5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Huonojen lyöntien käsittely

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Huonojen lyöntien käsittely

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Tuonpa tässä esiin esiin erään peliä hidastavan ja kanssapelaajia ärsyttävän ilmiön: omia huonoja lyöntejään sadattelevat ja selittelevät pelaajat. Onko tuttua? Lähes jokaisen lyönnin jälkeen alkaa se noin 15 sekuntia kestävä sessio, jonka aikana ensin manaillaan ja sitten selostetaan äskeistä lyöntiä. Seuraavana pelivuorossa oleva puree hammasta ja odottaa joskohan tuo kohta loppuisi ja peli voisi jatkua. Reikien väliset kävelyt täytetään samalla selittelyllä, jota kukaan ei kuuntele. Ketä kiinnostaa? Toisaalta, jos tällaista tyyppiä lähtee kesken kierroksen ojentamaan, siinä helposti kärsii oma peli. Kaikille sattuu joka kierroksella huonoja lyöntejä. Ne pitää vaan unohtaa ja keskittyä seuraavaan lyöntiin.

  Olen täysin samaa mieltä jutun kirjoittajan kanssa. Mikään ei ärsytä enempää kuin huonojen lyöntien jälkeinen selittely.

  Itse pyrin säästämään kanssapelaajia olemalla selittämättä omia lyöntejä.

  Näin on, lyönti on juuri niin hyvä tai huono kuin itse olet, pas***ko sitä jaarittelemaan, toisaalta joskus on ihan mukava kuunnella jos tulee oikeaa asiaa selittelyn sijaan.Voi jopa oppia uusia juttuja. Mutta yleensäottaen tämä jaarittelu näyttää vaivaavan niitä joille teoria on elämä, itse pelistä ei ole hajuakaan.

  Mutta näinhän se on tosielämässäkin…

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Huonojen lyöntien käsittely

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Huonojen lyöntien käsittely