23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Hua Hin – Cha Am vinkkejä

Etusivu Foorumit Matkailu Hua Hin – Cha Am vinkkejä

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Olisko päivitystä tilanteeseen eli mistä kannattaa tiiaikoja tilata ja kenttien kunto ym?

    Hiihtolomaa edeltävällä viikolla oli tällaista:

    Majestic: Hyvä kunto, erittäin hitaat greenit. Jopa Suomen mittapuun mukaan alle kotoisen keskiarvon laadultaan.

    Palm Hills: Hyvä kunto, nopeat ja hyvät greenit.

    Springfield: Hyvä kunto, nopeat ja hyvät greenit. Kovin ruuhkainen, jokaista lyöntiä joutuu odottamaan. 6h kierros lienee aika tavallinen.

    Royal Hua Hin: Hyvä kunto ja edullinen. Hyvät greenit.

    Minä henkilökohtaisesti en erityisesti pidä mistään päiväntasaajan kentästä, koska ainakin kaikissa missä olen pelannut pohja on auringon kuumentamana kivikova ja väylän ruoho kasvaa enemmän maata pitkin kuin ylöspäin.

    Juuri sieltä kotiutuneena:

    Tiiajat ainakin itse tilasin Hua Hin Golf Toursin kautta. Järkkäävät kyydit kentille ja takas. Palvelu pelas ja oli muutenkin ystävällistä.

    Pelasin kentät: Lake View, Royal, Majestic, Palm Hills ja Springfield.

    Paras oli mielestanä Lake View: griinit todella liukkaat mutta pysäyttivät myös pallon. Väylät erinomaisessa kunnossa ja caddyn tipit oli arvokkaat (eagle jäi 2cm päähän)

    Suurin pettymys oli Springfield. Kierros kesti 6h ja caddy ei osanu juurikaan englantia. Alueen kallein kenttä myös.

    Royal oli hieman päässy kuivumaan mut muut oli muuten ihan ok. Kierrokset kesti noin 4,5-5h (Springfieldiä lukuunottamatta).

    Eka reissu Hua Hiniin mutta ei varmasti viimeinen.

    Suosittelisin pelaamaan Hua Hin Seoul Golf (ex. Milford)kentän.Kenttä on saanut mielestäni suotta huonon maineen.Kunto on ehkä keskinkertainen,mutta helppo se ei todellakaan ole.Väylät ovat kyllä kuivat (ei kastelujärjestelmää),mutta täysin pelattavat.Griinit ovat erittäin haastavat paremmallekkin pelaajalle,joten kannattaa kuunnella mitä sanottavaa ’cadyllä’ on.Kentällä ei ole liiemmin ruuhkaa,ja maisematkin ovat kivat.

    Huomenna reissuun:)

    Juuri tällä hetkellä ulos katsoessani en oikein jaksa uskoa, että vedän herneen nenään jos hellekierros venähtää kuuteen tuntiin…

    Tuossa jo joku kehuikin Lake Viewta. Olen samaa mieltä. Se on ainakin ollut Springfieldiä edullisempi ja minun mielestäni mukavampi kenttä pelata. Tokihan Springfield on monella tapaa kaunis kenttä, joten käydä sielläkin kannattaa. Palm Hillsin nostaisin myös em. kastiin.

    Royal on kuiva kikkailukenttä.

    Huomenna lähdössä juuri tänne. Mitään aikoja ei ole vielä tilattu, mutta Hua-Hin Golftours’ilta saa varattua peliajat ja kuljetukset useimmille lähikentille. Muille kentille varaamme ajat suoraan puhelimella ja kuljetukset sovitaan taxifirman kanssa. Viiden viime vuoden kokemuksien pohjalta kaikki järjestelyt ovat toimineet hienosti. Siihen luotamme tälläkin kertaa.

    Kaikki kentät ovat olleet yleisesti ottaen hyvässä pelikunnossa, muutamat jopa erityisen hyviä. Kaikki alueen kentät käydään testaamassa vähintäänkin kertaalleen ja saatan laittaa raporttia jos jotain erikoista ilmenee.

    Hua Hiniin on rakenteilla uusi kenttä 10 km kaupungista pohjoiseen ja sen pitäisi (?) valmistua vielä tämän vuoden aikana. Kenttä on nimeltään Queens Valley ja resortin nimi Zephyr Valley. Lisätietoa saa Hua Hin Golftoursin shopista mailanvääntäjä Mickiltä sekä sivulta Zephyr Valley

    Zephyr Valley näyttää hyvältä kompleksilta, mutta on ne asuntojen hinnat näköjään tuollakin noussut….

