Aihe: Hukkunut pallo?? - Golfpiste.com

3.9.–10.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][20]
KilpailuaSuomalaista

Hukkunut pallo??

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Hukkunut pallo??

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • KL1

    Iltalehti uutisoi tällaisesta. Pistipä silmääni tämä teksti:

    ”Golfaajalle oli käynyt Koreassa vastaavanlainen tapaus, jossa katsoja oli noukkinut pelaajan pallon. Tuolloin palloa ei ikinä löydetty, ja se tuomittiin hukkuneeksi.”

    Mistä tiedettiin, että katsoja oli pallon noukkinut? Jos se kerran tiedettiin, niin silloin pallo ei ole kadonnut, vaan sen on vienyt ulkopuolinen tapaus. Jos ei tiedetty, niin miksi uutisoidaan katsojan noukkineen pallon?

    Onko kellään mitään tietoa tuosta Korean kisasta? Olisi mukava tietää onko virhe tapahtunut golfkentällä vai uutisoinnissa.

    P.S. Aika lailla naurattaa tuo toimittajan käyttämä sana hukkunut. Ei sellaista käytä muut kuin pikkulapset…

    Tuo on hyvin yleistä isoissa kisoissa, joissa yleisöä päästetään kentälle ja usein vaikuttavat myös pelin kulkuun, tavalla taikka toisella. Kaksi asiaa tulee mieleen, miksi yleisöä päästetään niin paljon kentälle ja miksi erilaista häiriköintiä sallitaan?

    Taisi olla Mikko Ilonen aikanaan kun totesi että Yhdysvalloissa pelatessa ei ollut tottunut huuteluun ja isoihin yleisömassoihin. European tourilla kun oli paljon vähemmän porukkaa ja olivat hiljaa suoritusten aikana.

    Tuo IL:n Korean tapaus on suora käännös CNN:n äskeistä Evianissa tapahtunutta Angela Yin palloepisodia selostaneesta artikkelista: ”The American golfer had once been in contention at an event in Korea when a spectator took her ball but, positioned too far away, it was never found and Yin ultimately had to write it off as a lost ball, accepting a shot penalty in the process.” Eli ei tarkempaa tietoa siitä tapauksesta, mutta pallo tuomittiin silloin ”hukkuneeksi”.

    Nelli Kordalle sattui viime vuonna Evianissa samantapaista: Naiskatsoja poimi väylältä kauaksi karanneen pallon, mutta ei pistänyt sitä taskuunsa, vaan meni näyttämään kisavirkailijalle. Ajan tasalla ollut virkailija ohjasi katsojan palaamaan pallon löytöpaikalle, jonne pallo myös pudotettiin. Korda säästyi ilman rangaistuksia, mutta peli ei vaan muutoin silloin sujunut.

    KL1

    Kiitos tiedoista, Ãrjy.

    Edelleen kummastuttaa miten voitiin tietää katsojan ottaneen sen pallon eikä silti laitettu pallon katoamista ulkopuolisen tapauksen piikkiin. Jotain olennaista tarinasta puuttuu.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Hukkunut pallo??

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Hukkunut pallo??