23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Greenien kunto???

Etusivu Foorumit Yleistä Greenien kunto???

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Mikä mahtaa olla elämänne paras kierros ja millä tsoituksella ja -kentällä? Itsellä 87 ( 18.7 ) KarG

    Sori toi otsikko !!!

    Vastaan ainoastaan kysymykseen. Eli greenit täällä Saksassa ovat aivan loistavat. Kentäthän on ympäri vuoden auki, mutta ei ole paljon kiinnostanut pelata jos lämpöä on ollut alle +10. Tällä hetkellä ovat greenit ovat samassa kunnossa, kuin Suomessa elokuussa.

    Tähän astisen pelaajaurani, joka käsittää viime kesän, paras kierros oli GC:n saamisen jälkeen toinen kierros, jonka pelasin. Brutto oli 104, mutta netto vain 58 🙂 Tasoitus oli tuolloin 48. Tuo kierros luonnollisesti laski sitä rajusti, minkä jälkeen loppukausi meni tasoitusta nostellessa 🙁

    Griinit olivat tuolloin tosi kuivia ja kovia.

    (No, ei ne kaikki kierrokset nostavia olleet…)

    Ringsidessa 8 yli (73+8 eli 81) brutto.
    Neljä birkkua väylillä 1, 9, 17, 18 lämmittivät mieltä vaikka pelasin punaisilta. Tasuri oli 23,2; nyt 19,2.
    Greenit olivat kunnossa 🙂

    Pariin useammallakin kentällä, händärin ollessa 4-6. alle ei koskaan. Parhaat ehkä EGS, WGCC ja St.LG. Parhaimmillaan -5 ennen 5 viimestä, josta +3 een. Söi miestä. 7 Birkkua parhaalla kierroksella Nevaksessa lopulta +1. Siinä muutamia mietteitä.

    75 Wiurilassa (HCP ennen kierrosta silloin 7.2 – nyt 5.4). Useamman kerran 76 (viimeksi eilen)… ’Miljoona’ kertaa par’ssa tai hiukan yli 2-4 reikää ennen loppua mutta tähän mennessä olen aina tössinyt unelmakierroksen jotenkin lopussa (viimeksi eilen ;0) )

    Griinit Pickalassa ajankohtaan nähden erinomaiset !

    Pelasin eilen ekaa kertaa elämässäni alle sadan! Itse asiassa tuli ihan unelmakierros, 91 lyöntiä!
    Tosin kenttä oli Kotojärvi, joka ei ainakaan slopen ja cr:n perusteella olekaan niitä vaikeimpia, mutta sehän ei hyvää fiilistä pilaa! Ihme että noin hyvään kierrokseen mahtuu vielä noin paljon huonoja lyöntejä… Hassu laji tää golf! 🙂

    Onnittelut Analle!
    Satasen rikkominen on mielestäni aloittelevan golfarin tärkein rajapyykki. Yhdeksänkympin rikkominen oli mielestäni jopa helpompaa. Oma ennätys tällä hetkellä 84 Kurkissa. 39:n lyönnin ysejä on useita, mutta koskaan niitä ei satu kahta kierrokselle. Tavoitteena siis tuo 80:n rikkominen, mutta en ota siitä paineita. Ehkä pari pro-tuntia olisi paikallaan.

    T:Ossi

    Pari vuotta sitten Puijon golfkentällä tulos oli brutto 64, tasoitus taisi silloin olla 22…Ko. harjoituskentän par 54 ;).

    Oma paras kierros tuli viime vuonna Tarinan kentällä 86 lyöntiä, tasoitus n. 15. Tahkolla pelasin viime kesänä 84:sen, mutta kentän helppoudesta johtuen, en pidä sitä minään huippukierroksena.

    Talissa pelasin viime kesänä paarissa……… TOI OTSIKKO MUUTEN MORJENS MITÄ JOS JOKU KÄVIS VÄHÄN KOULUA………………………..

    Sarfvik ensimmäisen ja ainoan kerran toissa kesänä. Tasoitus putosi jostain 34:stä 26:een unelma pelillä tasoon nähden. Kenttä oli myös aivan loistavassa kunnossa.

    Tämän kauden eka peli laukaan peurunka golfissa. Ekan kerran elämässä alle 100(eli 99) ja 11 alle oman parin. Jäi ihan hyvä maku. harmi kun oli talvigriinit, ei tullu tasoitus alas(eli 35).

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: Greenien kunto???

Etusivu Foorumit Yleistä Greenien kunto???