23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

harvinainen lyönti

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu harvinainen lyönti

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 34)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kertokaa teidän harvinaisista lyönneista mitä on uran varrella sattunut…

    Puu 5:lla väylältä n. 30 m, mutta taaksepäin. Lyönti ilmeisesti toppasi aivan pallon etureunaan ja jollain käsittämättömällä tavalla se lensi ’chippinä’ taaksepäin?

    no terve toi oli jo aika hemmetin harvinainen lyönti kertokaa ihmees lisää..

    Niitväljän kentän väylällä 4 tuli tehtyä tuplabirdie. Lähestymislyönti osui viheriöllä västäräkkiin, joka tuupertui siihen ja pallo jatkoi vierimistään lähelle reikää ja puttasin siitä oikean birdien. En ole kenenkään kuullut tehneen vastaavaa.

    Anssi

    jee jee

    W-golf Mäntsälä
    Näin kerran kilpailuissa. Ykköstiiltä keltaiselta kaveri löi ja pallo lähti vaudilla auttiin, mutta kuinkas ollakaan se osui isoon kiveen ja lensi korkealla taaksepäin noin 50 m. ja päätyi ysi väylän punkkeriin. Hetken aikaa kukaan ei tiennyt missä se meni koska se meni tosi korkealla ja sinnehän se päätyi. Kyseessä oli kinkkukisa, jossa hauskin lyönti palkittiin ja tällähän se irtosi. Kyllä muuten nauratti vaikkei saisi, mutta en ollut ainut:-)

    Joitakin vuosia sitten etelän lämmössä aloitin par kolmosen tiiltä rauta seiskalla. Lyönti lähti korkealle puuta kohti. Kuului outo kilahdus, eikä palloa näkynyt missään. Katsoimme oliko mennyt suoraan reikään, ei ollut. Ei myöskään väylällä. Mailapoika katseli puuhun tarkemmin. Siellä keskellä lehdikköä puunhaarassa oli ruostunut peltipurkki, johon pallo kilahti ja sieltä se löytyi.

    Talin 10 väylä klubitee ja Talin kasvatti noin 25 v tekee holarin miettikää sitä : Olisiko noin 280 pitkä par neljä dogleg ja takaan että ei uusiudu koskaan,…

    Kainuu Openin finaali Katinkullassa. Kohtuu paljon yleisöä. Ykköstiillä keski-ikäinen mies aivan paniikissa. Vetää draivin vasemmalle puuhun, josta se kimpoaa hänen takanaan olleeseen väyläkilpeen, josta häneen omaan perseeseensä!!

    Hän sai muuten järjestävältä seuralta ilmaisen pelioikeuden muka ’vuoden lyönnistä’!
    –>SÄÄLISTÄ NE SEN ANTO!

    Ojo

    Pelasin viime kesänä elämäni ENSIMMÄISTÄ kierrosta. Par 4 väylällä upotin n. 100 metrisen lähestymisen kuppiin. Kaverini jotka olivat pelanneet monta vuotta pudistelivat päätään. No silloin oli kyllä rutkasti mukana sitä kuuluisaa aloittelijan tuuria, mutta varmasti muistan sen lyönnin.

    Rauta 2 kahdella pompulla reikään hyvinkäällä. Matkaa taisi olla n. 190 m.

    MSn

    Thaimaassa pelatessa löin pallon ja se jäi palmuun! Kiipesin noin pari metriä runkoa pitkin epäuskoisena palloani katsomaan ja sieltä se löytyi. Samalla löytyi pari muutakin palloa…

    ————-

    SHG Luukki ja 18. reikä par 4. Neljän hengen porukassa löimme viimeisellä reiällä vetoa reiän voittajasta. Toisella lyönnillä löin pahan hookin (olen vasuri) oikealle outiin päätyen aina rangen lyöntipaikoille asti. Kuinka ollakaan, pallo osui alas tullessaan korotetun lyöntialustan reunaan ja pomppasi noin 50 metriä vasempaan 18. reiän griinille muutaman metrin päähän reiästä. Tuloksena birdie ja reiän voitto. En unohda.

    Talin 9 reikä par 3 eräs henkilö lyö avauslyöntinsä 15 väylän kuppiin.

    Olin Espanjassa tässä jokin aika sitten ja oli n. 110m par 3. Tuli lyöntiin hirveä huukki ja pallo lensi rankasti oikealle puita kohti , no puihinhan se pallo kolahti ja lähti yllätykseksi sieltä suoraan kohti greeniä ja pallo pysähtyi 10cm lipusta. Birdiehän siitä sitten tuli.
    Täytyyhän sitä tuuriakin olla!

    Ei nyt mikään kovin erikoinen lyönti. Mutta kuitenkin mun ’harvinaisin’ lyönti oli tällainen:

    Katinkullassa 1 reiällä löin griinibunkkerista sukkana kuppiin. Sääli kun eka lyönti meni veteen niin tuli vain par.

    Itse pelasin vuosia sitten Pattayalla Siam Country Clubin kentällä kahden ruotsalaisen golfaajan kanssa. Molemmat ruotsalaiset löivät kierrostuloksen, joka oli reippaasti toisella sadalla.

