23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

’Huomattavaa mielenkiintoa’

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu ’Huomattavaa mielenkiintoa’

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Mikä on Ladies European Tourin nettisivijen ykkösuutinen tällä hetkellä? Tietenkin Sophie Sandolon uusi kalenteri, joka on niin tourin sivustojen kuin golf.fi:nkin mukaan herättänyt ’huomattavaa mielenkiintoa’. Eikä ihme. Näyttäähän Sophie siinä poseeraavan yhdellä griinillä rauta4:n kanssa.

    Minussa herätti huomattavaa mielenkiintoa se, että Sophien Photo Galleryssa on kaikkein pinup-kuvien seassa näkymä Helsingistä (Eteläsatama taustanaan Tuomiokirkko). Mitenkähän tuo kuva mahtaa liittyä kieltämättä hyvin muodostuneen daamin elämään?

    No pitihän sitä käydä katsomassa, ja totisesti, nainen pukeutuu useissa kuvissa kuin maalattu portto.

    Hauska yksityiskohta oli sivun alareunassa oleva laskuri, joka kertoi meitä olevan siellä 283 Likaista Vanhaa Setää pällistelemässä näitä julkeita kuvia.

    Mutta katoitkos sitä Photo Gallery/Miscellaneous -sivua? Kaikki muut kuvat tytöstä itestään tekemässä sitä ja tätä mutta yksi poikkesi joukosta kuten Uutisvuodossa konsanaan eli postikorttinäkymä Helsingistä. Ehkä se on eteläeurooppalaisen mielestä niin kaunis, ja onhan se, Itämeren tytär… Muuten, olikos tuo Sophie-neiti Talin trombissa mukana?

    Bm kysyi, oliko ’Sophie-neiti Talin trombissa mukana’.

    Tarkka vastaus: ei ollut. Hänelle cut-raja tuli eteen jo trombia edeltävänä päivänä. Tyttö ei muutenkaan muistuttanut kalenterikuviaan.

    No ilmankos nti Sandololle jäi sitten aikaa napsia turistikuvia Stadista (jos se kuva on tuolloin itse otettu?). Kyllä se kuitenkin stadilaisen mieltä lämmittää, että kaikista maailman kaupungeista juuri näkymä Stadista on päässyt mukaan Sophien kuvagalleriaan.

    Olihan Sophie Talissa pelaamassa ja Minnin kanssa veneretkellä. Olisko kuva Kauppatorista neidin itsensä näppäämä ja siksi päässyt galleriaan.

    Kuva sinänsä on kohtalainen, valo on hyvä. Veneessä on vaikea ottaa kuvaa jossa horisontti on suora jos on vähänkään merenkäyntiä. Mutta perspektiiviä antava elementti puuttuu, etualalla oleva reimari, luoto, vesilintu tai vaikka kivillä oleva Suomenlinnan lautta.

    Nimetön

    Serkkupoika ajaa tuota venettä jossa noi tylleröt paistattaa päivää, eihän se selvästi erotu mutta kun tietää niin erottaahan sen.

    JESS!

    Toisilla on niitä hyviä hommia!

    KL

    Namia on…. harmi ettei ole paikkaa mihin ripustaa tuota kalenteria….

    Kyllä golf on sentään esteettinen laji!

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: ’Huomattavaa mielenkiintoa’

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu ’Huomattavaa mielenkiintoa’