5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista

Granberg johdossa..vielä ..uusintaan menossa

Etusivu Foorumit Säännöt Granberg johdossa..vielä ..uusintaan menossa

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Aasia tourilla tapahtuu..suomen lippu ykkösenä..meneekö uusintaan vain saako ’Aatami’ viimeisellä reiällä ..kaulaa ? Samoojakin 20 :s..Tästäkö alkaa suomen kilpagolfin uusi aika !

  JIPPII…mahtava suoritus!!

  Voitto! Mr Groom sääti tuplan vikalle. Upeeta! Työpaikka pariksi vuodeksi ja osallistumisoikeus isoihin yhteiskisoihin ET:n kanssa Aasiassa. Edes Ilonen ei mahdu mukaan niihin koitoksiin tietääkseni.

  Jäätävä suoritus. Kaksi upeaa superkierrosta. Taitaa olla aika harvinaista, että pelaaja, joka pelaa kierroksen (2. kiekka) heikoimman tuloksen cutin läpimenijöistä, lopulta voittaa koko kisan. Potentaalia on siis vaikka mihin.
  Kuten salmonkin edellä totesi, suurin palkinto taitaa olla kova kortti, joka oikeuttaa todella suuriin ET/Asian tour -yhteiskisoihin. Sen arvo on varmasti suurempi kuin nyt tullut runsaat 50 000 taalaa.

  Eli taaloja tuli vähän yli 60000.

  EFC

  Takatii kirjoitti: (23.7.2011 11:36:44)
  Sen arvo on varmasti suurempi kuin nyt tullut runsaat 50 000 taalaa.

  Arvon laskeminen tällä hetkellä on vaikeaa, mutta voittorahoilla ainakin saa kivasti katettua loppukauden kulut. Jatkossa peliohjelman laatiminen helpottuu oleellisesti kun ei tarvitse olla huolissaan mukaanpääsystä, vaan voi valita itselle sopivat kisat, eikä tartte pariin vuoteen jännittää työpaikan suhteen. Itsekin muistelen että tuolla tourilla on pari kisaa joihin Ilosen tämän hetkinen rankkaus ei olisi riittänyt ja on tuolla yksi yhteiskisa PGA-tourinkin kanssa.
  Mielenkintoisena yksityiskohtana huomasin että Crans Montanan kisa on myös tuolla Aasian tourin kalenterissa yhteiskisana ET:n kanssa.

  Joonas G teki suomalaisittain historiallisen nousun maailmanlistalla- pitkälti yli 500 sijaa ylöspäin lukemaan 413. Aiempi sijoitus oli juuri ja juuri 1000:n joukossa. Iloseen on vielä toistasataa sijaa matkaa, komanneksi paras suomalainen (Mikko Korhonen) on jäänyt Granbergista jo nelisensataa sijaa ja Roope Kakko vähän enemmän.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Granberg johdossa..vielä ..uusintaan menossa

Etusivu Foorumit Säännöt Granberg johdossa..vielä ..uusintaan menossa