    Kuitenkin toinen heistä löi 17 väylällä bunkkerista lujan topin tankoon, joka putosi reikään. Hän oli lyönyt samanlaisen väylällä 2 bunkkerista.

    Toinen ruotsalainen totesi rauhallisesti: Tämän lyönnin Bengt osaa.

    Nimetön

    Tämä tapaus sattui minulle viime viikonloppuna. Ei niinkään harvinainen lyönti mutta kerronpahan kumminkin.

    Vuosaaren väylällä nro. 18.

    Avauslyönti suoraan edessä olevaan kaislikkoon,

    ja heti perään toinen samanlainen,

    viidennellä hieman topattuna keskelle väylää,

    kuudes väylältä raffiin,

    seitsemäs raffista griinibunkkerin eteen,

    kahdeksas griinibunkkerin edestä topattuna griinin taakse,

    kahdeksannen lyönnin jälkeen sanoin kaverilleni että ’tästähän en kymppiä tee’,

    ja yhdeksäs, chippi 20 metristä nätisti kuppiin.

    Aika harvinaista että yhteen väylään mahtuu kahdeksan huonoa lyöntiä ja yksi täydellinen. Oli kiva lopettaa kierros niin että putteria ei tar*******.

    On muuten tosi harvinainen:

    Piikkisuora draivi, en muista missä, menin sekaisin…

    Pelaan nyt 4:ttä kautta.

    Kolme komeinta sattumaa.

    v2000 Holari par3 80m Sandi

    v2001 Holari par3 150 m rauta5

    V2002 Par4:llä viimeinen lyönti 135 metristä raffista rautaseiskalla suoraan reikään.

    Onko golfurani holarit tehty??

    Espanjassa pelatessa novo sancti petrin kentällä (väylää en muista) löin puu 3:lla matalan lyönnin greeniä kohti. Vähän ennen griiniä oli kuitenkin kohtalaisen matala puu johon pallo sujahti. Alas tuluo ei näkynyt joten pelasin varapallon. Ykkös pallo tosin löytyi, se oli jäänyt linnun pesään keskelle puuta. jätin palloni sinne parin linnun *******n seuraan ja jatkoin peliä varapallolla

    Espanjassa Lauron kenttä (reikää en kyllä muista 10?). Lipulle noi sata metriä matkaa ja välissä iso vesieste. Hirveä toppi… pallo kimposi vesiesteen vedestä kahdella pompulla! greenibunkkeriin, jossa se osui haravaan ja siitä edelleen parin sentin päähän kupista. Erikoisin birdie omalla urallani.

    Hieman taustaa lyönnille. Oli perjantai ilta noin viikkoa ennen juhannusta ja klo n.23.00 sekä kenttä tyhjä. Samana iltana oli pelattu ns. ’perhekisa’ ja istuimme Klubin terasilla kahdeksan hengen porukassa. Joku ehdotti että menisimme yhdessä pelaamaan lähimmät kolme väylää, eli väylät 10-12. Päätimme kokeilla miltä tuntuisi pelata 8 hengen ryhmässä, miten peli etenisi. Aloitimme 10:ltä reijältä josta sain birdiellä honourin. seuraavalla bar 5 väyllä bar riitti honourin sälyttämiseen ja kävelessämme kohti 12:sta tiiauspaikkaa. Totetsin, että pitäisi aina pelata 8 hengen ryhmässä koska peli sujuu näin mukavasti. 12:sta tiiasin pallon ja lyonti lähti hieman kainaloon, osuen tiiauspaikan edessä olevaan suureen mäntyyn, josta pallo kimposi takaisin tiiauspaikan yli vieressä olevaan männikköön. Kyseinen lyönti maksoi seitsemän ’akka’- olutta /siideriä, joten se siitä suuren ryhmän ihanuudesta.

    PKM

    Green cardin pelikokeessa joitakin vuosia sitten hallittu holari par 3:sella, jonka jälkeen tuntui siltä, että voiko tämä tosiaankin olla näin helppoa, mutta vuosien saatossa olen oppinut jalosta pelistämme hieman lisää ja kokenut mitä kummallisimpia lyöntejä. Eikä tämän jälkeen ole enää holareita näkynyt.

    Ei tapahtunut itselle, mutta meidän seuran pelaajalle. Ukko oli suorittamassa greengardia ja tuli kolmas väylä vastaan, par 3:nen, rautaseiska kädessä ja pallo lähti maatapitkin ja tietysti kuppiin.

    Äijä sano, että helppoa on.

    Tapahtui Lohjalla kauan sitten…

    Toppi avaus mikä otti mahti pompun edessä olevasta kivestä. Pallo lensi kaaressa takaisin lyöntipaikan yli ja suoraan kaverin bägiin. Siinä sitä aloittelijat miettivät, että pitääkö jatkaa bägiä hakkaamalla vai voisiko saada vapaan dropin 😉

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 34)
Vastaa aiheeseen: harvinainen lyönti

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu harvinainen lyönti