23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

gumbölen osakeanti

Etusivu Foorumit Yleistä gumbölen osakeanti

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    tietääköhän kukaan missä vaiheessa on gumbölen lisämaiden hankkimisprojekti? ja onko hinta kuitenkaan niin kallis jos vertaa esimerkiksi ringsideen koska omasta mielestäni se kenttä ei ole hintansa väärti tasoltaan. paikkana molemmat loistavia joten odottaisi hinnankin nousevan vähintään samaan jos toinen ysi saadaan aikaiseksi. aika paljon negatiivista palautetta gumböle tuntuu saavan.

    Keväällä esintyneessä viestiketjussa kyseenalaistettiin juuri maalupa ja -vuokra-asiat.

    Kannattanee tutustua Espoon kaupungin sivujen kautta pöytäkirjoihin Gumböleläisten toiminnasta.

    GGolfin sivuilta ei löytynyt 100% selvitystä miten lupa-asiat etenee.

    Korjatkaahan GG:t tietoni ja kaikesta huolimatta tsemppiä! Itselläni valitettavasti ei ole varaa maksaa uudesta 9:sta pyytämäänne summaa – pakko katsoa valmiin kentän eli Ringsiden suuntaan.

    Hyvää pelikautta kaikille!

    Miettikääpä hetki esimerkiksi tällaista asiaa: Gumböle ja Keimola ovat osakkeiltaan saman hintaisia. Mitä eroja näillä kentillä sitten on? Keimolassa 27 väylää ja yhdeksän uutta tulossa. Huom! Omille maille. Gumbölessä yhdeksän väsynyttä väylää ja epävarmoilla vuokramailla.

    Keimolassa klubirakennus erittäin tyylikäs ja harjoitteluolosuhteet kohtuulliset. Gumbölen vastaavista en viitsi edes kirjoittaa.

    Miksi hinta on sitten aivan sama? Järkihän ei tätä selitä. Olisiko asia sitten niin, että tässä palataan vanhaan kunnon Vantaa Espoo vertailuun… Tiedä häntä.

    Kysymys onkin, että kummassa näistä on enemmän mahdollisuutta hinnan nousuun VAI kummassa on suurempi riski hinnan laskuun?

    Osake on huono sijoitus nykyisillä hinnoilla paremmallekin kentälle.

    Monella kentälle on mahdollista saada vuokraamalla halvemalla pelioikeus kuin osakkeen vastikkeen maksamalla esim. kuluneella kaudella Nordcenter 700€ vrt rahoitus&hoito 740€, Kotojärvi vuokrat 550€ vrt 569€ vastike.

    Tämä on yksi merkki trendin kääntymisestä kentällä.

    Masters on toinen varoittava esimerkki vaikka vuokrapyyntö on reilusti katteellinen 1000€, niin osakkeen hinnalla 30000€ (40.000€) pystyy aika monta vuotta kenttää tahkoamaan.

    Mutta monta kertaa osake tulee hankittua hetken huumassa ja vuokramaat yms. lupakiemurat unohtuu myyntimiehiä kuunnellessa.

    Nyt on maltti valttia ja rahat vuokriin/välineisiin.

    Gumbölen osakkeita on ollut ihan kivasti täällä golfpörssissä myynnissä.

    Kannattaa katsoa ja tinkiä!

    Espoon kiinteistölautakunnan sivuilta poimittua.

    9.4.2003

    Asianro 868 / 522 / 2001

    NOIN 41 HA SUURUISTEN LISÄALUEIDEN VARAAMINEN ESPOON GOLFSEURA RY:LLE MYNTTILÄN KYLÄN TILOISTA RN:OT 2:3 JA 2:4 SEKÄ KUMPYÖLIN KYLÄN TILASTA 11

    Lue lisää: Espoon golfseura RY laajennushanke

    Nimetön

    kuulin tämän myös. ilmeisesti jonot (rahoittajat) lyhenee egs:ssä suhteellisen paljon jos uutta ysiä aletaan rakentamaan. itse olen perhejonossa mutta ilmeisesti asiaa ei ole egs:ssä kuitenkaan päätetty? luulisi että jos tälle projektille näytetään vihreätä valoa, ei se ainakaan positiivisesti vaikuta gumbölen hankkeeseen.

    Jonot lyhenee varmasti paljon, jonossa on varmasti paljon kauan olleita (10 v jono), jotka ovat jo jossain muualla jäsenenä, eivätkä halua vaihtaa nykyisestä EGSään. Toki 2500 Euroa on myös sijoituksena merkittävä, rahaahan ei saa takaisin, jos joskus eroaa seurasta. Eli tätä ei voi myydä myöhemmin. (Jos tässä nimittäin olisi oy ja oma maa, hinta olisi varmasti 20000 Euroa/osake, onhan kenttä todella hyvä.)

