Aihe: Hua hin talvi 2010-2011 - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista

Hua hin talvi 2010-2011

Etusivu Foorumit Matkailu Hua hin talvi 2010-2011

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 40)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #631993 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Minkälaista tarjontaa Hua hinnissä tänä talvikautena. Kaikki tieto ja vinkit kentistä ja hyvistä keskusta Hotelli kokemuksista tervetulleita. Uusi kenttä kuulemma tullut, onko hieno? Minkälaisissa hinnoissa liikutaan tällä kaudella, onko tälle kaudelle vielä mm. twilight pelejä? kiitos etukäteen.

  #635730 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Tuossa sinulle hintoja, ja helpottaaksesi vielä enemmän hommiasi, niin mainittakoon että 1.000 bahtia on noin 25 euroa. Noiden hintojen päälle voit vielä lisätä xxx bahtin tipin.

  Special rates for our golfing services in Hua Hin which inc green/caddy fees and return hotel – course transfers as
   
  Royal Hua Hin       = THB 2150 per person
  Palm Hills                = THB 2350 per person
  Majestic Creek         = THB 2450 per person
  Imperial Lakeview = THB 2450 per person
  Springfield Royal    = THB 2600 per person
  Black Mountain       = THB 2600 per person
  Banyan                      = THB 3300 per person ( inc cart )

  #635731 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Vieläkös Huahinissä toimii tämä suomalainen palveluntarjoaja Sabaisabai, joka vielä vuosi sitten osallistui yli-innokkaastikin näillä palstoilla palvelujensa mainostamiseen? Nyt Sabaisabain nettisivuilla kerrotaan, että uudet golfsivut aukeavat ’lokakuussa’. Alkusyksystä aloituskuukausi siirtyi aina eteenpäin, mutta nyt ei ole edes tehty enää tätäkään muutosta. Vai tarkoittaako maininta jo lokakuuta 2011?

  #635732 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  Arg

  Juuri kävin kyseisillä sivuilla ja siellä on ainakin hinnasto päivitetty alkamaan 1.11.2010 eteenpäin.
  Omakohtaisesti ollaan menossa joulukuun lopussa HuaHiniin ja käytetään Heikin palveluja pelihommissa. Ei mitään valittamista, päinvastoin.

  #635733 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Uusi armeijan ylläpitämä Sea Pine on tosiaan avattu aika inhimillisen matkan päähän keskustasta melko upeisiin maisemiin aivan meren äärelle ja itse tuli samoiltua siellä viidesti tuossa syys-lokakuun taitteessa. Klubitalo oli tuolloin vielä vaiheessa mutta käsittääkseni sen valmistumisaikataulu on jokseenkin joulun – uudenvuoden tienoilla. Kenttänä Sea Pine on varsin mukavan oloinen ja helppokulkuinen puistokenttä. Väylät olivat kauttaaltaan hienossa kunnossa mutta uutena kenttänä griinit olivat melko raakileita. Puttaamiseen se ei paljon vaikuttanut mutta pallon pysäyttäminen viheriöille lähestyttäessä olikin sitten aivan toinen juttu.

  Kentän layout mielytti ainakin mua, vaikka välillä tuntui, että vaikeutta kentälle on tuotu jopa liikaa venyttämällä yksittäisten väylien mittaa. Haastavuutta on lisätty tottakai myös hiekkalaatikoiden sekä läpi koko kentän virtaavan joen avulla. Kaiken kaikkiaan kenttä on mukava lisä alueen tarjontaan, vaikkei se BMG, Banyanin tai Palm Hilssin kanssa samassa kastissa kilpailekaan. Toivon mukaan lopullinen gf asettuu inhimilliselle/pelaajaystävälliselle tasolle, jolloin se saattaisi vaikuttaa myös alueen muiden kenttien hinnoitteluun.

  #635734 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Hei Takatii.

  Linkki uusille sivuillemme on SabaiSabaiGolfHuaHin

  #635735 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos! Parempi myöhään kuin ei ollenkaan. Mutta kieltämättä laadukasta jälkeä.

