Aihe: Hinnat USA:ssa - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

Hinnat USA:ssa

Etusivu Foorumit Matkailu Hinnat USA:ssa

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632869 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Onko tietoa millaiset mailojen(varsinkin rautasetit) hinnat ovat Jenkeissä nykyään?Entä tasokkaita liikkeitä New Yorkissa?

  #641689 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  suurinpiirtein 200-300€ halvemmat kuin Suomessa….

  #641690 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Olen tassa juuri itselleni rautasettia etsimassa. Valinta on vaikeaa

  Ohessa ihan vaan muutamia esimerkkeja stiffilla metallivarrella 3-PW;

  Mizuno MX-20 $559

  Mizuno ProII $559

  Mizuno MP-30 $699

  Callaway X-14 $609

  Titleist DCI-762 $619

  Titleist DCI-990 $599

  Titleist DCI-822 $619

  TM 300 $709

  TM 360 $699

  Ping i3 Blade $619

  Ping i3 OS $619

  Adam Tight Lies GT $299

  King Cobra SS $429

  Wilson Deep Red FatS $529

  No, niitahan tulikin vahan enemmankin.

  New Yorkin tarjonnasta en tieda, mutta varmaan pikkasen extraa saa laittaa em. netti-hintoihin. Itse kuolaan noiden uusien Mizunoiden peraan…

  #641691 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Noihin allamainittuihin hintoihin toki pitaa lisata myyntiverot joita ei internetkaupassa ole laisinkaan. Nevada Bobin sivuilta loytyy varmaankin kattava katselmus ja googleen voi laittaa hakusanoiksi ’Golf shop new york’

  Internetkauppiaat eivat yleensa toimita hotelleihin tavaraa, mutta saattaa olla poikkeuksiakin.

  #641692 Ilmoita asiaton viesti
  #641693 Ilmoita asiaton viesti

  Kannattaa sit kanssa pelata niillä mailoilla jenkeissä, että ovat käytetyn näköiset (lyö vaikka hotellin pihalla turpeeseen), ennen kuin yrittää tuoda Suomeen.

  Tulli erittäin kiinnostunut sieltä tulevien golfareiden bägin sisällöstä, ja jos yrität ’vihreätä’ linjaa bägi väärällään uusia mailoja joudut aika suurella todennäköisyydellä maksamaan tupla-alvit ja tullit riippuen tullimiehen mielentilasta.

  #641694 Ilmoita asiaton viesti

  Muistuttaisin että tilatessa jenkkilästä mailoja niin netti hinnat ovat verottomia, mutta tuodessa Suomeen mailat tulee tullata. Tullausarvo määritellään CIF hinnan mukaan (ostohinta + kuljetus), tulli golf tavaroille on 2,7% ja sitten tietysti AVL 22 %. Esim. 600 eur mailat + kuljetus n. 50 eur maksaa tilaajalle: (600+50)*2,7%*22%= 814 eur. Tietenkin jos itse hakee niin voi tuoda maahan ’käytettyinä’ ja välttyy tullilta.

  #641695 Ilmoita asiaton viesti
  DFF

  Kaikillle niille, jotka aikovat tuoda ’käytettyjä’ mailoja USA:sta, haluan sanoa, että mikäli mailojen arvo tai esim. pelkästään yhden mailan arvo esim. putteri ylittää 175 €, mailoista joutuu maksamaan tullin ja ALV:n. Mikäli narahdat vihreältä linjalta niin maksu on tietty kaksinkertainen. Helsinki-Vantaan lentoasemalla selvitystä käytetyistä mailoista ei noin vaan hyväksytä, joten mailojen lyöminen naarmuille juuri ennen koneen nousua ei pelasta maksuilta, mikäli mailat on hankittu alle vuoden sisällä USA:sta ja 175 arvoraja ylittyy. Lentoasemalla on tiedot jenkeissä myytävistä mailoista, niiden hinnoista ja alennushinnoista, joten mikäli ostokuittia ei löydy, niin mailat jää tulliin tulliselvitettäväksi kunnes mailojen todellinen alkuperä on selvinnyt. Neuvona siis, että malttia mailojen ostoon.

  #641696 Ilmoita asiaton viesti

  jonkinlaisen käsityksen saat hintatasosta esim

  http://www.edwinwatts.com sivuilta.

  esim Callaway ERC2 maksa 299 dollaria..

  osa on liki kotimaan hinnoissa..

  pääsääntöisesti edullisempia.

  Titleistin tiettyjä palloja saa puoleen hintaan,

  tyhjin käsin siis ei tarvitse takaisin tulla.

  #641697 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Tuo ERC2:n hinta yllättäen tipahti 150-200 taalaa elokuun kuudennen päivän jälkeen…

  #641698 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Periaatteessahan homma menee niinkuin sanotaan, eli tiettyyn rahaan asti tavaroita saa tuoda omaan kayttoonsa ja sen jalkeen joutuu maksamaan tullia. Kysymys on kuitenkin kayttotavarasta jonka ikaa on todella vaikea menna maarittelemaan, miten tullimies todistaa, etta sinulle ei ollut kyseisia mailoja jo mennessasi sinne, samoka keppeja kuitenkin suomessakin myydaan. Jos sinulla on kahdet kepit sitten menee jo tietysti hankalammaksi, mutta jos perheeseen kuuluu vaikkapa vaimo tai lapsi voidaan olettaa toisten keppien olevan jomman kumman heista.

