30.4.–7.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][9]
KilpailuaSuomalaista

Green feet Madeiralle

Etusivu Foorumit Matkailu Green feet Madeiralle

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Hei,

    Mitä kautta kannattaisi hankkia green feet Madeiralle (Santo da Serra ja Palheiro) edullisesti ja luotettavasti? Suoraan kentältä ostettuna ovat hieman tyyriin puoleisia (+100 euroa).

    Kiitos vinkeistä

    Jos pelaa useamman kierroksen, suoraan kentältä saa tosi edullisen ’7 days unlimited golf’, jossa päivät voi ripotella 2 viikon jaksolle ja joka sisältää myös kyydit hotelliin ja takaisin. Hinta 330 € eli 47 € per päivä, eli ihan sikahalpaa ottaen huomioon, että kyse on ET kentästä.

    Samanalista pakettia tarjoaa myös Palheiro Golf. Lisäksi kannattaa käydä Porto Santossa, jossa on TODELLA upea kenttä. Nyt lautta on huollossa, mutta jo helmikuussa liikenteessä ja laivayhtiö myy pakettia, joka sisältää laivamatkan+gf+taxit molemmissa päissä. Hinta 89 €

    PG

    Jos asut jossakin Pestana-hotellissa ja pelaat Santo da Serran kentällä, saat Putti-Possun mainitseman ’7 days unlimited golf’:n hintaan 230 €! Tilasin sellaisen itselleni eilen kahden viikon matkalle. Jos asut jossakin muussa hotellissa, kannattaa kysyä hintaa sieltä. Yksittäiseen green feenhin saa klubiltakin pienen alennuksen, mutta hotellin kautta yleensä vähän suuremman, esim.-20% Madeira Regency Clubista eli 88 €/ kierros Santo da Serralle.

    Grafiittivartisia vuokramailoja Santo da Serran klubi vuokraa hintaan 40 € (Taylormade RBZ) tai 45 € (Taylormade Speedblade) per päivä, mutta 7 päivän paketilla saat ne jopa kahdeksi viikoksi hintaan 60€!

    Porto Santon kentän upeudesta samaa mieltä, kuin Putti-Possu.

    Näin talvisaikaan saattaa sumu joskus haitata pelaamista Madeiralla. Muutama vuosi sitten joulukuussa kävi niin, että kaikki kentät oli suljettu koko sen viikon ajan, jolloin piti pelata golfia.

    Kyseessä on perheloma ja tarkoituksena pelata vain yksi kierros sekä Santo da Serrassa ja Palheirossa (ja mahdollisesti yksi extrakierros jommassa kummassa), joten nuo paketit eivät tule kyseeseen (omat mailat otan mukaan). Myöskään hotellimme kautta ei ole alennuksia saatavilla. Eli edelleen siis haussa toimija jolta saisi nuo green feet hieman edullisemmin.

    Olen kahdesti ollut Madeiralla ja pelannut Santo de Serran kentällä. Sillä toisella kentällä Funchalin lähellä on suunnilleen sama hinnoittelu ja kuulemma sekin kenttä on hieno. 7 päivän rajoittamaton pelioikeus jotain 350 eur eli edullinen huomioiden ilmasto ja kenttä.

    Harmi tulee siitä, että molempien kenttien green fee on tolkuton verrattuna noihin sarjalippuihin. Sata euroa suunnilleen per rundi. Jos on vaikka 9 päivää ja olisi kiva pitää yksi välipäivä ja sitten pelata se yksi rundi toisella kentällä niin satanen… Eli siinähän käy siten, että pelaa vaan sitä kenttää johon on sen edullisen 7 päivän oikeuden hommannut, pelaa vaikka sitten 14 rundia upealla kentällä.

    En ole löytänyt ratkaisua tähän ongelmaan. Ja tuo idea pelata 3 rundia ja siis maksamaan melkein saman kuin rajoittamaton pelioikeus jommalla kummalla kentällä.

    Jotenkin tuntuisi, että kentät hyötyisivät yhteistyöstä (esim 7 pv 350 jommalla kummalla kentällä, 500 e saa käyttää molempia). Mutta varmaan tietävät paremmin itse.

    Mutta tästä outoudesta huolimatta, suosittelen lämpimästi, upea luonto ja hieno golfkohde.

    Tein taannoin pelireissun Madeiralle ja täytyy sanoa, että palveluiden hinta-laatu-suhde oli kunnossa. Viikon pelioikeus Santo da Serraan yli 330 euroa sisältäen hyvin ajoitetut kuljetukset Funchalin hotelliin ja takaisin (kesti noin 35-40 minuuttia/sivu).

    Kentän korkeuserot ja maisemat ovat huikaisevat eli jalkaisin nousua/laskua on kierroksen aikana lähemmäs 300 metriä (korkeusero, kun kierretään ET-kokonaisuus). Tuulta taitaapi yleensä olla reilusti ja välillä saattaa sumu/pilvet yllättää.

    Ainakin Aurinkorannikolle erinomainen vaihtoehto. Madeiralla on myös muutakin nähtävää.

    Suosittelen.

    Edullisia greenfeitä yksittäiskierrokselle en myös itsekään löytänyt ja niinpä pari perhereissua saarelle ovat jääneen kierroksitta vietetyiksi.

    Hei !

    Täältä olen varaillut Espanjan ja Portugalin kentille aikoja sekä paketteja. Hinnat ainakin edukkaampia kuin ketjun aloittajan mainitsemat 100 €-luokka.
    Esimerkissä 72 € yksittäinen kierros.

    http://www.justteetimes.com/course/Santo-da-Serra-Golf

    massi kirjoitti: (28.1.2015 15:26:57)
    Hei !

    Täältä olen varaillut Espanjan ja Portugalin kentille aikoja sekä paketteja. Hinnat ainakin edukkaampia kuin ketjun aloittajan mainitsemat 100 €-luokka.
    Esimerkissä 72 € yksittäinen kierros.

    http://www.justteetimes.com/course/Santo-da-Serra-Golf

    Taitaa olla edullisimpia ET kenttien gf-hintoja. 7 kierroksen paketissa kierroshinta 48€.

    Kannattaa soittaa klubille ja kysyä kuljetusta, kun kentän ilmainen shuttle kiertää aamuin illoin Funchalista. On muuten aika iso lisäetu.

    … mutta silti Porto Santon kenttä kannattaa käydä pelaamassa tai vaikka 2 ja yöpyä saarella – on nimittäin upea kokonaisuus, etenkin 13-15 väylät

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Green feet Madeiralle

Etusivu Foorumit Matkailu Green feet Madeiralle