    Ja hyvä niin, että on seurapohjaisia kenttiä.

    Tuossa golfpörssissä oli Ringsideen osake 11.000€ ja Nurmijärvelle pyyntö 6200€.

    Minkä valitsisit:

    A) Gumböle (9) = 9000€ B) Ringside (18) 11.000€ vai C) Nurmijärvi (27) 6200€.

    Itse sijoittaisin rahani Rinkkuun, kun Mastersiin ei rahat riitä.

    Golfin pelaaminen suomessa edellyttää käytännössä valitettavasti melkein poikkeuksetta osakkeen hankintaa. Ainakin minulle on tärkeä tietää mitä sijoitetulla rahalla saa.

    Gumbölessä mielestäni saa aika paljon. GG:n osake antaa pelioikeuden GG:n kentälle, mutta seuran jäsenyyden kautta pääsee myös 5 muulle kentälle pelaamaan maksamatta niille green feetä niistä kierroksista. Eli tällä paketilla on nyt yhteensä 108 väylää käytettävissä, ja lähitulevaisuudessa väyliä tulee lisää ainakin 27 kpl.

    Siis jos pelaa kohtuullisen paljon ja haluaa vaihtelua eri kenttien muodossa niin silloin tämä on mielenkiintoinen paketti.

    Olet varmasti osakkeenomistaja GG:ssä?

    Muillakin kentillä on vaihtopäiviä yms. toimintaa.

    GG:llä tataa olla rajoitetusti pelioikeuksia vain muille kentille (4 vain joillekin?).

    Eikö mielestäsi teeoff-golf tai pelilippupelaaminen aja saman asian? Teeoff-golfissa pelaisit miltei 20v gg:n osakkeen hinnoilla.

    Osakkeissa on valitettavasti se huono puoli, että rahansa voi menettää…

    Nyt kun katsoo vuokrapyyntöjä ja vuokrattavien osakkeiden määrää, pelilippujen hintoja tms. ei voi muuta kuin todeta, että osake ei ole enää sijoitus.

    Sitäpaitsi GG:n greenfee on niin alhainen, että osakkeen hinnalla pelaa 20 vuotta…

    Laajennushan ei ainakaan tiedotuksen valossa näytä onnistuvan? Laita linkkin Espoon kiinteistölautakunnan sivuille, jossa todetaan toisin?

    ’Golfin pelaaminen suomessa edellyttää käytännössä valitettavasti melkein poikkeuksetta osakkeen hankintaa. Ainakin minulle on tärkeä tietää mitä sijoitetulla rahalla saa.’

    Enpä ymmärrä miksi osake pitäisi hankkia ellei halua tiettyyn aikaan tietylle kentälle.

    Olemme vaimon kanssa mietiskelleet osakkeen hankinta ja kallistumassa siihen suuntaan, ettei osaketta kannata hankkia.

    Osakkeeseen sijoitettavilla euroilla hankki pelioikeudet vuosikausia eikä ole sidottu tiettyyn kenttään. Tokihan green fee -pelaaminen on jonkin verran kalliimpaa, mutta jos alkaa laskemaan erotusta osakepelaamiseen, pitää pelata tosia kauan ennen kuin osakepelaamisesta oikeasti nettoaa.

    Sijoituskohteeksi golfosaketta en miellä sen enempää kuin asunto-osaketta, missä itse asuu.

    Nimetön

    itse olen pelannut teeoffilla kaksi kautta ja olen ollut ihan tyytyväinen hommaan. Ainoa vika on se että käytännössä ainoaksi vaihtoehdoksi pelata kunnolla koko kierroksen on pelata nurmijärvellä. Ajamallahan pääsee kyllä muillekin kentille (rönnes (80 km yhteen suuntaan ja meriteijo ainakin saman verran ellei enemmän, riippuu missä asuu). Rinkkuun on aika hankala saada aikaa niin kuin kaikki varmaan tietävät. Lisäksi olisi kiva joskus pelata ihan vaan yhdeksän reikää parissa tunnissa. kyllähän teeoff on tuonut hyvän vaihtoehdon markkinoille mutta ei pelilipuilla pelaaminen ole ollenkaan huonovaihtoehto jos jaksaa nähdä vähän vaivaa. Pointti on vaan se että ihmiset preferoi vähän eri asioita, ei varmaan ole yhtä ja oikeata ratkaisua: ei näillä hinnoilla ja vallitsevalla järjestelmällä.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: gumbölen osakeanti

Etusivu Foorumit Yleistä gumbölen osakeanti