16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Green fee -hinnat 2005

Etusivu Foorumit Yleistä Green fee -hinnat 2005

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 35)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Miltä näyttää hintojen valossa tuleva golfkausi? Nousevatko green fee -lippujen hinnat kotikentällänne, pysvätkö suurin piirtein ennallaan vai rohkeneeko joku klubi jopa laskea hintoja?Entäpä rajoitukset vieraspelaajille? Vaikka kokoukset ovat vasta edessä, ennakkotietoja/huhuja kai on jo saatavilla.

    Suuntaa antavaa..

    Lue lisää: Näin johtavalla par 3:lla

    Nimetön

    Tässä toinen suunnannäyttäjä.

    Lue lisää: Golf hinnasto 2005

    Kolmannen kentän myötä meillekin saatiin lisää väljyyttä. Isännän kanssa pääsee vihdoin täysi flaitti ja ilman isäntää ’prime timen’ ulkopuolella myös viikonloppuisin.

    Lue lisää: Näin meillä

    Ole

    Ja näin Pohjassa.

    Lue lisää: NGCC Hinnasto

    On hieman ennenaikaista julkistaa SGC:n hinnastoa, koska sivuillamme oleva versio on vielä 2004 tasolla. Syyskokouksessa hyväksyttiin yhtiöjärjestyksen määrittelemät maksut, mutta lopullinen päätös Green Fee-hinnoista ja peliaikoihin liittyvistä rajoituksista tehdään hallituksessa kevään aikana. On mahdollista, että hintoihin ym. tulee vielä pieniä tarkistuksia.

    Toivon, että tehtävät päätökset ovat positiivisia sekä jäsentemme että vieraittemme etujen ja viihtyvyyden suhteen.

    SGC:n kapteeni

    Nimetön

    Eli onko rivien välistä luettavissa, että Sarfvikisssä hinnat tulevat hitusen laskemaan kautta linjan ;o)

    mun mielestä Piccala on toiminut hintojensa kanssa kyllä järjevästi. itse paljon gf:llä pelaavana maksan Piccalasta helposti 45 eur arkena vrt Nordcenter 75…

    ja Piccalassa on vielä loistava kenttäkokonaisuus!

    tässä peuramaan hinnat

    Lue lisää: golfpiste

    Kun PGC:n hinnastossa sanotaan, että GF on viikonloppuisin pelioikeutetun vieraalle 60 euroa ja jäsenen kutsuvieraalle 35 euroa, niin mikä ero näissä vieraissa on?

    Sorry…se pelioikeutetun vieraan viikonloppuhinta olikin 65 eikä 60. Mutta mikä ero on pelioikeutetun vieraalla ja jäsenen kutsuvieraalla?

    Itse kiinnitin eilen samaan huomiota. Se on hieman huonosti esitetty.

    Jos en ihan väärin muista, niin jäsen saa tuoda viikonloppuisin ennen klo 15.00 vain yhden vieraan tuolla kalliimmalla hinnalla. 15.00 jälkeen jäsen saa tuoda kolme vierasta edullisemmalla hinnalla.

    Viikonloppujen suosituimmat ajat on haluttu pyhittää lähinnä omille jäsenille.

    ’Mutta mikä ero on pelioikeutetun vieraalla ja jäsenen kutsuvieraalla?’

    Eikös tuo ole ihan selvä juttu? Siis tuo pelioikeutetun ja jäsenen ero. Tuo vieraan ja kutsuvieraan ero onkin jo oudompi… sitä varmaan tarkoititkin..?

    Pelkän pelioikeuden omaavien vieraat ei ole kutsuttuja tai niin toivottuja vieraita kuin jäsenten vieraat? 😉

    Pelioikeutetun ja jäsenen ero on täysin selvä, mutta ihmettelen tuota vieraiden erottelua. Pickalassa jokainen jäsen on väistämättä myös pelioikeutettu mutta jokainen pelioikeutettu ei ole välttämättä PGC:n jäsen. Kohdellaanko pelioikeutetun vierasta jotenkin erilailla kuin jäsenen vierasta ja jos niin miksiköhän?

    Kyllähän tuo Pickalan viikonloppu GF-hinnoittelu on juuri tämän kesän trendin mukainen. Mikäli on pelioikeutettu ja ei ole PGC:n jäsen, niin silloin on kauko ja tällaisia kaukojen kavereitakin täytyy vähän rokottaa.

    Nimetön

    Olenko ulalla. Siis mikä ero on jäsenellä ja pelioikeuden

    omistajalla. Mielestäni pelioikeuden omistajan (vuokraajan)

    on oltava myös jäsen jos aikoo käyttää pelioikeuttaan.

    Toisaalta jos on jäsen ja pelioikeuden vuokrannut, täytty

    vuokraajalle samalla siirtyä samat oikeudet kuin jos pelaajana olisi omistaja itse. Muutenhan jos minulla on kaksi

    osaketta ja vuokraan toisen pois, niinvuokraaja ei voituoda

    kutsuvierasta ja minä puolestani voisin tuoda niitä kaksi.

    Jos vuokraan osakkeen haluan vuokralaisena tietysti kaikki

    osakkeeseen kuuluvat edut mukaan.

    Pelioikeuden haltija voi olla jossain muualla jäsen (hänellä voi olla osake jossain muualla ja hän on siellä ry:n jäsen tai hän on ostanut PGC:n osakkeen mutta on edelleen jonkun muun seuran eli ry:n jäsen), mutta PGC:n jäseneksi pääsee vain pelioikeutettu. Pelioikeuden omistaja (haltija) on kenttäyhtiön osakas (vuokralainen), jäsen on PGC ry:n jäsen.