    Muutaman viikon päästä kanssa ko. alueelle lähdössä (ekaa kertaa). Olisiko kenelläkään tietoa tämän hetken greenfee hinnoista ja mitä kuljetukset kentille maksavat ?

    Greenfeet kuljetuksineen 1100 (Milford) – 2700 (Springfield) bahtia, päälle tulee tipit caddeille. Hua Hin Golf Tours ainakin järjestää systeemit hyvin ja löytyy sieltä pari muutakin lafkaa. Jos asutte Golf Villassa, se kuuluu samaan firmaan edellämainitun kanssa, jos taas asutte kylän keskustassa niin Golf Toursin toimisto on helppo löytää.

    Nimetön

    Jos tuonne Hua Hiniin/ Cha Amiin lähtee pitemmäksi aikaa/ ajattelee pelaavansa useammankin kierroksen samalla kentällä niin onko jotakin edullisempaa tapaa kuin green feen makselu ? Esim. jotakin ’10 kerran kortin’ tapaista ratkaisua etc.?

    Moi Bocca, itsekin olen paikalla Kesä-Heinäkuussa ja pelejä tiedossa. Mikä on ajankohta, kun olet menossa ? Osaan todennäköisesti antaa ’Bahtin’ arvoisia tipsejä, kuinka/missä pelata.

    Sorry ggp.fi,
    Mut olin jo viikot 15 ja 16 Cha-Amissa. Pelattiin Palm Hills, Lakeview ja Springfield. Ei suurempi ruuhia ja auton kanssa kaikki kierrokset alle neljä tuntia.

    Mukavia pelejä sulle kesäksi. (Minä siihen aikaan mm. Ahvenanmaalla pelaamassa ;=) ).

    Bocca

    Nimetön

    Pattayan hintataso 50 % Huan golfhinnoista. Kenttia paljon enemman, ja muutoinkin hintataso hieman edullisempi kuin Huassa.

    Pattaya Sporting Clubin jasenkortilla alennukset huomattavia.

    Tulin juuri Cha Amista.
    Pelasin Palm Hillssin ja Imperial Laken pariin otteeseen.

    Palm Hills, väylät leveät kuin nälkävuosi. Huonompikin draivaaja voi voi rykästä oikein kunnolla. Greenit oli sitten sitäkin petollisempia. Caddyt ei osannut juurikaan englantia. Etäisyydet lipulle osasit itsekkin laskea ja viheriön neuvot oli lähinnä left/light (ei osaa sanoa R kirjainta) ja upp/down. Jäi lisäksi sellainen fiilis että radat oli paljon lyhempiä mitä kenttä ilmoitti. Mm. Par kolmoset meni melkein aina pitkiksi ja otin huomioon myös sen että pituudet ilmoitettiin yardeissa.

    Imperial Lake oli sitten vähän haastavampi. Yhellä par kolmosella tuli tulos 12, en huomannut droppialuetta ja caddy toi uusia palloja kun löin veteen… Ratana hauskempi pelata kuin Palm Hills, joutui jopa par5:lla avaamaan raudalla. Viheriöt oli paljon Palm Hillssiä ’pelattavampia’.

    Kummalakaan kentällä ei tähän aikaan vuodesta enää ollut ruhkaa. Kiorros meni läpi reilussa kolmessa tunnissa (kävellen). Kentät ei nyt missään huippukunnossa olleet mutta olihan siellä ihan kiva pelata. Lähtö kannataa tilata joko tosi aikaisin tai sitten niin myöhään kuin mahdollista.

    Huoa Hin Golf T:n kautta hommat sujui tosi hyvin, kuski haki ja toi hotellille. Mutta edullisimmin pelaat jos otat selvää kuka länsimaalainen heppu asuu sielläpäin ja on jäsenenä. Pelaat tämän vieraana ja maksat puolet green feestä + caddy maksun + tipin mailatytölle ja tietysti kuljetuksen kentälle. Jos matkan tarkoitus on golf, niin kannattaa varata matka huhtikuun loppuun. Ei tarvitse venailla lyöntejä.

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
Vastaa aiheeseen: Hua Hin – Cha Am vinkkejä

Etusivu Foorumit Matkailu Hua Hin – Cha Am vinkkejä