Aihe: HELP!!! Millon saa pelata? - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

HELP!!! Millon saa pelata?

Etusivu Foorumit Yleistä HELP!!! Millon saa pelata?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #188475 Ilmoita asiaton viesti

  Iltaa kaikille. Olen jo muutaman vuoden ajan halunnut suorittaa green cardin. Nyt vihdoin keväällä on löytynyt sopiva rako kurssille ja olenkin jo ilmoittautunut golfopetukseen. Minua on alkanut hämäämään erilaiset tiedot pelioikeuksista. Eli jos joku voisi/haluisi ystävällisesti selventää minulle tilannetta. Eli kun olen suorittanut kurssin ja saanut green cardin, niin miten pääsen pelamaan? Riittääkö se, että maksaa johonkin golfseuraan jäsenmaksun ja liittymismaksun ja ostaa esim 10 green feen kortin ja käy pelailemassa vai täytyykö olla golfosake, vai pelioikeus? Jos on osake tai vuokrapelioikeus niin saako pelailla mielinmäärin? Miten nämä asiat määritellään? Kiitos jo etukäteen selvennyksestä ja hyvää golfkesää kaikille =)

  #491212 Ilmoita asiaton viesti

  Hei, sinulla on useampikin vaihtoehto, riippuen siitä, kuinka paljon aiot/luulet pelaavasi ensimmäisen kesän aikana. Päästäksesi pelaamaan ’oikeille’ kentille, tulee sinun olla jonkun golfseuran jäsen, mutta sinulla on useita vaihtoehtoja…

  1. Et uskaltaudu vielä oikeille kentille, vaan pelailet ensimmäisen kesän harjoituskentillä (par3’illa) – tällöin et tarvitse yleensä vielä seuran jäsenyyttä/pelioikeutta/osaketta. Green fee -maksu yleensä noin 20 €/päivä. Pääset myös parille ’isollekin’ kentälle täällä pääkaupunkiseudulla (Luukki maanantaisin?, Mäntsälä, Paloheinä)

  2. Pelaat melko vähän – liityt johonkin seuraan jäseneksi, mutta et vielä hanki pelioikeutta/osaketta. Voit ostaa ’kymppikortin’, maksaa normaalin green feen, pelilippuja pörssistä, Tee Off Golfin, Supergolfin tai muun vastaavan kautta ’pelioikeuksia’.

  3. Uskot pelaavasi paljon – liityt seuran jäseneksi / vuokraat pelioikeuden tai ostat osakkeen, jolloin saat pelata niin paljon kuin sielu sietää :o).

  Kun liityt johonkin seuraan, maksat yleensä liittymismaksun ja jäsenmaksun tai vuosijäsenmaksun joissain tapauksissa. Jos vuokraat pelioikeuden, maksat osakkeen omistajalle hänen pyytämänsä summan, jos taas päädyt osakkeen ostoon, niin osakkeen hinnan lisäksi maksat yhtiövastikkeen, joka on niin sanottu ’peliokeusmaksu’ sinulle.

  Toivottavasti tämä vähän selvensi tilannetta.

  #491213 Ilmoita asiaton viesti

  Lisäys vielä tuohon kohtaan kaksi :o). Useilla kentillä on tasoitusrajat eli ihan kaikille kentille ei aloittelijoilla ole asiaa, jos ei ole sen nimenomaisen seuran jäsen. Mutta pääkaupunkiseudulta ainakin löytyy kenttiä, joille pääsee myös 54 tasoituksellakin (aloittelijan tasoitus), kun olet liittynyt johonkin seuraan.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä HELP!!! Millon saa pelata?