    Kyllä, olet ulalla. Useilta kentiltä saa vuokrata peloikeuden, vaikka ei kuulu kyseisen kentän seuraan. Kotiseura voi olla jokin kauko maineen saannut kenttä. Vastaavasti voit olla useamman seuran jäsen, vaikka sinulla on vain yhdelle kentälle pelioikeus. Sitten on myös kenttiä ja seuroja, joissa ei edellä kuvattu järjestelmä ole mahdollista.

    Itsellänikin on välillä ollut kahdelle kentälle pelioikeus ja samaan aikaan olen kuulunut vain yhteen seuraan. Tällä hetkellä taas kuulun kahteen seuraan, mutta pelioikeus on vain yhteen seuraan.

    Nimetön

    Voin siis olla ry:n jäsen missä tahansa ja vuokrata

    pelioikeuden mistä tahansa ilman että täytyy liittyä

    vuokrakentän ry:hyn ? Olen ymmärtänyt että osakkeen

    (pelioikeuden) vuokraus ei riitä, vaan lisäksi täytyy liittyä

    ko. ry:n jäseneksi. Eli kaukojäsenyys ei riittäisi pelaamisoikeuteen. Pelivuorothan hoitaa Ry.

    Jäsenyyden saamiseen tarvitaan useimmiten pelioikeus, pelioikeuden saamiseen ei tarvita ko seuran jäsenyyttä (voipi olla jossain poikkeuksiakin)

    ’Voin siis olla ry:n jäsen missä tahansa ja vuokrata

    pelioikeuden mistä tahansa ilman että täytyy liittyä

    vuokrakentän ry:hyn?’.

    Nimenomaan näin, en ole kuullut, että missään pitäisi olla vuokrakentän ry:n jäsen, mutta toisaalta et pääse ainakaan pääkaupunkiseudulla toimivan ry:n jäseneksi, ellei sinulla ole pelioikeutta ao. kentälle.

    Jotta homma ei olisi liian yksinkertaista, niin on vielä semmoinen mahdollisuus, että vuokraat pelioikeuden, mutta et saa samoja oikeuksia kuin omalla osakkeella pelaava jäsen.

    Näin saadaan jälleen lajiin Suomessa kuuluvaa kastinjakoa aikaiseksi. (syvältä hanurista).

    Tarkennus: Jos olet sattunut ostamaan esim Lohjalta kaksi osaketta (sama henkilö omistaa) ja käyttöä ei ole kuin toiselle osakkeelle, niin luonnollinen vaihtoehto on vuokrata toinen osake pois. Se kuka sattuu vuokraamaan osakkeen, niin hänellä ei ole samoja oikeuksia kuin, omalla osakkeella pelaavalla. (pieniä eroja).

    Mielenkiintoiseksi asia tulee silloin kun osake ’vuokrataan/nimetään’ samaan perheeseen kuuluvalle henkilölle eli vaimolle tai miehelle. Edelleenkin ’vuokraoikeudella’ pelaava perheenjäsen on erioikeuksin varustettu, kuin osakkeen omistava pelaaja.

    Tämä kannattaa huomioida, jos on hankkimassa useita osakkeita. Älä omista yksinäsi vaan jaa ne perheenjäsenten kesken.

    Tietenkin tämän eriarvoisuuden takana on pyrkimys pakottaa pelaajat ostamaan oma osake eikä vuokraamaan pelioikeutta.

    Mielenkiitoisia tulkintoja,ketkä saavat mitäkin etuja. Tarkoitus on ihan hyvä, että pelaajat omistaisivat osakkeita. Juridiikka ei ole alaani, mutta mietiskelen miten homma toimii As Oy:ssä.

    En tiedä as-oy:tä, jossa vuokralainen ei saisi mennä saunaan saati, ettei saisi viedä vierasta saunaan. Asioista ei pääse päättämään, mutta muutoin saa käytännössä omistajan edut ja jopa niin, että vuokraajalle jää velvoitteet. Tiedän esim. tapauksen, missä vuokraaja käy talotalkoissa, koska osakkeenomistajat on talkoisiin ’velvoitettu’.

    Ihan hyvä, että kysyntää ja tarjontaa säädetään hinnoittelulla. Ihmetyttää vain etujen porrastus.

    Kommentoin noin kuukausi sitten tällä keskustelupalstalla ilmoitettuja Sarfvikin hintoja, jotka viittasivat edelliseen vuoteen.

    Hallitus on päättänyt pitää hinnat vuoden 2004 tasolla, mutta kenttiemme ja palvelujemme tasoa nostetaan. Sekä jäsenen vieraan puolikas green fee että vieraspelaajan täysi green fee sisältävät alkavalla kaudella

    -lounaan klubin ravintolassa

    -rangepoletin

    -taukotupien kahvin.

    Tavoitteenamme on saada kaikki Sarfvikissa kävijät viihtymään ja viipymään klubillamme, vaikka kenttä olisi kohdellut kuinka huonosti!

    SGC:n kapteeni

    Aikanaan oli meidän tennishallissa osakkeenomistajilla eri pelituntihinnat kuin ’vieraspelaajilla’. Se oli kuulemma EU:n lakien vastaista… Nyt kaikki pelaavat samalla hinnalla ja osakkeiden markkina-arvo laski.

    Miksiköhän se oli niin?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 35)
Vastaa aiheeseen: Green fee -hinnat 2005

Etusivu Foorumit Yleistä Green fee -hinnat 2005