  Kiitos Takatii palautteesta 😉

  Syy myohastymiseen on minun, silla eka versio ei ollut lahellekaan sita mita halusin. Vielakaan ei ole lopullinen versio kaytossa, mutta haluamani muutokset ottavat aikaa, koska koodailevat sivuja Intiassa.

  Mutta eikohan ne saada lopulliseen muotoon ’lahiaikoina’

  Kiitos karsivallisyydestanne.

  SabaiSabaiHuaHin.fi kirjoitti: (2.12.2010 6:13:13)

  Syy myohastymiseen on minun, silla eka versio ei ollut lahellekaan sita mita halusin. Vielakaan ei ole lopullinen versio kaytossa, mutta haluamani muutokset ottavat aikaa, koska koodailevat sivuja Intiassa.

  Hieno esimerkki taas siitä kuinka ’ulkoistus’ toimii. Kaikki koodaus vaan halvalla ’Indiaaaan’.

  Ne on siitä vekkulia että jos ’spekseissä’ virhe, niin ne tekee just sen mitä pyysit ja nauraa partaansa, tietäen ettei toimi. Sen saa just mitä tilaa.

  nimimerkillä kokemusta on valitettavasti jo aikojen alusta.

  Halvalla ei saa hyvää. Aikataulut paukkuu ja työmäärät kans, molemmin puolin.

  Hei Marx.

  Enpa tieda onko tuo koodaus sen halvempaa,kuin taala, sattuu vain ko. firman kanssa olemaan taalla muutakin yhteistyota. Kaikesta huolimatta olen tyytyvainen tapaan miten ’pienet’ muutos toiveeni on hoidettu ja toteutettu.

  Hei siellä Thaimassa,

  suosittelen suomalaisen läppärin hankkimista että saa noi äät ja muut osumaan, se antaa luotettavampaa kuvaa toiminnasta (joka on hyvää, eikä vain hyvaa)

  Hei Sixties,

  ja kiitos rakentavasta palautteestasi.

  Meillä on kaikki toimiston koneet täältä hankittuja, mutta toin kotoa tullessani myös vanhan läppärini, joten…..

  Hyvää loppuvuotta !

  Team SabaiSabaiGolfHuaHin

  #635741 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Missä on Hua hinnissä helpoin törmätä toisiin golfaajiin, kentällä tietenkin, mutta onko muita paikkoja?

  #635742 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Hei,

  itse ainakin saimme pistämätöntä palvelua Sabaisabain:n kautta. Vuokramailat olivat viimeisen päälle, pojallemme löytyivät Rva Sabaisabain kepit pelattavaksi, kyyti ja nouto Black Mountain:n kentälle sujui herran toimesta henk.koht. ja palvelu pelasi muutenkin niin heidän toimistollaan kuin kentälläkin. Kyssäri sinne Black Mountain:n suuntaan – pääsitkö tänä vuonna Mikon kanssa Pro Am:a pelaamaan? Oli Mikko jälleen vaihtanut kansalaisuutta (SWEduksi) järjestäjien toimesta …;)

  #635743 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Hei Mullikaani,

  ja Kiitokset palautteestasi.

  Asian Tourin finaali on pelattu ja tällä kertaa ei Eurooppalaiset valitettavasti juhlineet, mutta katsotaan miten käy Tammikuun alussa pelattavassa The Royal Trophyssa.

  Kyllä minulla oli ilo pelata Pro Am Mikon kanssa ja tänä vuonna pelattiin poikkeuksellisesti
  neljän hengen joukkueilla netto birkuista. Meidän jengi sijoittui lopputuloksissa kärkipäähän (kiitos Mikon eaglen ja muutaman birkun) pisteillä 21.

  Rauhallista Joulua Kaikille !!

  Järjestääkö jokin operaattori ko suunnalla ( Hua-Hin/Cha-Am ) reissuja Kaeng Krachangiin ?

  Mitkäs kolme kenttää Hua Hinissä ehdottomasti kannattaisi kokea, mikäli ei aika riitä useampaan? Kentän kunto ja mielenkiintoisuus pääosassa.

