23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Hansenin putti Canarialla

Etusivu Foorumit Yleistä Hansenin putti Canarialla

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Näyttävät antaneen 2 rankkia Sören Hansenille kun hän näpäytti pallon sisään omalaatuisesta asennosta 16. reiällä. Katsoin videolta ja hänen oikean jalkansa kengän kärki oli pallon ja reiän vasemman laidan linjassa. Hän ei siis seisonut puttauslinjan jatkeella (sääntö 16-1 e) ja rankit olivat mielestäni aiheettomia. Tekikö joku muu pilkunviilaja vastaavan havainnon?

    Kyllä tuli katsottua suorana tv:stä, selvä rike kaksi rankkua, oikea tuomio.
    Tv kuva oli hieman oikealta taka viistosta. Joten jos olisi katsonut linjaa suoraan pelaajan takaa, niin selvästi löi palloa jalkojen välistä eteen päin joka on säännöissä KIELLETTY.

    Eipä tässä mitään pilkun viilausta tarvita.

    Hieno juttu että säännöt ovat samat myös European Tourilla, kuin muissakin kisoissa. Vai mitä olette mieltä harkka kierroksilla ei niin väliä mutta kisat on aina kisoja, jossa sääntöjä tulee noudattaa.

    Ps. Kyllä Hansen olisi voinut sen pallon merkitä ja pelata viimeisenä loppuun.

    Nimetön

    Kuten edellä sanottiin, sääntörike oli selvä. ei liity puttilinjan koskettamiseen jalalla vaan siihen, että putatessa puttilinja ei saa mennä jalkojen välistä, vaan pitää seistä sen toisella puolella.

    Se sääntö ilm. juontaa juurensa Sam Snead-vainajan aloittamaan puttaustyyliin ja sittemmin sen kieltämiseen (’krokettilyönti’).

    ONNEKSI ei mennyt sen takia voitto! Olisi ollut taas yksi golfin sääntöjen aiheuttamista kohtuuttomista seuraamuksista. Eli, että asiassa ei ole harkinnavaraisuutta esim pelaajan saaman mahd. hyödyn suhteen. Vrt Diskaus sinänsä oikean tuloskortin, mutta allekirjoituksen puuttumisen vuoksi / (oliko Mr Harrington). Normaalielämässä pojalle olisi viety kortti ja sanottu, että pistä hyvä mies allekirjoitus, ettei shekkiä oteta pois…

    Veljet Vasuri&Bosco! Leikin vielä videotuomaria. Videon still-kuvasta näkyy että puttauslinja kulkee Hansenin oikean jalan varpaan ja pallon kautta reikään. Näinollen Hansen ei

    a) seisonut linjan jatkeen molemmin puolin eikä

    b) seisonut puttauslinjan jatkeella

    Kuva on otettu takaviistosta, mutta auringon varjojen ja kohtuullisen geometrian tuntemuksen avulla päädyin e.m. tulokseen. Vaan eipä tuo maailmaa kaada ja tuomari on aina oikeassa.

    ts

    Maila ei putissa kulkenut oikean jalan varpaiden ulkopuolella missään vaiheessa, joka osoittaa hänen seisseen linjan jatkeella tai jalat sen molemin puolin. Tätä tapaa jatkaa näkee muuten kentällä klubipelaajien toimesta yllättävän paljon.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Hansenin putti Canarialla

Etusivu Foorumit Yleistä Hansenin putti Canarialla