27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

Hätä ei lue lakia, vai?

Etusivu Foorumit Yleistä Hätä ei lue lakia, vai?

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Kysymys muljahti mieleen, viime pelikierroksella kun kesken kaiken iski valtava tarve heittää kepillinen vettä. Onko korrektia mennä pikaisesti lähimpään pöpelikköön kun flaitissa on naispelaajia, vai pitäisikö vain pidätellä ja pilata hyvä peli? Jos ollaan kavereiden kanssa liikkeellä asiahan ei ole mikään ongelma ja asian voi suorittaa vaikka pienen ohjelmanumeron kera. Kokeneemmilla pelaajilla on varmaan hyviä vinkkejä tähänkin ongelmaan.

  Kinkkinen ongelma. Päivänselväähän on että asia täytyy hoitaa – pidättely on pahasta muistakin syistä kuin pelin kannalta; golfpelin kannalta, siis.

  Eikös nämä ohjelmanumerot olisi syytä varata juuri leidiseurassa pelaamista varten, näinhän nolo tilanne ikäänkuin kuittautuisi ikäänkuin itsekseen;)

  Pusikkoon vaan. Jättäydy hiukan ryhmästä ja ’luonto kutsuu’ selvitys riittää…

  Nimetön

  Kyllä voi mennä puskaan naispelaajienkin läsnäollessa, kunhan asiasta ei tee suurta numeroa eikä myöskään jää ihan raffin reunaan kalleuksiaan roikottamaan. Ronskisti vaan metsään, ettei tarvitse lyöntejä varoa kun rakko halkeaa! Ainakaan itseäni ei pelikaverin metsäreissu häiritse, päinvastoin kateeksi käy, kun te miehet voitte noin helposti päästä tuskistanne kierroksella. Toista se on meillä…

  Lähin pöpelikkö käy hyvin, en kyllä suosittele tekemään asiasta mitään numeroa, paitsi jos se on takuuvarmasti viihdyttävä=)

  Itselläni on äärimmäisen kehittynyt aineenvaihdunta, mistä johtuen piipahdan puskapissalla tarpeen vaatiessa miettimättä sen kummemmin, jotta aiheuttaako se jollekulle tykytystä tai traumoja!

  Hätä ei lue lakia.

  Mutta ei kuten viime kesänä SHG:n Lakiston väylällä numero 17. Joku oli käynyt suuremmalla hädällä suoraan kuppiin. Ilmeisesti kyseessä oli singelipelaaja koska tavara oli mennyt sukkana kuppiin ilman griiniosumia.

  Sillä kertaa en vaatinyt kaveriani puttaamaan metristä puttiaan.

  LGV:ssa on huussi 13 ja 14 reikien välillä. Etuysi on niin aavaa peltoa, ettei sieltä juuri puskia löydy 🙁

  Tottahan tällaiset asiat pitää hoitaa. Siinä ei muut ryhmän pelaajat häiriinny, kun muistaa poiketa metsän puolella sopivasti ja kertoa muille kuinka kauniita hyasinttejä kasvaa juuri ko. pöheikössä.

  Erityisen tärkeää on muistaa pyyhkiä sormia huolellisesti (tiedätte, sormi kerrallaan) housun lahkeeseen, kun tulee pois pusikosta. Näin siis riippumatta siitä, miten onnistui toimituksessa. Tällöin varsinkin seurueen naisjäsenten ilme on sanoinkuvaamaton. Aika moni alkaa kyökkäillä ihan vaistomaisesti, eikä todellakaan kättele 18 reiän jälkeen.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Hätä ei lue lakia, vai?

Etusivu Foorumit Yleistä Hätä ei lue lakia, vai?