Jos Suomessa on noin 100 000 golfliitonjäsentä niin eikö edes osasta synny jo jonkinmoinen kohderyhmä mainostajille. Mielestäni nelonen aliarvioi katsojia tosi rankasti; esim. oma äitini (86v) katsoo mielellään hyviä urheilutapahtumia (myös golfia) soitti minulle raivoissaan ja kysyi: ’Miksi näyttää monta päivää golfia, kun loppu ratkaisut sensuroidaan ?’ Vastaukseni oli painokelvotonta tekstiä…

  Ystävät hyvät Golfpisteen keskustelupalstalla, ahdistelkaa myös TV1 tai TV2 tai MTV3 urheilu/ohjelmapalautenumeroita, jotta nelosen tapa lähettää golfohjelmia saisi edes jonkun kilpailijan jossain vaiheessa !!! analogisen TVvastaanottajan omistajana alkaa mennä hermot, kun joutuu kestämään tälläistä touhua…(selostajat ovat kohta pienin ongelma golfohjelmissa)

  #507141 Ilmoita asiaton viesti

  Olihan se arvattavissa, että Björn ei pysty birdietä tekemään, mutta olihan kyllä kaikkien aikojen katastrofi tämä uutiskeskeytys ja:’Tervetuloa takaisin lähetykseen, täällä onkin jo mestari selvillä… Jaaha, nyt saammekin nauhoitettua kuvaa…’

  No, onneksi Urheilukanava näkyy ja jo torstaina saa nauttia hyvän golfin lisäksi hyvästä selostuksesta (Tyry). Vielä, kun Teemu saisi useammin M. Piltzin kommentaattoriksi niin aina vaan paranee. Kyseisellä parilla jutut synkkaa nimittäin todella hyvin.

  #507142 Ilmoita asiaton viesti

  Toivottavasti nelonen lopettaa koko golfin näyttämisen ni loppuu tämä naurettava itkeminen täällä! Jos haluatte nähdä kaiken ni ostakaa se digiboksi, 40h on minusta jo aika riittävästi! ja jos joku vielä itkee miksi pitäis ostaa ni vaikka siksi että analogiset lähetykset tullaan jossain lopettamaan.

  #507143 Ilmoita asiaton viesti
  sv

  Eivät sellaiset amatöörimäiset virheet mitä nelonen ja selostajakaksikko tekivät ole mitenkään hyväksyttäviä, vaikka katsojista vain 10% seuraisi analogisia lähetyksiä (nythän niitä kuitenkin seuraa

  vielä valtaosa).

  Ei meitäkään päästetä British Openiin pelaamaan, eikä näitä pitäisi päästää televisioon soheltamaan.

  #507144 Ilmoita asiaton viesti

  Loistavaa nelonen!!! Katselin kaikki 40h ilman häiriöitä ja kaikki Mikeal Piltzin vierailutkin lähetyksessä. Loistavaa!

  Älkää pojat lässyttäkö vaan ostakaa digiboksi.

  #507145 Ilmoita asiaton viesti

  Älkää nyt masentuko vaan menkää nettikauppaan, nyt on punnan hinta romahtanut: toisen simpanssin mukaan 400 000 puntaa irtoaa 400 000 €:lla…eiku 600 000 €:lla…eiku…heikunkeikun

  #507146 Ilmoita asiaton viesti

  Mustan pörssin myyjätkö siellä boxeja kauppaa??!!

  Itse en ainakaan vielä ole valmis muutaman golfkilpailun takia satoja euroja maksamaan, (muutahan digikanavilta ei sitten tulekaan) kun valtakunnan kanavaltakin pitäisi saada kohtuullista palvelua.

  Varmasti digi-kanavalla kaikki meni viimeisen päälle mallikelpoisesti ja te pojat katsoitte perheenne iloksi koko 40 tuntia putkeen, mutta suurin osa golfkansasta katsoi Nelosen lähetystä ja katkaisu oli viimevuotiseen tapaan katastrofi.

  En usko, että selostajat sitä suunnittelivat, eiköhän ohjaus tule muualta. Selostajat yrittävät räpiköidä siinä välillä ja selostaa yhtä aikaa vielä kahdelle kanavalle. Voittopuheen päälle ei kyllä saisi höpötellä.

  Palaute on Neloselle annettu.

  #507147 Ilmoita asiaton viesti

  Lähinnä tässä kiinnosti ratkaisupäivä ja ratkaisuhetket. Harva jaksaa tai voi koko kesäviikonloppua käyttää golfin katselemiseen. Jos jotakin näyttää, niin pitää olla mukana loppuun asti. Pitkä miinus neloselle loppuhetken tyrimisestä. Palaute lähti.

  #507148 Ilmoita asiaton viesti

  Turhaa te sinne neloselle kirjottelette, kun koko kisa näkyi neloselta!?!?! Te itse sen valinnan teette, kun jätätte digiboxin hankkimatta.

  Luuletteko tosiaan, että nelonen näyttäisi kaiken analogisena, kun tarkoitus on saada ihmiset ostamaan niitä digibokseja!!

  Itse ryntäsin torstaina ostamaan boksin eikä n. 250 euron hinta kaduta yhtään!?

  PS. Mielestäni (taas kerran) selostajat hoitivat hommansa oikein mainiosti!!!

  #507149 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Nelonen tyri lopun naurettavasti. Ja palaute lähti välittömästi prkl.

  #507150 Ilmoita asiaton viesti

  Palautetta lähti, eikä ollut ihan silittelyä.

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä HYVÄ NELONEN!!!