  Kannattaako vuokrata auto, vai onko paikallinen kuumuus ja aurinko kestettävissä ’perusterveellä’ suomalaiskelmillä? Caddiet varmaan kantavat bägin sentään.

  me pelattiin vuodenvaihteessa Black, Banyan ja Sea Pine. Kaksi ekaa tuskin esittelyjä kaipaa, kunto ja mielenkiintoisuus kohdallaan. Sea Pine tuskin on kellään listalla kunnon vuoksi, mutta uutuutena kiinnostava kyllä, ja monella tavoin helpompi kuin nuo edelliset (paitsi että pituutta kyllä löytyi, kuten jo yllä todettiin). Kyllä siellä ilman autoa pärjää hyvin, tosin mm Banyan tuota valintaa ei voine tehdä -> kaikki autoilevat.
  Kiitos Heikille järjestelyistä!

  Pe 11.2 pelattiin Sea Pine, joka on kunnoltaan tosi hyvä. Tasainen merenrantakenttä, joka on helppo mennä ilman autoa. Kasteluun on käytetty riittävästi vettä, joten ruoho kauniin vihreää. Oikeastaan ainoana miinuksena: Griinit kovan hiekoituksen jälkeen kotimaisen hitaat. Vettä löytyy myös esteiden muodossa ja punkkereitakin riittävästi. Ratchaburin ja Sawangin kuivien ja hieman epäsiistien kenttien jälkeen mukava yllätys.
  Sunnuntaina sitten nauttimaan Black Mountainista. Sabaisabai Heikin kautta tietenkin.

  T: Vesa

  #635748 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Hei kaikki Hua Hin ystävät!

  Minkälainen kausi on Hua Hin:iin tulossa, onko jotain uutta mistä olisi hyvä tietää. Onko hintaso säilynyt edullisena ja ruoka yhtä maittavana kuin aiemmin. Kaikki tiedonmuruset ovat tervetulleita.

  Kiitos etukäteen.

  #635749 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Harri T. kirjoitti: (30.11.2012 11:23:01)
  Hei kaikki Hua Hin ystävät!

  Onko hintaso säilynyt edullisena……..

  Suomeen, Espanjaan ja Italiaan verrattuna hintataso on edullista mm. USA:ssa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, mutta onko se Thaimaassa koskaan ollut edullista? Samalla hiinnalla kun Hua Hinissä ja Euroopassa pelaa yhden kierroksen esim. Floridassa pelaa kolme kierrosta.

  Samaa mieltä Ballmarkerin kanssa, jos GF-hintoja ajatellaan. Hinnat ovat tosin minusta samaa luokkaa keskimäärin kuin Turkissa, Espanjassa ja Italiassa (Suomessa on halvempaa).
  Esim. huippukenttä BlackMountain on 110e luokkaa (high season, ilman autoa) nykykurssilla. Keskimäärinkin 80e (ilman autoa) luokkaa. Halvempiin tulee ajomatkaa enemmän (esim. Milford).
  GF-paketteja on saatavilla, joiden kautta hinnat hieman edullisempia.
  Thaimaa hyvänä golf-kohteena syntyykin edullisesta hintatasosta yleisesti; ruokailu, juomat (pl. viinit), asuminen, liikkuminen (taxit, tuk-tuk). Suorat Finskin lennotkin ovat olleet ihan kohtuuhintaisia, mutta hintataso on nousemaan päin. Lentohinta Floridaan ja Bangkokiin taitaa olla aika samoissa. Australia on jo huomattavasti korkeampi.
  Ja tietysti hyvä palvelu- ja caddie-kulttuuri ja kenttien yleinen hyvä kunto on selkeää plussaa sekä joulu-helmikuun takuuvarma aurinko. Kentilläkin saa edullisesti syötävää ja juotavaa.
  Hyvä mieli syntyy näiden yhdistelmästä – minusta.

