17.–24.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][23]
KilpailuaSuomalaista

Halvalla Hesan suunnalla pelaamaan

Etusivu Foorumit Yleistä Halvalla Hesan suunnalla pelaamaan

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #190924 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Seuraavassa osoitteessa lisätietoa: http://www.mankki.joonas.net/teeoffgolf/

  joo, osoite http://www.teeoffgolf.net toimii paremmin

  Lue lisää: http://www.teeoffgolf.net

  Herää kysymys kuinkakohan Teeoffgolf tulee toimimaan kun kentille näyttää olevan noita rajoituksia. Esimerkiksi itselläni on parikin tuttua, jotka luopuivat Ringsiden jäsenyydestä pari vuotta sitten koska tee-aikojen saaminen oli kiven alla. Jos jäsenillä on tiukkaa saada aikoja niin kuinkakohan tällainen erikoisjärjestely sitten toimii.

  Kannatan kuitenkin kaikkia yrityksiä/kokeiluja monipuolistaa golfin pelaamisen mahdollisuuksia ja mikäli ko. kokeiluilla saataisiin vielä hintatasoa alemmaksi, niin mikäs sen parempaa.

  Esimerkiksi pääkaupunkiseudun seurat (eikä ainoastaan vain kaksi seuraa keskenään) voisivat sopia jäseniensä vaihto-pelioikeuksista toistensa kentille. Oikeuden käytöstä (ja varauksen perumisesta) pelaajan pitäisi maksaa vieraskentälle muodollinen ’hallintomaksu’ n. 10€. Tämä mahdollistaisi monipuolisen pelinautinnon kun kesällä pääsisi tuulettamaan birkkuja muillakin kuin tuttuakin tutummalla kotikentällä. Kaipa tätä jossain on ainakin mietitty.

  Hyviä mentaaliharjoituksia kaikille lumien sulamista odotellessa.

  Kyllä pelaaminen pääkaupunkiseudulla tulee olamaan vaikeata, jos lisävaatimuksena on ’halvalla’. Tiedän 18-reikäisiä kenttiä, joissa v 2001 kierrosmäärä on ollut >35.000 kierrosta. Tämä tarkoittaa sitä, että lähtöaikoja on vaikea saada varattua.

  Toisaalta Golf-liitossa on uusi pääsihteeri, joka on ilmoittanut päätavoitteekseen saada pääkaupunkiseudulle, jossa tarve on tietysti suurin, kunnallisia p&p-kenttiä. Tähän on valjastettu liikuntalakikin, joten on mielenkiintoista nähdä, mitä ukko saa aikaan. Toistaiseksi asiasta ei ole kuulunut mitään, mutta siinä pääsihteeri on oikeassa: halpoja pelimahdollisuuksia tarvitaan.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Halvalla Hesan suunnalla pelaamaan