Aihe: Haluatko voittaa 5000 euroa ? - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][19]
KilpailuaSuomalaista

Haluatko voittaa 5000 euroa ?

Etusivu Foorumit Yleistä Haluatko voittaa 5000 euroa ?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 47)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #183021 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Nyt olisi tarjolla hienoja tavarapalkintoja ja jopa riihikuivaa rahaa. Voittajalle huikeat 5000 Euroa! 23.4.2005 järjestetään Paloheinässä tarkkuuslyöntikilpailu, jossa on omat sarjat amatööreille ja ammattilaisille. Alla olevasta linkistä voit lukea lisää. Sinne vaan kokeilemaan kaikki Pro:t ja klubituupparit. (www.paloheinagolf.fi) Lue lisää: Tarkkuuskilpailun säännöt täältä

  #357863 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Palkinnot ovat ainakin hyvät, joten luulisi 5000 euron houkuttelevan paikalle runsaasti väkeä.

  Golf on tarkkuuslaji, joten hienoa että kilpailu on tarkkuuslyöntikilpailu eikä esimerkiksi pituuslyöntikisa, joka karsisi osallistujia

  #357864 Ilmoita asiaton viesti

  Mikä kumma siinä on, että aina Paloheinäjutuissa ilmestyy ihan uusia nimimerkkejä? Pelkkää sattumaa tietysti..

  #357865 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Mikä kumma siinä on, että Paloheinästä ei saa kukaan mainita edes sivulauseessa, ilman että se johtaa älyttömyyksiin. Pelkkää sattumaa tietysti.

  Oli miten oli, niin varmasti kilpailu on ihan asiallinen tapahtuma.

  #357866 Ilmoita asiaton viesti

  Jyrkkä Draw ilmeisesti kerää keskusrekisteriä niistä jotka kirjoittavat Paloheinästä.

  #357867 Ilmoita asiaton viesti

  Ei se mua niin paljon kiinnosta. Tein vain huvittuneena tällaisen huomion nimimerkeistä. Taisi olla vieläpä ensimmäinen kommenttini Paloheinää koskien. Muistaakseni.

  #357868 Ilmoita asiaton viesti

  Tosin tuo 5000 euroa on vain ammattilaissarjassa palkintona.

  Mutta mukana silti olen, jos vain mahdollista.

  Hienoa, että tämäkin linkki tänne ilmestyi.

  #357869 Ilmoita asiaton viesti

  Sen verran on uskoa itseen, että ajattelin osallistua Pro-sarjaan ja viedä ykköpalkinnon.

  Tarkkuuslyöntikilpailussa voi hyvänä päivänä jopa pärjätä.

  #357870 Ilmoita asiaton viesti

  Muistathan sitten, ettet sen jälkeen enää voi pelailla klubikisoja… 😉

  #357871 Ilmoita asiaton viesti

  Pidetään mielessä. Edellyttää kyllä sitä, että voittaisin tämän kilpailun ja saisin ne 5000 euroa käteisenä. Muuten ei ole pelkoa.

  #357872 Ilmoita asiaton viesti

  Saahan niitä oman seuran kisoja pelata. Vai onko säännöt muuttuneet.

  #357873 Ilmoita asiaton viesti

  Jos amatööri ottaa vastaan amatöörisääntöjen vastaisen palkinnon (ja jää kiinni), ei hänestä tule ammattilaista vaan statukseksi tulee ei-amatööri.

  Tällainen pelaaja ei siis ole ammattilainen eikä täten myöskään pääse suoraan PGA:n jäseneksi. Pelaajan oma jäsenseura voi päättää, saavatko ei-amatöörit osallistua seuran sisäisiin kilpailuihin.

  #357874 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Paloheinän tarkkuuskilpailu tuskin vie keneltäkään amatöörioikeuksia tai muitakaan pelioikeuksia. Eihän kysymyksessä ole edes virallinen/epävirallinen golfkilpailu, jossa olisi rahapalkintoja, vaan pelkkä tarkkuuslyöntikilpailu, joka lyödään rangella.

