Aihe: gran canarian gf:t - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

gran canarian gf:t

Etusivu Foorumit Matkailu gran canarian gf:t

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632249 Ilmoita asiaton viesti

  Kannattaako el cortiljo club de campon ja real club de golf de las palmas (bandema) green feet varata jo suomessa eli matkatoimiston kautta vain voiko luottaa siihen , että vapaita aikoja löytyy paikan päältäkin ja jopa edullisemmin? Meininki on lähteä helmikuun puolessa välissä. Tunisiassa ainakin aikoja sai paikan päältä seuraavakis päiväksikin, joskin listahinnalla. Pari viikkoa ollan las palmasissa ja n. 7 kierrosta pelailen.

  #637326 Ilmoita asiaton viesti

  No Niin,
  Netin kautta varattuna 6 gf:ta (cortiljo 4 ja bandema 2). Homma toimi hyvin ja nopeasti. Tarkkana pitää olla, ekat ajat toiselle kentälle oli aluksi tamikuulle, vaikka helmikuulla mennään. Maksu vasta paikan päällä caddiemasterille, joskin Bandema halusi takuuksi luottokortin tiedon, jos en sitten tulisikaan, niin gf:t veloitetaan kortilta. Toiveissa on, että hinta olisi ennakkotietoa pienempi, kun nuo hotellidiilit selviää paikan päällä.

  #637327 Ilmoita asiaton viesti

  Vietin joulun 2007 Gran Canarialla ja aikani matkatoimiston hintaa ja palvelun puutetta (teetimet etc…) katseltuani päädyin varaan teetimet netin kautta käyttäen täällä suositeltua Golf Holidays Online UK webasaittia. Kaikki toimi hyvin, hinnat järkevät (=paremmat kuin matkatoimistolla joka ei saanut edes teetimeja hoidettua – ’sovitaan paikan päällä’…) ja teetimet sekä pelaajat niiihin saatiin sovittua kaikki etukäteen Suomesta. Maksu luottokortilla, ottavat yhteyttä mailin kautta, vastaavat jopa puhelimeen. GF voucherit PDF-fileinä tulostettavaksi mukaan.

  #637328 Ilmoita asiaton viesti

  Minä olin sähköpostitse yhteydessä suoraan kenttään. Toiseen tosin ensin nettiajanvarauksen kautta. Yksin kun olen menossa pelaamaan, niin tuo ryhmäasia sélviää sitten startterin luona. Matkatoimisto ei tosiaan halunnut asiaa hoitaa. Heillä tosin oli jotakin paketteja, mutta ne oli sinne gran canarian etelä-osaan. Asustelen Las Palmasissa, joten ei sinne nyt viiti lähteä. Kentiltä saamani palaute ja ajanvaraus oli hyvin ystävällistä, eikä ainakaan nyt etukäteen osaa sanoa siitä mitään pahaa. Sinäänsä on ihan avartavaa pelata vieraassakin porukassa eri maalaisten kanssa. Siinä ainakin huomaa eri maiden golftapojen erot. Viime talvena pelasin yhden kierroksen kolmen kanadalaisen kanssa ja siinä touhu oli lievästi sanottuna rentoa. Toinen ryhmä koostui englantilaisesta vanhemmasta pariskunnasta, jossa mies oli pelannut 35 ja rouva 2 vuotta. Tämä oli ehkä miellyttävin kierros, jonka olen koskaan pelannut. Ystävällisyys ja toisen kannustaminen oli luontaista eikä tekopirteää jenkkihömppää.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu gran canarian gf:t