16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Greenfeet

Etusivu Foorumit Yleistä Greenfeet

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Huhhuh! On muuten greenfeet nousseet viime kesästä! Eipä ole tietoa, paljonko ne yleensä vuosittain nousee kun oon pelannut vasta vuoden mutta 20-30 entistä valuuttaa ainakin on nousseet tuollaisen lyhyen katsauksen jälkeen. Ihan kohtuullisen hyvä nousu. Nimittäin kentän saldon kannalta tietenkin. Eikä varmaan selity ihan pelkillä euro-pyöristyksillä… Tylyä, kun pitää myydä mailat sen takia että olisi varaa pelata. Kyllähän täällä ymmärretään, että ei ne golfkentät mitään hyväntekeväisyyskerhoja ole. Mutta aika surullista kun saa maksaa 40-50 € ja sillä pääsee jonottamaan kentälle ja sitten vielä takaa tulevat (ja joskus omasta ryhmästäkin mukavat pelikaverit) tylyttää aloittelevalle pelaajalle kaikesta mahdollisesta hitaan pelaamisen ja hyvien neuvojen väliltä. Mutta nyt piti kuitenkin saada avautua… Onneksi kukaan ei estele! Sanon vaan että näillä hinnoilla golfista tule IKINÄ suurten massojen lajia!

    TOTTA PUHUT !! Mutta jos viitsii nähdä vaivaa kyllä edullisia lipareita löytyy esim. netistä

    Ojo

    Olet oikeassa. Ainakin pääkaupunkiseudun kentillä greenfeet ovat todella ylhäällä. Ei kauhean usein viitsi maksaa 40-50 euroa yhdestä kierroksesta.

    Onko kenelläkään hyviä suosituksia pääkaupunkiseudun parhaista hinta-laatu -suhteeltaan olevista kentistä?

    Jos haluut käydä esim. Rönnäsissä, niin ajas sinne vaikka Kuninkaantien Esson kautta ja kysy kassalta pelilippuja niin halvalla irtoaa

    Ainoa halvempi tapa laskea yhden kierroksen hintaa lienee kausipelimaksu ja paljon kierroksia.
    En tiedä saako Nick Faldo Greenfeensä jostakin tiskin alta , mutta viime lauantaina Rönnäsin Greenfee + kärri maksoi 42 Euroa, joten ei se nyt niin hirveän halpaa ole.

    Vihdin arkigreenfee 30 Eur ei ole kovin paha. Kenttäkin on ihan OK, ei sitä parasta A-ryhmää, mutta kuitenkin.

    Ojo

    Kokemuksia Peuramaan kentästä?

    Ei ainoastaan greenfeen hinnat ole nousseet. Huomasin edellisestä Golflehdestä Vierumäen golfkurssien ilmoituksen ja noteerasin, että hinnat ovat nousseet rajusti edellisestä vuodesta. Olen itse käynyt useammankin kerran siellä kurseilla ja olen pitänyt paikasta, mutta n. 40 % hinnannousu vuodessa on kyllä paksua.

    Onko sitten niin, että kysynnän ja tarjonnan väliä pitää saada tasattua vai rahastetaan nyt sitten kunnolla niin kauan kuin golfaajien perstaskusta löytyy rahaa. En tiedä, mutta nyt on viikonloppukurssit pannassa vähän aikaa.

    Lue lisää: Golfpiste

    Itse olen Iston tapaan ihmetellyt greencard-kurssien hintoja, jotka ovat lisäksi nousset räjähdysmäisesti.

    Maksat useassa tapauksessa 200 EUROa 10 hengen
    ryhmässä 10 tunnin kurssista. Kurssin vetäjä nettoaa 200 EUROa tunti kun tavallinen golftunti
    maksaa noin 40 EUROa tunti.

    Ainoa selitys on, että niitä rokotetaan, jotka ovat
    golfhuumassa ja eivät tiedä mistä maksavat.

    Olen suositellut minulta neuvoa kysyville, jotka haluavat oppia pelaamaan golfia kääntymistä
    jonkin ammattitaitoisen pron:n puoleen ja ottamaan
    yksityistunteja 100- 200 EURO:lla. Varmasti saat
    greencardin ja mikä parempaa opit vielä pelaamaankin koska saat yksilöllistä opetusta
    massarahastuksen sijaan.

    noihan on normaali kierros maksuja mutta jos osallistutte kisoihin niin hinnat ainakin oli ennen eurokorotuksia aika siedettäviä n. 100 mk ja junnut puoleen hintaan ja mukaan kuulu joku sämpylä ja kahvi yleensä. ja jos oikein hyvin pelas saatto saada jopa palkinnonki. ymmärrän et kaikki ei halua pelata kilpaa mutta ne kilpailut on just sen takia halvempia että niihin osallistuttais.
    mutta hyviä golf kisoja kaikille noi tiedot on treelta et en hesan hinnoista tiä mut yleensä kisoissa on halvempi pelata

    Loistaavaa Seve !! Kerrankin joku ottaa kantaa noihin green card kursseihin !! Ja tietty Vierumäen opetukseenkin !!

    Sanotaanko alaa tuntevana voin sanoa ettei 200 € ja 10 henkeä/10 tuntia niin siinä et opi mitään ja lahjoitat kyllä rahat opettajalle. Mutta toisaaltahan voisi sanoa että tyhmä ei ole se joka pyytää vaan se joka sellaisia summia maksaa.

    Mistä ne Vierumäen hinnat muuten löytyisi. Olisi kiva tietää mitä siellä pyydetään ??

    Tuntuu vähän että tuo green card ja sillä rahastaminen on opettajien muoti ilmiö ja ilman sitähän kun ei kentälle pääse. Rahat pois asiakkaalta, kortti käteen ja sitten ihmetellään kun pelaaminen on niin hidasta ja sääntöjä ei osata eikä etiketistä ole tietoakaan ??

    Ottakaa kantaa aiheeseen !!!

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Vastaa aiheeseen: Greenfeet

Etusivu Foorumit Yleistä Greenfeet