  #357875 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Aikoinaan myös Speden peleissä oli golf-aiheinen skaba, jossa tarrapalloja chipattiin tikkataulun näköiseen tauluun, voittaja sai jotain ja sai haastaa Speden jostain summasta. Ei tainnut siinäkään lähteä amatöörioikeudet veks :-).

  Tarkistaahan tuo kannattaa ettei tule mitään ikäviä yllätyksiä.

  #357876 Ilmoita asiaton viesti

  Käsittääkseni nuo lauseet palkinnoista tuolla kilpailukutsussa riittävät siihen, että kenenkään ei tarvi pelätä amatöörioikeuksien menettämistä. Aika selvästi siellä kerrotaan, jotta jos amatööri voittaa, niin palkintojen arvo muutetaan amatöörisäännösten mukaiseksi.

  Eikös muuten amatöörioikeudet voi mennä jo siitä, että osallistuu kisaan, jossa on liian arvokkaat palkinnot, eikä etukäteen ilmoita kieltäytyvänsä palkinnoista vaikka palkinnon arvoisesti menestyisikin?

  Lue lisää: Rules of Golf

  #357877 Ilmoita asiaton viesti

  Säännöt ei puhu pelkistä kilpailuista. Ei ole nyt kirjaa lähellä, mutta siellä on kielletty aika monenlainen rahallinen tms.hyötyminen golfista.

  Se povaus voikin mennä oikein, ettei amatöörioikeudet mene. Ei mennyt minullakaan aikanaan, vaikka kuukaudeksi voitin Audin käyttöön.

  Mutta sääntöjen vastaista tuon palkinnon vastaanottaminen amatöörinä on.

  Korjatkaa jos olen väärässä.

  Ps. Spede maksoi vierailleen ainoastaan esiintymispalkkion, he eivät saaneet niitä rahoja. Kuulemma. Sen varjolla ihmettelinkin aina, miksei pelaajat silti uskaltaneet ottaa neljän tonnin haastetta joka kerta.

  #357878 Ilmoita asiaton viesti

  paloheinässä on stadin paras pulkkamäki.

  #357879 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Pitää paikkanssa, vaimo ja nelivuotias kakkosukupolven testaaja ovat samaa mieltä. Tänään oli tilaa.

  Ihan hauskasti City-lehti huomioi Paloheinän ravintoloitsijan tänään. Pelkkää plussaaa ja menetystä vaan.

  #357880 Ilmoita asiaton viesti

  En nähnyt Paloheinän kentästä tai ravintoloitsijasta mitään juttua City-lehdessä?

  Erehdyitkö lehdestä?

  #357881 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Joo tunnistin minäkin Paloheinän ravintolapäällikön City-lehden kannesta. Siinähän oli ne viisi homomiestä jotka stailaavat yhtä heteromiestä tv:n suomalaisvastineessa jenkkien ’Sillä silmällä’ ohjelmalle. Tämä Paloheinän ravintolapäällikkö vastaa ohjelmassa näemmä ruuasta ja viinistä. En ehtinyt lukea juttua oliko Pekka Nikumatti ehtinyt käyttää ilmaista juklisuutta hyödykseen ja tunkea Paloheinän sisälle hänestä kertovaan juttuun.

  Täällä näemmä ainakin käyttävät törkeästi ilmaista mainostilaa hyväkseen. Onko teistä muuten kukaan kiinnittänyt huomiota siihen että nämä Paloheinää koskevat kirjoitukset (=ketjun alku, mainokset) on kirjoitettu yleensä yön pikkutunteina?

  Muuten on hyvä että Pekka on rohkeasti tarttunut härkää sarvista ja tullut kaapista ulos. Ehkä Paloheinästä tulee tämän myötä homoystävällinen heteropaikka 😉 (vaiko heteroystävällinen homopaikka, en tiedä)

  #357882 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Niin, poimin vielä tuolta vanhoista viesteistä pari esimerkkiä edelliseen kirjoittamaani viestiin viitaten…

  Suomen suurin golfkeskus?

  kävijämäärältään ja green-card kurssin suorittaneiden osalta, ykköstilaa taitaa pitää hallussaan Helsingin Paloheinä, jossa Green-Card kurssin suorittaa pitkälti toistatuhatta pelaajaa kesässä. Löytyyköhän suurempaa golfkeskusta Suomesta?