  Drop&Play kirjoitti: (3.12.2012 16:59:35)
  Samaa mieltä Ballmarkerin kanssa, jos GF-hintoja ajatellaan. Hinnat ovat tosin minusta samaa luokkaa keskimäärin kuin Turkissa, Espanjassa ja Italiassa (Suomessa on halvempaa).
  Esim. huippukenttä BlackMountain on 110e luokkaa (high season, ilman autoa) nykykurssilla. Keskimäärinkin 80e (ilman autoa) luokkaa. Halvempiin tulee ajomatkaa enemmän (esim. Milford).
  GF-paketteja on saatavilla, joiden kautta hinnat hieman edullisempia.
  Thaimaa hyvänä golf-kohteena syntyykin edullisesta hintatasosta yleisesti; ruokailu, juomat (pl. viinit), asuminen, liikkuminen (taxit, tuk-tuk). Suorat Finskin lennotkin ovat olleet ihan kohtuuhintaisia, mutta hintataso on nousemaan päin. Lentohinta Floridaan ja Bangkokiin taitaa olla aika samoissa. Australia on jo huomattavasti korkeampi.
  Ja tietysti hyvä palvelu- ja caddie-kulttuuri ja kenttien yleinen hyvä kunto on selkeää plussaa sekä joulu-helmikuun takuuvarma aurinko. Kentilläkin saa edullisesti syötävää ja juotavaa.
  Hyvä mieli syntyy näiden yhdistelmästä – minusta.

  Jatketaanpa vertailua Hua Hin / Florida:

  Lennot Bangkokiin tammikuussa 2013: 1000-1300€/henkilö
  Lennot Orlandoon tammikuussa 2013: 650-750€/henkilö

  Kuukauden asuminen Floridassa yhden makuuhuoneen kalustetussa huoneistossa: 1600-2400€ eli keskimmärin n. 70€/vrk.
  Kuukauden asuminen vastaavassa asunnossa Hua Hinissä: N/A

  15 kierroksen greenfeet Hua Hinissä: 1200-1500€
  15 kierroksen greenfeet Floridassa 300-400€ (hinta jopa yläkanttiin public/municipal-kentillä)

  Lämpötila ThaImaassa: 32-36C, takuuvarma aurinko
  Lämpötila Floridassa: 24-28C, takuuvarma aurinko

  Noista lähtökohdista voi arvioida kumpi kohde on golfarille houkuttelevampi.

  Ballmarker on näköjään hiukan kärjistellyt vertailujaan.

  Äsken kun katsoin niin Finnairin SUORAT VÄLILASKUTTOMAT lennot (onnistuuko Floridaan?) ovat ensi kuussa 1000 euron molemmin puolin (ei 1200 eikä 1300) ja halvemmallakin pääsee, kun varaa aikaisemmin. Samoilla Finnairin sivuilla lennot Orlandoon oli tuo 1300 euroa, kyllä tiedän että Lufthansalle jne pääsee halvemmalla….

  HuaHinnissiä ei tarvitse pelata ’niillä’ kalliimmilla kentillä joista saadaan tuo 1200 -1500 euroa, löytyyhän Floridastakin kalliimpia kenttiä kuin nuo ’kunnan kentät’. Ja jos HuaHinnin kentät ovat ’liian’ kalliita, ei tarvitse kovin pitkälle HuaHinnista mennä kun pääsee halvempaan paikkaan, on se Floridakin melko laaja alue.

  Thaimaassa lämpötilakaan ei ole aina tuo 32-36C, on viileämpääkin.
  Thaimaassa asuminen ja syöminen halvempaa kuin Flordiassa. Tuo 70€ on noin 2500 THB ja sillä asuu jo melko hyvässä hotellissa sisältäen aamiaisen.

  Range kirjoitti: (4.12.2012 8:19:51)
  Ballmarker on näköjään hiukan kärjistellyt vertailujaan.

  Äsken kun katsoin niin Finnairin SUORAT VÄLILASKUTTOMAT lennot (onnistuuko Floridaan?) ovat ensi kuussa 1000 euron molemmin puolin (ei 1200 eikä 1300) ja halvemmallakin pääsee, kun varaa aikaisemmin.

  Finnairin sivulla on ensi tammikuussa vain muutama hajanainen Bangkokin-lento, jonka hinta on 920-970 euroa. Yleisimmin hinta on 1200-1300 euroa lähtöpäivästä riippuen.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 40)
Vastaa aiheeseen: Hua hin talvi 2010-2011

Etusivu Foorumit Matkailu Hua hin talvi 2010-2011