23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Hauskin juttu golfkentällä!!!

Etusivu Foorumit Yleistä Hauskin juttu golfkentällä!!!

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #190372 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Pari vuotta sitten olimme Mauritiuksella golffaamassa. Avasimme par 4 avaukset vesiesteen eteen, josta oli juuri sopiva sw lähestymismatka greenille. Juuri, kun olin lyömässä vesiesteestä pulahti esiin paikallisia, jotka olivat olleet pesulla vesiesteessä.

    #518737 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Minun toistaiseksi kovin lyhyen golfurani hauskin juttu tapahtui syksyn viimeisellä kierroksella Laukaassa.

    Olin avaamassa 5. reiällä, kun rakas velipoikani päätti käydä pissalla tiiauspaikan reunalla, kasvot tietenkin minuun päin, jotta näkisi lyöntini paremmin. Tämä ei sinänsä häirinnyt pahasti avaustani. Ongelmia tuottikin enemmän näky, kun pian 30-vuotta täyttävä veljeni virtsasi kainalossaan olevan rauta 4:n kautta suoraan reisilleen. Urheasti hän kuitenkin, vasen reisi kauttaaltaan märkänä, jatkoi kierroksen loppuun.

    Samainen veljeni käynnisti taannoin tällä palstalla keskustelun toisesta aiheesta nimimerkillä hcp 17,8 ja alemmas tavoite. Enpä kuitenkaan usko, että tuon kokemuksen jälkeen golfari voi enää alemmas vajota!

    #518738 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Näin jälkeenpäin hauska, silloin ei.

    Loppukesästä Peuramaalla 17. reikä. Unelma avaus ja toisella päälle joka oli rullaamassa kuppiin. Metsästä singahtaa kolme ketunpoikasta, nappaavat pallon, painivat hetken griinillä ja juoksevat takas metsään, PALLO MUKANA! Sinne meni elämäni eka EAGLE. Ei paljon naurattanut.

    #518739 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Kaverini tiijasi par kolmosta joka oli parkkipaikan vieressä. Siitä hän löi soketin suoraan parkkipaikalle. Pallo meni kenkiään vaihtavan miehen pään vierestä farmari auton peräkontista sisälle ja kopsahti niskatukeen. Kaveri vielä paineli muina miehinä kysymään palloaan takasin olihan se upo uusi starta! 😀

    #518740 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Kaveri löi draiverilla soketin ja pallo lähti miltei 90 astetta oikealle suoraan puuhun ja reilu 20 metriä tiijauspaikasta taaksepäin 🙂

    #518741 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kumma juttu, että nämä hauskat/nolot tapahtumat sattuvat useimmiten ’kaverille’. 🙂

    #518742 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kyllä se oli aika hauskaa, kun paras kaveri mutta samalla kovin kilpakumppanini puttas Rinkun 1:lla 6 kertaa… 🙂

    #518743 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hauskin juttu golfkentällä viime kesänä oli, kun olimme pelaamassa Ahvenanmaalla reikäpeliä ruotsalaisia vastaan. Eräs ruotsalainen herrasmies(jotkut ehkä tietävätkin GPC:n perustajan) oli lyömässä avauslyöntiään draiverilla eräällä kentän loppupään väylistä, jonka tiiauspaikka on meren rannassa. Hän löi klubitiiltä täysin epäonnistuneen avauksen, joka duffasi niin paljon, että pallo vieri vain vaivoin muutaman metrin eteenpäin. Jo pelkästään se huvitti meitä suuresti, mutta paras oli vasta tulossa. Pallo nimittäin jäi makaamaan naisten tiiauspaikkana olleen lyöntilavan taakse. Matkaa lavan reunaan oli ehkä puoli metriä (lavan reuna oli 10-15 cm korkea), ei mikään ongelma jos olisi käyttänyt lyhyttä rautaa. Mutta ei ! Ruotsalainen otti spoonin ja yritti saada menetettyä matkaa takaisin. Meistä tilanne näytti niin vaaralliselta, että menimme ison puun taakse piiloon tirskumaan. Ruotsalainen löi ja tietenkin pallo osui lavaan ja kimposi pitkässä kaaressa taaksepäin (onneksi ei osunut lyöjään) suoraan mereen kauaksi tiiauspaikalta. Naurussa oli tosiaan pitelemistä eikä siinä onnistuttu, kun ruotsalainen hikihatussa droppasi pallonsa jopa takatiin taakse, josta lähti 4. lyönti.

    #518744 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    No hyvä on sitten! Itselle, ei kaverille, sattunutta… Oulun Sanki, 1 tee, avaus keltaisilta rauta 4:lla, hirveä kylkiosuma, pallo suoraan päin punaista tiimerkkiä, kimmoke omasta päästä puolen metrin päästä ohi takana olevalle asvaltoidulle tielle jossa se vierii parkkipaikalle asti, noin 100-150 metriä tiiauspaikan takana… Ei hirveästi naurattanut… Silloin.

    #518745 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Aika kova baitti 😉

    Vaatii kyllä aika huonoa tuuria tuollainen. Kävitkö lyömässä parkkipaikalta?

    #518746 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tapahtui USA:ssa viime kesänä: Viimeisen väylän viheriö oli aivan klubirakennuksen vieressä (alle 5 metriä). Lähestymiseni meni hieman pitkäksi, pomppasi greenin takaosasta ja vieri avoinna olevasta WC:n ovesta sisään (onneksi oli miesten WC). Ei auttanut muu kuin kävellä muina miehinä sisään ja napata pallo pisuaarin alta. Otin muistaakseni 3 pelaamattoman paikan rankkkua, kun en kehdannut ruveta WC:ssä puttailemaan…

    #518747 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Pelasin hyvän ystäväni kanssa Kurkin 14-väylää. Kaverin avaus kimmahti männystä oikealle 15-väylän tiiauspaikan viereen.

