Aihe: Hitaan pelin ennätyksiä kilpagolfissa 2022 - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

Hitaan pelin ennätyksiä kilpagolfissa 2022

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Hitaan pelin ennätyksiä kilpagolfissa 2022

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Taas on aika miettiä mihin sitä aikaansa käyttää kun seuraa golflähetyksiä. Jo kauan aikaa sitten minulle on selvinnyt että suorana niitä on hankala katsoa ja sen takia tallenusmahdollisuus ja jälkeenpäin katselu nopeutettuna – tietämättä tulosta tietenkin – on fiksu ratkaisu.
    Livenä jälkikäteen (myös aikaeron vuoksi, tietysti) seurasin myös Sony Openia Hawajilla. Se olikin oikea ratkaisu, kun seurasi Russel Henleyn ja caddien työskentelyä. Oli pakko ottaa aikaa väylällä 13 kun Henley oli paksussa raffissa. Siitä kun kamera alkoi seurata silloin kahden lyönnin johdossa olevaa Henleytä kesti KAKSI minuuttia 30 sekuntia ennen kuin pitkien neuvottelujen ja mailanvaihtojen jälkeen saatiin pallo liikkeelle. Eikä se peli kovin nopeaa ollut myöhemminkään, ihan hyvä että ei voittanut.
    Ei tällaista, kiitos.
    Muutama sana vielä Discovery Plussasta joka nyt televisioi PGA:n kisat. Jostain syystä selostus ainakin tallenteena oli ruotsiksi, norjaksi ja italiaksi (!), englantia en löytänyt. Kumma juttu. Pikkasen pätki chromecastin kautta televisioon peilattuna, kuvalaatu kuitenkin hyvä. Ehkä se siitä.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Hitaan pelin ennätyksiä kilpagolfissa 2022

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Hitaan pelin ennätyksiä kilpagolfissa 2022