27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista

HAAMULLE

Etusivu Foorumit Yleistä HAAMULLE

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #178604 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Turhaa viisastelua, voin kyllä näyttää sinulle miten osakkeen myymällä pelaat vuokrapelioikeudella koko ikäsi. Markkina vaan on tällä hetkellä erilainen (Lattarit, Venäjä, Intia, Öljyrahastot yms. on kannattavia, ei golf osakkeet). Eli jos tarvit varainhoitajaa, voin tuplata omaisuutesi kolmessa vuodessa (mutta välistä vedän toki puolet) ja nää naurettavat golf-osakkeet voit unohtaa!

  #343698 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Siis tämä oli tarkoitettu alkuperäiseen viestiketjuun!

  #343699 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Mukavaa, etä täältäkin saa lukea sijoitusvinkkejä ja vielä mukavampaa että täällä kehutaan ’eilisen päivän voittajia’. Vahvistaa vaan käsityksiäni siitä että luettelemasi kohteet ovat shorttauslistani kärjessä 😉

  #343700 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Omasta kokemuksestani runsaan viiden vuoden ajalta voin sanoa, että Golf-Fanin väite on pitänyt paikkansa. Ei ole ainakaan näillä näkymillä mitään syytä olettaa, etteikö näin voisi käydä jatkossakin.

  Mutta kaikki osakesijoituksethan ovat riskisijoituksia, joten mitään varmuutta ei tietenkään tulevasta ole. Ei golfosakkeiden eikä pörssiosakkeiden kohdalla. Toistaiseksi kuitenkin pörssiosakkeiden tuotot ovat riittäneet kattamaan vuokrapelaamiseni vuokrat.

  #343701 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Voi että on hyviä sijoitusvihjeitä, taas kerran. eikö nää persaukiset ymmärrä, että joku ihan mielellään pistää rahaa kiinni golfosakkeeseen. Eikä laske joka päivä, olisiko sittenkin kannattanut sijoittaa johonkin muuhun.

  Sitäpaitsi jokaisen ei tarvitse yrittää maksimoida rahojensa tuottoa, tulee toimeen muutenkin. Ja jollakin voi olla varaa vaikka molempiin, kehittyvien markkinoiden rahastoihin/osakkeisiin ja golfosakkeisiin, jopa omaan asuntoon ja siinä ohessa elämiseenkin.

  Ehkä parinkymmene vuoden päästä Golf-Fanillakin on varaa ostaa se golfosake kun on muutamaan kertaan tuplannut omaisuutensa lattarirahastoissa.

  Tässä parempi sijoitusvihje. Myy autosi pois, lakkaat häviämästä rahaa joka päivä ja jokainen ajamasi kilometri. Tienaat paljon enemmän kuin vuokrapelaamalla. Taksi kulkee ovelta ovelle. Ei tarvii klubillakaan kävellä kaukaiselta parkkipaikalta klubille, voi ajaa pääovelle ja köyhemmät kattelee kateellisina.

  #343702 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Olen kohtuu tyytyväinen nykyisiin varainhoitajiini, ja nuo luettelemasi kohteet ovat jo olleet portfoliossa. Näillä golfosakkeilla toki voisi tehdä vähän rahaa kun myisi mutta en halua, on silloin tällöin kivaa käydä mm. yhtiökokouksissa ja osaltaan vaikuttaa asioihin jne., eikä niihin sitoutuneella pääomalla ole oikeastaan juurikaan merkitystä itselleni. Lisäksi uskon myös, että on olemassa kenttiä, joiden osakkeet eivät ole huonoja sijoituksia nyt tai pitkällä tähtäimellä, riippuu monista tekjöistä kuten tällä palstalla on paljon jauhettu (kenttäkohtaiset syyt: oma/vuokrattu maa, tulot, sijainti, managementti, yhtiöjärjestys nimenomaan koskien pelioikeuksien käyttöä/vuokrausta jne. ja sitten muut syyt: yleinen taloudellinen tilanne, golfin tuleva suosio vs.muut lajit jne.).

  Kiitos tarjouksestasi muuten, hieman epäilen kyllä, kaikella kunnioituksella. Vakavasti ottaen en tiedä tarkalleen mitä tuo tarjous sisältää. Mutta esim. olettaen, että vuosittain otat puolet kertyneestä tuotosta ennen veroja jonka jälkeen jäävästä osuudesta vähennetään pääoman voitto verot vielä pois (ja reaalivoitto lisätään kertyneeseen pääomaan) niin nopeasti laskien tuplaat tuon sijoittamani omaisuuden kolmessa vuodessa keskimääräisellä vuotuisella 72% voitolla? Toki mahdollista, mutta vaatinee melkoista riskinottoa, kun en oikein usko että mitään vakuuksia pystyt antamaan?

  Tuli mieleen vielä näistä keskusteluista aikaisemminkin täällä käytetty kohtuullisen hyvä vertaus asuntomarkkinoihin (jes, tiedän ei täysin yhdenvertainen koska jossain on kaikkien pakko asua). Eli vapaina on ja aina tulee olemaan vapaina vuokralle ja myynnissä olevia asuntoja, silti myös uutta rakennetaan koko ajan. Ja nimenomaan tyhjillään olevia vuokra-asuntoja on joskus paljonkin, joskus taas ei, jonka mukaan hintatasot vaihtelee. On myös paljon tahoja jotka eivät halua eikä ole pakko vuokrata asuntoja. Pätee myös näihin ’naurettaviin’ golfosakkeisiin.

  Edelleen totean, että älä Golf-Fan huolehdi turhaan näistä asioista, markkinatalous toimii, toki myönnän että olemme itsekin pienoinen osa tätä taloutta näine viesteinemme, mutta en usko että vaikuttaa tai johtaa mihinkään kuitenkaan.

  Hauskoja ja halpoja vuokrapelejä!

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: HAAMULLE

Etusivu Foorumit Yleistä HAAMULLE