    Kaverini yritti tarkkaa lyöntiä suoraan griinille, mutta pallo osui WC:n oveen.

    WC:stä kuului ääni: Kuka siellä ?

    Tämäkin sattui luonnollisesti pelikaverille.

    #518748 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Olimme kaverin kanssa kävelemässä Tarinagolfin 16.väylän sillan yli kun 18.väylältä tuli yhtäkkiä pallo ilman mitään forehuutoja meitä päin, pallo kimpoili sillan kaiteiden välillä kolme kertaa siksak-liikettä ja osui kaveriani jalkaan, pallo luonnollisesti tippui veteen. Pallon lyönyt pelaaja oli meille vihainen siitä että olimme kävelleet sillalla, sillä muutenhan pallolla olisi ollut mahdollisuus kimmoitella yli!

    #518749 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ei hauskin mutta muuten naurettava. Olin greenibunkkerissa ja palloni makasi ’*******nkeltuaisena’ kovassa hiekassa kovan sateen jälkeen. Lipulle oli matkaa noin 10m. Löin aika kovan lyönnin ja lavan osuessa hiekkaan tuntui hieman omituiselta. Pallo liikahti noin 1/2m ja lapa putosi aivan ’kupin’ viereen. Näytti huvittavalta mutta mailan särkyminen ja ’varma par’ v…

    #518750 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    yks par 3 missä astelin tiiauspaikalle rauta 9 kourassa ja laitoin pallon ja tiin omillepaikoilleen, mutta enpä kiinnittänyt paljoa huomiota että kuinka korkealla tii oli… no siinä sitte hirveet henkiset valmistelut ja huitasin aivan loistavan svingin. lähti kunnon divotti liitämään ja pallo tippu vain tiin päältä paikoilleen… kyllä nauratti jonkin aikaa!!

    #518751 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    oltiin kaverin kanssa kesäloma matkalla tuolla kalaforniagolffissa… siellä sitte väylällä 17 kaveri löi pallonsa aivan unelma paikalle griinin keskelle ja itse olin huitassut pallon bunkkeriin… käveltyämme lähemmäksi griini muuan golffiin *******untunut sorsa hyökkäs griinille ja otti kaverin pallon suuhun ja kävi tiputtamassa sen vesiesteeseen…

    #518752 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hauskimpia asioita mitä minulle on käynyt kävi vielä kilpailuissa!! Iskin rönnesin muistaakseni kuudellatoista (pitkä par-3) tuloksen 16!! Aika pelimiehen ratkasu!! Ja tasoitus oli tulloin n.18.. Ja sain tämän tuloksen järjestettyä siten että löin avauksen metsään missä otin ’muutaman’ dropin.. Griinillä selvisin vielä 3 putilla.. Jos joku on minun lisäkseni saanut käytettyä 13 lyöntiä ennen kuin pääsee par-3:lla griinille, täytyy onnitella kovasti!!!! Ja ei huvi siihen loppunut nimittäin tein seuraavalle par-5:lle 15!!!!!!!!!!!!!!!! Ei paljon naurattanut silloin.. Pelimies on erimies!!

    #518753 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Pari vuotta sitten sain Ringsidessä loistavan oppitunnin siitä että golf on perimmiltään hauska asia, kovassakin kilpailussa:

    Satuin neljänneksi pelaajaksi porukkaan, jossa kolme noin kolmikymppistä toisilleen tuttua pelimiestä pelasivat tasoituksetonta skiniä pikkurahasta. Psyykkaus ja ’kannustus’ oli kovaa puolin ja toisin koko kierroksen ajan. Tasainen ja armoton peli kulminoitui 17. (297m) reiälle kun 14, 15 ja 16 olivat menneet tasan. Kaksi ekaa kaveria avasivat pahasti raffiin ja bunkkeriin, joten kolmannella kaverilla oli hyvät saumat ratkaista peli kahdella järkevällä raudalla.

    Parin hameisiin viittaavan kommentin jälkeen hän käveli kuitenkin takaisin bägilleen ja vaihtoi driverin käteensä. Huolellinen keskittyminen; tuloksena hillitön kärkiosuma ja pallo kauas oikealle!

    Lyöjä katseli pallon lentoa suu auki pari sekuntia ja rojahti sitten tii-boksiin selälleen ja alkoi tekemään hitaasti ja tyynesti ’lumienkeleitä’. Me muut suoritimme kollektiivisen ratkeamisen ja se reikä pelattiin loppun vähemmän vakavissa tunnelmissa. En edes jaksa muistaa kuka sen voitti.

    #518754 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    No oltiin kaverin kanssa tossa Egs:n 14 väylällä molemmat siinä vähä yli sadassa metrissä rauta avauksilla ihan vierekkäin… No siinä vähä enneku se kaveri löi niin sano että mä painan vähä tätä lyöntii 52 loftisella no se löi sen johonki metriin ja totes ’varma birkku’… Ja sit ku mä löin nii sanoin kans että mäki vähä painan no se lyönti lähti 90 asteen kulmassa oikealle noin 120 metrii ja se pääty sitte sinne melkein kolmosen greenille… Kyllä muute nauratti aika hyvin lyönnin jälkeen =0) HIHIII…

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
Vastaa aiheeseen: Hauskin juttu golfkentällä!!!

Etusivu Foorumit Yleistä Hauskin juttu golfkentällä!!!