28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista

Handicap certificate

Etusivu Foorumit Yleistä Handicap certificate

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #178537 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Onko kenelläkään kokemusta näistä ns. handicap certificate.sta joita myydään seuran jäsenyyden korvikkeena n. 30 eurolla. Väittävät että käyvät siinä missä golfseuran jäsenkorttikin ja että pelaamaan pääsee samoin kuin jollain kansallisellakin kortilla. Kelpaavatko esim. espanjalaisilla kentillä, onko kokemuksia? Lue lisää: Bookyour golf

  #342644 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  En sinänsä tuomitse tuota vaikka se haiskahtaakin vähän urealta. Moneltako on oikeasti kysytty ulkomailla (esim. Espanjassa) jotain muuta kuin luottokorttia?

  Näkisin, että tuossa maksetaan enemmänkin tilastopalvelusta, jossa joku ylläpitää myös tasoitustasi. Mikäs siinä, golfin säännöissä tuollainen tasoitustoimikunta on ihan ok. Edullista kaukoiluahan tuo olisi ja 30 euron riski on mielestäni aika pieni.

  Olishan se kiva nähdä mihin asentoon suomicädärin naama vääntyy kun sille näyttää tollasen kortin. 😉

  #342645 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  KL

  Suomessa tuo kortti tuskin kelpaa. Jos joku sellaisen hankkii, voisi kertoa kokemuksiaan Suomesta.

  Jos tuo kortti todella kelpaisi, veisi se pohjan koko suomalaiselta golfseura-ajattelulta. Tässä en ota kantaa siihen, olisiko se hyvä vai huono asia, mutta joka tapauksessa mullistus olisi niin suuri, ettei sitä aivan heti seuroissa ja Golfliitossa nieltäisi. Silloinhan kenenkään ei tarvitsisi olla minkään seuran jäsen, jollei erikseen haluaisi.

  #342646 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Olen pelannut Suomen ulkopuolella 1990-luvun alkuvuosista lähtien (mm. Espanjassa useilla paikkakunnilla lähes joka vuosi), eikä vielä ole tullut vastaan paikkaa jossa jotain hcp-korttia kysyttäisiin. Cash tai luottokortti riittävät joka paikassa (paitsi Suomessa).

  #342647 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Joo vähän tuollaisia ajatuksia tuli itsellekin mieleen. Santo da Serralla Madeiralla syyskuussa ei päässyt pelailemaan ilman validia tasurikorttia, mutta kyseessä onkin yksi European tour-kenttä joten kai vaatimuksetkin korkeammat. Ainakin markkinapuheet on tuossa kunnossa – vakuutetaan että ’Whichever course you wish to play on, you will not be turned away.’ Ei ehkä Suomessa vielä kukaan käynyt…muutenkin kai suunnattu lähinnä briteille ko. sivusto, mutten ole löytänyt erikseen mainintaa ettei muun maalaiset saisi tuota korttia. Eri asia sitten tosiaan mitä sillä tekee ainakaan härmässä sillä vaikka pääsisi kentälle, niin esim.vakuutusta tuohon ei kuulu. Mutta jos pelailee hupina lähinnä lomamatkoilla tai Paloheinässä niin esim. Eerikkälän hintaan n.100€/v tuollainen n.30€ ei paljon. Viitaten aiempaan Golflehden kolumniin tuollasessa kortissahan voisi olla ratkaisu miten kymmenet tuhannet 54 tasurilla pelaavat sunnuntaipelaajat saataisiin oikeilta kentiltä pois pyörimästä ’parempien jaloista’ kuten kyseinen kolumnisti vähän tietysti provosoivasti esitti…

  #342648 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Kai tuo sertifikaatti on melkein yhtä hyvä, kuin kaverilta lainattu tasoituskortti. Suomessa tosin jälkimmäinen toimii paremmin.

  Aihetta sivuten… eikös kiekkoilija V. Nieminen ole pelannut Tammergolfissa muutamana kesänä ja kertoi haastattelussa, ettei ole koskaan edes greencardia suorittanut (nyt taitaa jo olla)…

  #342649 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Pikku korjaus; Eerikkalan vuosimaksu on toistaiseksi ollut 50€, samoin liittyminen. Eli se satasen kustannus tulee vain kerran. Vuokrapelioikeus on 180€.

  Onhan se 100 vs 30 tietysti suuri ero noin ensimmäiseksi maksuksi, mutta suhteellisen halpaa se on silti.

  Jos ulkomaankielet taittuvat luontevasti niin vilauttelet vaan sitä EGS:n korttia ja puhut anglosaksia. 😉

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Handicap certificate

Etusivu Foorumit Yleistä Handicap certificate