  Vaite, etta tullimiehet ovat ’todella kiinnostuneita’ golffareiden reppujen sisallosta on kylla todella yliampuva. Jos suomen tullin resursseilla voidaan olla jostain kassin sisallosta todella kiinnostuneita ei se todellakaan ole golffareiden.

  #641699 Ilmoita asiaton viesti

  Itse useasti matkustavana tiedan omakohtaisesti etta tulli erittain innokkaasti kurkkaa Golf-bagiin, jos tulet EU:n ulkopuolelta eli esim. Finskin suoralla lennolla Nykista. Tullessani jonkun EU-maan kautta, esim. Lontoosta, aika usein bagi on jaanyt katsomatta.

  Koskien todistusvelvollisuutta, voidaan todeta etta Suomihan ei ole oikeusvaltio, vaan sina olet syyllinen niin kauan kunnes pystyt toisin todistamaan :-).

  #641700 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä se tulli siellä Helsinki-Vantaalla ainakin joskus valppaana on. Puolitoista vuotta sitten ostin Jenkkien matkaltani Titun 975F puukolmosen, muita mailoja minulla ei mukana ollut ja kävellessäni tullin ohi yksinäinen maila kourassa, kiinnitin tullimiesten (ja -naisten) huomion. Tullimies ohjasi minut takahuoneeseen ja alkoi kyselemään tullattavista ostoksista, pakko oli myöntää, että mailan olin matkalta ostanut (muovisuojus vielä lavan päällä).

  No loppupeleissä tapaustani oli säätämässä 5(!) tullitoimihenkilöä (ei varmaan muuta tekemistä). En kuitenkaan joutunut maksamaan tulleja, koska onneksi mailasta oli vielä kuitti jäljellä ($159) ja se alitti silloisen verovapaiden tuotteiden yhteisen tuontirajan (olisiko ollut 1100mk).

  Mutta varoituksena vain, että kyllä se tulli voi nappaista sinne takahuoneeseen. No onneksi kuitti oli vielä tallella (aivan vahingossa se löytyi jostain lompakon pohjalta, en sitä mitenkään erityisesti säästänyt), ilman sitä olisin varmaan joutunut tulleja maksamaan. JA todellakin tuntuu, että ainakin Suomen tullissa olet syyllinen ennenkuin itsesi syyttömäksi todistat…

  #641701 Ilmoita asiaton viesti

  No, kyllä se minusta aikamoista kiinnostusta tullilta osoittaa, jos kaikki Finskin Nykin lennolta tulleet bäginkantajat joutuivat takahuoneeseen… ja aika moni sieltä mukavan lisälaskun saivatkin.

  #641702 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Onko jollain omia kokemuksia jenkeistä tilaamisesta (esim. Edwin Wattsilta)? Kestikö toimitus kauan, oliko mailat hyvin pakattu, oliko mitään ongelmia?

  Hinnat kyllä vaikuttavat olevan ihan asialliset, vaikka tullit ja alvit niihin lisääkin 🙂

  #641703 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  I stand corrected.

  Itse kun olen ottanut sen periaatteen, etta en Finnairilla lenna ennen kuin helvetti jaatyy niin en tuollaista ole koskaan kokenut. Amsterdamin kautta tullessa ei ole koskaan ollut ongelmia. Luonnollisestikaan tullimiehia ei Schengen sopimuksen maiden valisilla lennoilla juurikaan nae.

  #641704 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Itse tilasin muutama viikko sitten jenkeistä mailoja.
  Liike oli http://www.wholesalegolfequipment.com/
  ja toimitus kesti n. 10 päivää ja asiakaspalvelu oli todella ystävällistä ja nopeaa. UPS toimitti paketin ovelle ja hoiti tullauksen.

  Suosittelen tuota liikettä, huokeat hinnat ja itselleni ainakin jäi positiivinen kuva liikkeestä. Nettisivut eivät ehkä ole ihan komeimmat, mutta kaikki muu toimii täydellisesti omien kokemuksieni mukaan.

  #641705 Ilmoita asiaton viesti

  Joo, totta tilanne on ihan eri kun tulee EU-sisäisellä/schengen lennolla. Suorilla Nykin lennoilla olen lähestulkoon aina tömännyt samanlaiseen syynäämiseen. Tuntee itsensä ihan huumekuriiriksi…. Pitäis varmaan kokeilla muutakin kuin Finskiä noilla lennoilla… mutta firmalla kun on tietyt diilit…

  #641706 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Pelimies.

  Joo, meidan firmallakin oli diilit finskin kanssa, kunnes kaikki nousivat kapinaan tata maailman huonoimman palvelun lentoyhtyota vastaan ja nyt lennamme hollantilaisin siivin.

  Tosiaan, kun sanoin tuon kommentin noista tullimiehista, en edes ottanuyt huomioon, etta suomesta menee suora lento USA:n.

  #641707 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Tullin kanssa ei ongelmia, kun lentää usa:sta jollekin euroopan kentälle ja sieltä jollekin muualle kuin helsinki vantaalle esim. tampereelle.

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Hinnat USA:ssa