23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Halvalla hyvää… ?

Etusivu Foorumit Yleistä Halvalla hyvää… ?

Esillä 21 viestiä, 1 - 21 (kaikkiaan 21)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    …tai edes kohtuullista. Tilasin nimittäin ’umpimähkään’ syksyn kelejä varten tuollaisen North Ice ’Air-Tex’ puvun. Mainos sanoo: ’AIR-TEX®-kalvon vedenpitävyys on todistetusti parasta mahdollista luokkaa. Se mitattiin viisi eri kertaa Valtion Teknillisessä Tutkimuskeskuksessa. Joka kerralla se sai parhaat arvot vedenpitävyydessä (vesipilari 10 000 mm VTT/pro6/3069/03). AIR-TEX®-kalvolla varustettu puku pitää varmasti ulkona liikkujan miellyttävän kuivana joka säässä.’ Saa nähdä, miten toimii – palaan asiaan, kun ensimmäisen kierroksen olen puku päällä kiertänyt. Puku maksoi 99 egee ja kaupan päälle sai fleecen ja pipon.

    …tuohon hintaan?

    Tuolta saa…

    Lue lisää: Erätukku

    Nimetön

    Tilasin sen suoratilauksena. Katso linkki. Näyttäisi olevan noita ysiysi paketteja vieläkin jäljellä.

    Lue lisää: Erätukku

    Kiitti vinkistä. Tilasin itselle ja vaimolle kans. Jollei kehtaa kentälle laittaa, niin ainakin sienimetsään kelpaavat hyvin. Ja punaisena tilasin molemmat – ei ammuta hirvenä niin helposti, kun metsässä etsii – no joo, niitä pallojahan minäkin :o)

    .. ja tilaus vetämään. Mukavaa loppukautta teille!

    Pistinpä minäkin tialuksen vetämään.kiitos vinkistä PPE!

    Höhlät! Toi on ulkoilupuku! Ei se ole mihinkään golfiin tarkoitettu!

    Ulkoilupuku, ei golfiin tarkoitettu…? So what, jos toimii?

    Eihän sillä kehtaa pelata, jollei enempää maksa. Varmaan ihan hyvä, jollei kahise.

    Mulla on Haltin puku joka ei ole suoranaisesti golfiin suunniteltu ja kyllä siinä on pikkujuttuja mitkä häiritsee. Mm. housuista ei löydy takataskua, joten kortti on sitten siellä tiitten yms. seassa ja takki ei myöskään ole läheskään niin käytännöllinen kuin golfiin suunnitellussa asussa, tosin takin käyttöä muutenkin vältän viimeiseen asti. Eli siis on sillä vähän merkitystä jos ei ole golfiin suunniteltu…

    Onko tuossa North ICE puvussa mielestänne sekä housut että takki? Sain sellaisen käsityksen että tuohon 99e tarjoukseen kuuluu vaan takki (+ muut nettitilaajan edut). Puku kylläkin tarkoittaa sekä housuja että takkia.

    PPE kertoo alkuperäisessä viestissään puvusta 😀

    Nimetön

    Nettitilauksen sisältö: ’North ICE AIR-TEX® kalvopuku hinta 99€/kpl + toimituskulut 12,90€ + etupaketti + nettitilaajan etu’

    Kaipa sieltä housutkin tulee. On muuten 15 päivän palautusoikeus, pitää palauttaa, jos ei ole hyvä.

    eikö teillä ole mutta elämää kuin golf?itse tarvitsen pukua paljon enemmän muualla kuin golfatessa.on varmasti huomattavasti mukavampi kuin sadetakki.

    Kyllä siinä pientä perää on mitä aikaisemmin hieman kärkkäästikin sanoin. Itselläni on Haltin ulkoilupuku ja pelasin kerran se päälläni golfia. Housuissa ei mitään vikaa golfiin mutta takki on liian löysä etupuolella ja muutaman kerran chipatessa otti mailanapää takkiin kiinni. Ostin Peakin takin joka on golfiin tarkoitettu ja nyt ei tätä vaivaa ole. Haltin housuja käytän edelleen sateessa.

    Hei !

    Joko tilauksenne Air- Tex puvusta on tullut perille, kokemuksia ??

    Sori vaan, mutta kuvien perusteella puku ei sovellu kyllä golfiin kovinkaan hyvin. Takin helma tulee lähes perseen alapuolelle ja muutakin häiritsevää siinä on.

    Mutta kuten Kontio totesi, kentällä harvemmin tarvii pukua.

    itse olen käyttänyt yhden kerran tänä vuonna.

    Ulkoiluun ainaskin on tosi edullinen paketti toi. Enemmän mun omallakin ”golf”sadeasulla on ollut siviilikäyttöä kuin pelaamista.

    Juu,tuli.Hyvä on.Ja se fleecetakki on melkein vielä parempi,tosi paksu ja lämmin.

    Kyllä sillä golfiakin pelaa,jos tarve tulee…

    Juu,tuli.Hyvä on.Ja se fleecetakki on melkein vielä parempi,tosi paksu ja lämmin.

    Kyllä sillä golfiakin pelaa,jos tarve tulee…

    Kyllä tosiaan on erinomainen puku. Tilasin itselleni mestaruus kisoihin tuon puvun ja pidin housuja molempina päivini jalassa. Ei moitteen sijaa!

    Takkia ei tarvinnut, kun vettä ei sitten satanutkaan ennakko arvailuista huolimatta. Fleece on tosiaan erinomainen. lauantaina kierroksella päällä ja peli sujui kuin rasvattu. Tuuli kuin paremmallakin Links kentällä (Sankivaarassa), mutta tuuli ei mennyt läpi.. Mutta rangella joskus sateessa käyneenä käyttökokemukset ovat erittäin hyvät. Lyömään mahtuu oikein hyvin eikä putatessakaan eikä ylimääräisiä löysiä ole.

Esillä 21 viestiä, 1 - 21 (kaikkiaan 21)
Vastaa aiheeseen: Halvalla hyvää… ?

Etusivu Foorumit Yleistä Halvalla hyvää… ?