  Paloheinän plussana on myös suomen paras Range, joka vetää väkeä puoleensa kuin hunaja kärpäsiä..

  (Aimo Annala 28.10.2004 23:41:07) Ilmoita asiattomasta viestistä

  Osta TÄÄLTÄ pelioikeutesi kaudelle 2005

  2005 kauden edullisimmat rajoittamattomat pelioikeudet pääkaupunkiseudulla ovat tässä.

  Tämän hetken kolmen edullisimman järjestys:

  1) Paloheinä (9r) = 380€

  2) Vihti (18r) = 545€

  3) Peuramaa(18r) = 750€

  (650 + vuosijäsenmaksu 100)

  Muut kentät tulevat varmasti hintakilpailuun mukaan ennen lumen sulamista. Nyt kannattaa odotella hintojen alenemista, sillä hinnat tippuvat varmasti ennen kauden alkua ja näin saatte pelioikeutenne ostettua edullisemmin.

  (kuluttaja 31.1.2005 0:54:13)

  #357883 Ilmoita asiaton viesti

  O. Saariselta liitosta, että mitä teette rahojenne kanssa, hän kuulemma neuvoo mielellään.

  Eikös se meidän yksi pituuslyöjäkin ollut kehunut loistavaa palvelua, jota sieltä liitosta kyseiseltä henkilöltä saanut.

  #357884 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kun Golfsivujen keskustelupalstalle kerrotaan, että Paloheinässä on avoin tarkkuuslyöntikilpailu, niin se on sinun mielestä epäilyttävää ja vastenmielistä.

  Eiköhän kaikkien golfkeskustelupalstojen tarkoitus ole juuri golfista keskusteleminen. Valitettavasti sana ’Paloheinä’ saa aina muutaman psykopaatin liikkeelle, joille paikan herjaaminen on ilmeisesti jo elämän tavoite. Sellaiset turhat ketjut, joissa haukutaan kenttiä, henkilökuntaa tai välineitä olisi syytä jättää kirjoittamatta.

  Jos viestiketjussa olisi alunperin lukenut, että Talmassa tarkkuuslyöntikilpailu, niin tuskin olisit kommentoinut asiaa vai olisitko?

  Hyvää kesän odotusta! 😀

  #357885 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Jos et huomannut alkuperäisen kommenttini aihetta, se oli vastaus tai selvennys Ralelle siitä City-lehden jutusta. Hän ei kai osannut yhdistää Nikumattia Paloheinään. En ymmärrä mitä haukkumista kentästä saati sen henkilökunnasta kirjoituksessani oli.

  Mielestäni on vain hienoa että Paloheinällä on niin rohkea ravintolapäällikkö että hän uskaltaa reilusti tulla kaapista ulos. Me gaykansa pysyttelemme muutenkin aika tiukasti vielä kaapissa. Ainakin golfaavat homot.

  Ja toinen asia mitä toin esille oli tämä ilmainen mainostus jossa jo aiemmin tässä ketjussa puututtiin.

  Jos Paloheinällä riittä rohkeutta ja omistajilla suopeutta, olisi hienoa kun saisimme gaykansalle omat kisat ( tyyliin gaygames). Huomaan että Paloheinässä on vireä toiminta-ja kisakulttuuri ja nyt kun Pekka on pään avannut niin miksei?

  #357886 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Mistä moinen kiivastelu tällä palstalla? Tarkkuuslyöntikilpailu on hieno idea (hyvine palkintoineen) ja täysin uusi kilpatapahtuma suomalaiseen golfkalenteriin. Se on selvästi uutinen, varmaan Golfpistekin tekee siitä kunnon jutun lähipäivien aikana?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 47)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Haluatko voittaa 5000 euroa ?