28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista

green card rahallako ???

Etusivu Foorumit Yleistä green card rahallako ???

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #178445 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Oon aina ihmetellyt aloittelijoita jotka käyvät muutaman tunnin mittaisen golfkurssin ja tulevat onnelisena green card kortti kädessä kursseilta kotiin. No sitten kuin kysyy että mitenkäs sulla siellä sujui niin vastaukseksi saa että kyllä sitä aina silloin tällöin palloon osuu kuin muistaa katsoa vaan palloa ??? Siis onko golfklubeillamme enää mitään yhteisiä periaatteita green cardin suorituksista. Golfliitollahan on kait omat vaatimuksensa suorituksen suhteen mutta tuntuu ettei niitä juuri noudateta. Halutaan vaan rahat pois ja kentälle muiden tukkeeksi. Säännöistä ei ole sitten hajuakaan ja turvallissuskin saattaa kärsiä. Siis kommentteja green card suorituksista kuulisin mielellään ja miten niitä eri seuroissa hoidetaan ?Rahat vastaan ja kortti käteen vaikka taitoja ei olisikaan vai onko opettajilla rohkeutta ohjata oppilaitaan lisäharjoitteluun. Epäilyttää ??? Olisiko mahdollista tehdä yhdenmukainen järjestelmä joka olisi kaikissa paikoissa, kaikissa seuroissa Suomessa samanlainen ???

  #341713 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Enpä usko, että kysymyksessä on on green card. Kaikki riippuu siitä, miten henkilö suhtatuu peliin. Aloittelijan ongelmana on varmuuden puuttuminen pelistä mutta sen voi kompensoida noudattamalla annettuja ohjeita – jos lyöntejä yli 10, pallo taskuun. Jotkut haluavat kehittyä pelaajina, oppia tuntemaan säännöt ja toimimaan kentällä niin, että myös muut pelaajat viihtyvät, toiset taas ei. ’Golffaan kun kaveritkin golffaa, vaikka itse en erityisemmin pelistä välitä.’ Itse olen huomannut, että eivät tukkeena ole innostuneet aloittelijat, vaan välinpitämättömät satunnais golffaajat tasoituksesta riippumatta. Paikalleen asettamattomat divotit, korjaamattomat pallon alastulojäljet ja hidas pelaaminen on näille pelaajille tunnusomaista. Ei ratkaisevaa ole green card tai tasoitus, vaan se, miten kentällä toimii.

  #341714 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Siinä olet ihan oikeassa ettei ratkaisevinta ole green card vaan se miten kentällä toimii !!! Olen kanssasi täysin samaa mieltä.

  Mutta kun pelaaja suorittaa muutaman tunnin kurssin päätteeksi kortin ja vaikka kuinka innostunut on niin kyllä minun mielestäni ne taidot eivät ihan vastaa vielä sellaista jolloin voisi omitoimisesti tuolla kentällä pyöriä. Voisin ymmärtää sen jos heillä olisi jotain rajoitteita tai ehtoja pelaamiselle. Esim. tiettyinä aikoina tai parempien pelaajien kanssa tai jotain vastaavaa.

  Eikä tosiaankaan tukkeena aina ole ne innostuneet aloittelijatkaan kuten sanoit vaan on syytä monissa muissakin.

  Loppujen lopuksi silti tuntuu että golfliiton asettamia vaatimuksia ei silti juuri noudateta kaikkialla saman mallin mukaan. Kaipa se paljon on kiinni opettajista minkä linjan he ottavat ? Ymmärtää sopii hyvin ettei innostusta kannata pysäyttää green cardin takia, mutta toisaalta sen myyminenkin tuntuu jotenkin oudolta !!

  Haluaisin kuulla muidenkin kommentteja miten suoritit green cardin ja kuinka helposti se onnistui ?? Paljonko harjoittelit ennen koetta ja miten koe sitten meni ?? Mitä sinun piti osata ??

  En ole vielä suorittanut Green Cardia, mutta olen tällähetkellä koko talven kestävällä kurssilla, jonka päätteeksi keväällä on mahdollista suorittaa Green Card.

  Pelikokemusta minulla on viime kesältä, ja rangella tuli käytyä harva se päivä palloja lyömässä ja alkoihan ne lopulta mennä sinne minne pitikin ja harjoitus kenttää tuli myöskin kierrettyä (Koillis Golf Pudasjärvellä)… Tarkoituksena oli, että olisin suorittanut Green Cardin jo tänä syksynä, mutta muista kiireistä johtuen sen suorittaminen kuitenkin jäi ensi kevääseen ja siitä kuitenkin olen nyt tyytyväinen, että ensikeväänä talven harjoittelun jäljiltä eivät ole luultavasti kovin kauheasti pudonneet, vaikka sitähän kuitenkin tapahtuu jonkin verran.. Sittenhän sen näkee..

  Keskustelin kurssin pitäjän kanssa tästä kortin suorittamisesta aikaisemmassa vaiheessa esim joulun aikaan ja hän sanoi, että pelillisesti ja lyönnillisesti uskon sinun pystyvän vaadittavaan 54 tasoitukseen, mutta sitten tulee vastaan nämä säännöt ja etiketti.. Onko minulla vaadittavaa tietoa tästä osa-alueesta??

  Eli tämä kurssin pitäjä ainakin ottaa asiat niinkuin täytyykin.. Etiketin tuntemus on osa golfia ja kentällä liikkumisen ja kanssapelaajien etujen mukaista… Ja tällä kurssilla varmasti tulee opittua asiat perinpohjaisesti.

  Meillä on täällä ainakin tapana, että green cardin käteen saatua on pelaajan käytävä kiertämässä yksi kierros caddiena ja sen jälkeen 2 kierrosta kokeneemman (hcp väh. 36) seurassa. Jos ystäväpiiristä ei löydy kokenutta pelikaveria järjestävät caddiemasterit sellaisen.

  Tuo Annen kertoma systeemi kuullostaa aika fiksulta ?? Onkohan muissa seuroissa samanlaisia käytäntöjä tai muunlaisia systeemejä !!

  Joku tuollainen voisi helpottaa alkuvaiheessa paljonkin ja miksei jo ennen suoritusta voisi niitä caddie kierroksia tehdä, vaikka ihan pakolliseksi voisi green cardiin kuulua. Ja sit vielä 2-4 kierrosta parempien kanssa ennenkuin omat pelit saa aloittaa !!

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: green card rahallako ???

Etusivu Foorumit Yleistä green card rahallako ???