16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Hyvä golf-peli PC:lle

Etusivu Foorumit Yleistä Hyvä golf-peli PC:lle

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #188724 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Joulu lähestyy ja pukinkonttiin pitäisi löytää hyvä PC-golfpeli. Valinnassa olisi tärkeää, että hyvän pelattavuuden lisäksi pelissä pystyy myös rakentamaan omia kenttiä kohtuu helposti. Onko Tiger Woods 2004:ssa kentän rakennusmahdollisuutta?

    #497408 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kyllä saa kenttiä luotua, mutta mielestäni Links 2003 on huomattavasti parempi. Peli on realistisempi / haasteellisempi ja grafiikka paljon hienompaa. Myös Links 2003:sessa on kenttä editori. En ole vielä kokeillut, mutta muistaakseni LinksMies kun oli väsännyt Kurkin, niin ajattelin itse kokeilla myös jotain kenttää jossain vaiheessa. Peura on aika tuttu, joten se voipi olla.

    Minulla olisi Demoversiot molemmista. Löytyy myös tuolta jos kaistaa piisaa, jos ei niin voin kyllä polttaa levylle ja lähettää postissa ?

    Links 2003, 166 MB: http://www.microsoft.com/games/links2003/extras/default_2.asp

    Tiger Woods PGA Tour 2004, 99 MB: http://www.easports.com/games/tigerwoods2004/downloads.jsp

    Täällä on myös Course Architect PDF tiedostona. Käy vilkaisemassa.

    On muutakin Tiikerikamaa, TV mainoksia yms.

    #497409 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Links2003 ehdottomasti. Juuri 36 reikää pelanneena totean jälleen kerran että erinomainen golfpeli… Tai itseasiassa paras golf peli mitä ikinä olen PC:llä pelannut…

    #497410 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Minun täytyy nyt asettua puolustamaan Tiikeriparkaa kun sillä muuten menee elämässä niin huonosti. 🙂

    Eli Tiger Woods 2004 on helmi. Ne jotka väittävät TW-sarjaa liian helpoksi eivät ole kokeilleet simulaatiomoodia, jossa hankalimmalla tasolla homma ei todellakaan ole enää edes hauskaa. Sopiva vaikeustaso löytyy varmasti kaikille. Ja kyllä, Course Architect löytyy myös.

    Muutenkin vaikka Links on ehkä enemmän simulaatiomaisempi, TW2004 on parempaa viihdettä dynaamisine kamera-ajoineen etc. Kyllä kesällä sitten taas ehtii golfata hampaat irvessä, talvella voi ottaa rennommin ja nauttia 10+ arvoisesta grafiikasta ja golf-tunnelmasta.

    #497411 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tuopin kanssa samaa mieltä. Linksiä en oo pässy pelaan (ens viikonloppuna kyllä), mutta TW 2004:ääm jää kyllä helposti kiinni ja pelaamaan joutuu koko ajan. Varsinkin silloin, ku alkaa rakentamaan omaa pelaajaa. Koko ajan pitää käydä keräämässä rahaa kaiken maailman turnauksista, jotta sitten voi ostaa itselleen paremmat välineet ja kehittää omia osa-alueitaan jotta vois pärjätä paremmin seuraavissa haasteissa.

    nim. tällä hetkellä vielä amatööri, mutta joulun jälkeen jo pitemmällä…

    #497412 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    BY THE WAY! HillSide on kuulemma imuroitavissa lähiaikoina kotisivuiltansa Tiikeri-peliin.

    #497413 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mitkäköhän mahtavat olla pelien laitevaatimukset? Pelkään pahoin että 64 keskusmuistilla ei pitkälle pötkitä…

    #497414 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Ojo

    Kyllähän se niin on, että kunnon peli vaatii kunnon alustan. Nykypeleissä tuo grafiikka alkaa olemaan jo niin hyvää, että helpoiten pelin toimimattomuus johtuu vanhentuneesta näytönohjaimesta.

    Itsellä on kotona uudehko kannettava ja siinä pyörii TW2003 joten kuten. TW2004 en ole vielä uskaltanut hankkia. Pitäisi varmaan imuttaa se demo ja katsoa onko koneesta mihinkään.

    #497415 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kyllä noiden asetusten mulkkaamisella saa paljon suorituskykyvaatimuksista pois, mutta eiväthän nämä kieltämättä mitään kevyitä pelejä kieltämättä ole. Vertailun vuoksi oma koneeni – 1.66 GHz AMD Athlon, 256MB RAM ja ATI Radeon 9600 Pro 128 MB muistilla – pyörittää TW2004:sta maksimiasetuksilla melko kelvollisesti, paitsi joillakin kentillä missä on suuret määrät tuulessa aaltoilevaa heinää etc. Näytönohjaimen merkitys on suuri.

    #497416 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön
    #497417 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Minä olen viihtynyt TW2004:n parissa ja erityisesti sen nettipelissä. Sieltä löytyy koska vaan virtuaaliklubeja ja aina halukkaita pelaajia. Pääasiassa jenkkiläisiä, mutta myös ympäri maailmaa. Kieli on tietty englanti, paitsi jos sattuu joku muukin suomenkielinen.

    Pelaajat ovat monen eri tasoisia, mutta kukaan ei ole siellä pelleilemässä. Voi myös ottaa tosimatseja, jotka päätyvät henk. koht. tilastoihin (tilastojen määrä on suuri).

    Tunnelma on luonnollisesti hieno, kun tietää pelikaverin olevan ’todellinen’ henkilö.

    Joten nettiin vaan ja jos jollain klubilla (niillä, jolla eniten on porukkaa) vilahtaa nimimerkki ’vsaariko’, niin laita messagea suomeksi. Otetaan matsi.

    Täällä oli aikoinaan nimim. Shields, onkos jo tw2004 hankittu?

    #497418 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kävin hakemassa molemmat demot ja ihan mukavilta tuntuivat molemmat. TW:ssa on ehkä parempi grafiikka, mutta molemmat oli hyviä pelattavia. Uudentyyppinen svingikin tuntuu paremmalta kuin vanhoissa peleissä.

    Nimetön

    Mikä on uusin PC-Peli? Tuliko joulumyyntiin helmiä?

    Ostin joululahjaksi pojalleni (8 v.) ja itselleni Pleikkaversion Tigeristä. Koska itse lyöminen on sillä ehkä liiankin helppoa, tulee keskityttyä enemmänkin taktiikkapuoleen ja puttaukseen. Kesällä nähdään, onko näistä jäänyt mitään selkärankaan.

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
Vastaa aiheeseen: Hyvä golf-peli PC:lle

Etusivu Foorumit Yleistä Hyvä golf-peli PC:lle