16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

hieman simulaattoreista!

Etusivu Foorumit Yleistä hieman simulaattoreista!

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • mitäs mieltä olette simulaattoreista? mun mielestä niissä ei mee kuin hermot!!! pitäis perustaa marssi jolla marssittaisiin suomen läpi ja laitetais kaikki simut remonttiin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Simulaattorit on kyllä välistä aika syvältä, kun niissä on lähipeli niin IHANAA ja rauta kutosella lyö yhtä pitkälle kuin draiverilla…

    Itse käyn yleensä joka vuosi simulaattoreissa, tyypillisesti enemmän kevät talvella, kun halliharjoittelu alkaa tympiä ja pitää jo päästä ’kiertämään kenttää’. Simukierros on yleensä sellainen mukava kisa kavereiden kanssa, parhaimmillaan kolmen ryhmässä (= ei ole kiire omaan lyöntiin eikä tarvitse odotella omaa vuoroaan). Itse en ole kohdannut mitään jatkuvaa tai häiritsevää epäjohdonmukaisuutta simun tulkinnoissa.

    Lähipeliin pitää saada tuntuma miten kyseinen simu reagoi korkeisiin lyönteihin. Lyhin maila, jota tyypillisesti itse käytän on PW (joskus GW tai 9). 40 metrin lähestymisessä PW:llä rullien kanssa ei lyönti saa olla kovinkaan kova. Useimmat jotka tuskastelevat lähestymisien kanssa lyövät aivan järjettömän kovia lyöntejä tai käyttävät SW tai LW.

    Omituisin kokemus oli Hesperian simussa, kun löin palloni puuhun ja se jäi pomppimaan sinne noin viideksi minuutiksi ja sen jälkeen se tipahti siististi takaisin väylälle.

    Hauskaa se on. Itse olin Lauttasaaren simulaattorikeskuksessa aikanaa töissä. Tietenkin se joskus antaa ylimääräistä pituutta, mutta sen kyllä pystyy säätämää aika lähelle oikeita pituuksia. Oma enkka on Pebble takatiiltä 59, oikeilla säänöillä ja aika mitä kesti kahdelta pelaajalta on 39 minuuttia.

    Jos joku esim muistaa Pebblen niin olihan siinä aika tyhmiä bugeja esim 14 ja 18 avaukset, piti lyödä 45 astetta sivulla ja siinä tilanteessa tuli projektori tielle. Vanhoissa draivereissa on hienot jäljet muistuttamassa tästä

    Nimetön

    Simulaattorillla on oikean golffin kanssa aika vähän tekemistä.

    Hauskaa se on, mutta itse en ole saanut kauheasti siitä irti. Hyvät lyönnit usein huonoja ja päinvastoin. Voimaa kehiin niin draivi lentää.. ei muuten toimi oikeesti!!!

    Simulaattoreisskin on toki eroja mutta, kehotan ainakin varomaan divotteja….

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: hieman simulaattoreista!

Etusivu Foorumit Yleistä hieman simulaattoreista!