16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Hyttyset ja golf

Etusivu Foorumit Yleistä Hyttyset ja golf

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Olen Botnia golfin jäsen. Kenttä sijaitsee enteellisesti Korpikyläntien varrella ja hyttysiä on aivan V***STI. On todella nautinnollista putata tärkeää par-puttia, kun varovaisesti arvioiden noin 200 hyttystä inisee korvan juuressa. Koko tämä kesä on ollut yhtä helvettiä. Olen menettänyt hermoni ja keskeyttänyt nyt jo 2 kierrosta pelkästään moskiittojen takia. Onko kenelläkään muulla vastaavia kokemuksia vai oletteko säästyneet täysin näiltä verenimijöiltä?

    Nimetön

    Tästä kesästä luonnontieteilijät sanovat tulevan oikein erityisen kenkkumaisen hyttyskesän. Se on itse asiassa jo alkanut. Minun vereni tuntuu olevan varsinkin putatessa erityisen suosittua.

    Siispä OHVIA nilkkoihin, ranteisiin ja niskaan ja miksei vähän muuallekin vaatetuksesta riippuen – se auttaa aika paljon.

    Tarinassakin hyttysiä löytyy läjäpäin, heti kun päästään mehtäväylille. Eniten se ininä häiritsee lähipelissä, mutten kuitenkaan hyttysten takia ole vielä kierrosta keskeyttänyt. Muiden tekosyiden varjolla sitten sitä useammin…

    Pari kertaa on kierros loppunut kesken kun ininä on alkanut hajottaa mieltä. Varsinkin kun ei ehdi kuin iltasaikaan pelaamaan töiden takia niin silloin on jo tuuli laantunut ja ai että niitä prkleen kusipäitä on siellä ilmassa!!!!

    Tämä kesä tuntuu suosivan kaikkia verenimijöitä: hyttysiä, mäkäräisiä, kohta varmaan paarmoja. Oma ratkaisu ohut peittävä vaatetus (ei shortseja iltapeleihin), huivi hiuksiin putatessa (lippis ei suojaa tarpeeksi) ja hyttysten puremiin HETI tökkäys Etono-puikosta (helppo pitää taskussa).

    Mutta pelikierrosta ei ’elukoiden’ takia lopeta 🙂

    Onneksi etelä-suomen kentillä ei hyttysiä juurikaan ole!

    Muistuu kuitenkin mieleeni toissakesäinen kierros Kokkolassa, missä hyttysiä oli liikaa. Todella hienosta kentästä jäi ******* maku, sillä ryhmämme pääluku nousi noin miljoonaan moskiittojen liityttyä seuraamme takaysillä. 🙁

    Vain yksi putti on mennyt ohi hyttysten vuoksi tänä kesänä – silloin en ymmärtäny käyttää zoonia.

    Muistakaa, että ’vaarallisen’ eläimen vuoksi voi saada vapaan dropin. ;0)

    Juu ei niitä pieniä verenimijöitä pidä päästää vallolleen. Täällä pohjosessa ku niitä tuppaa olemaan kentällä ku kentällä ni oppiipahan ainaki keskittymään lyöntiin pienestä ininästä ja puremista huolimatta =)

    Sitten kisassa ei keskittymistä voi estää yhtään mikään kun on oppinut elämään niitten pienten ihanien verenimijöitten kanssa =)

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Hyttyset ja golf

Etusivu Foorumit Yleistä Hyttyset ja golf