12.–19.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][16]
KilpailuaSuomalaista

Halvalla Hesan suunnalla pelaamaan

Etusivu Foorumit Yleistä Halvalla Hesan suunnalla pelaamaan

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190924 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Seuraavassa osoitteessa lisätietoa: http://www.mankki.joonas.net/teeoffgolf/

  #525155 Ilmoita asiaton viesti

  joo, osoite http://www.teeoffgolf.net toimii paremmin

  Lue lisää: http://www.teeoffgolf.net

  #525156 Ilmoita asiaton viesti

  Herää kysymys kuinkakohan Teeoffgolf tulee toimimaan kun kentille näyttää olevan noita rajoituksia. Esimerkiksi itselläni on parikin tuttua, jotka luopuivat Ringsiden jäsenyydestä pari vuotta sitten koska tee-aikojen saaminen oli kiven alla. Jos jäsenillä on tiukkaa saada aikoja niin kuinkakohan tällainen erikoisjärjestely sitten toimii.

  Kannatan kuitenkin kaikkia yrityksiä/kokeiluja monipuolistaa golfin pelaamisen mahdollisuuksia ja mikäli ko. kokeiluilla saataisiin vielä hintatasoa alemmaksi, niin mikäs sen parempaa.

  Esimerkiksi pääkaupunkiseudun seurat (eikä ainoastaan vain kaksi seuraa keskenään) voisivat sopia jäseniensä vaihto-pelioikeuksista toistensa kentille. Oikeuden käytöstä (ja varauksen perumisesta) pelaajan pitäisi maksaa vieraskentälle muodollinen ’hallintomaksu’ n. 10€. Tämä mahdollistaisi monipuolisen pelinautinnon kun kesällä pääsisi tuulettamaan birkkuja muillakin kuin tuttuakin tutummalla kotikentällä. Kaipa tätä jossain on ainakin mietitty.

  Hyviä mentaaliharjoituksia kaikille lumien sulamista odotellessa.

  #525157 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä pelaaminen pääkaupunkiseudulla tulee olamaan vaikeata, jos lisävaatimuksena on ’halvalla’. Tiedän 18-reikäisiä kenttiä, joissa v 2001 kierrosmäärä on ollut >35.000 kierrosta. Tämä tarkoittaa sitä, että lähtöaikoja on vaikea saada varattua.

  Toisaalta Golf-liitossa on uusi pääsihteeri, joka on ilmoittanut päätavoitteekseen saada pääkaupunkiseudulle, jossa tarve on tietysti suurin, kunnallisia p&p-kenttiä. Tähän on valjastettu liikuntalakikin, joten on mielenkiintoista nähdä, mitä ukko saa aikaan. Toistaiseksi asiasta ei ole kuulunut mitään, mutta siinä pääsihteeri on oikeassa: halpoja pelimahdollisuuksia tarvitaan.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Halvalla Hesan suunnalla pelaamaan